bugün
L
lastturk7 yıl önce
ağaçkakan şarkısı
(img:#1780723) Ağaçkakan Şarkısı Ormanda geziyordum tak tak tak... Bir çekiç sesi duydum tak tak tak... Sesi aradım durdum tak tak tak... Bir çam üstünde buldum tak tak tak... Neşeyle bana bakan tak tak tak... Baktım bir agackakan tak tak tak… devamını gör
L
lastturk7 yıl önce
ağaçkakan şarkısı
(img:#1780723) Ağaçkakan Şarkısı Ormanda geziyordum tak tak tak... Bir çekiç sesi duydum tak tak tak... Sesi aradım durdum tak tak tak... Bir çam üstünde buldum tak tak tak... Neşeyle bana bakan tak tak tak... Baktım bir agackakan tak tak tak… devamını gör
L
lastturk8 yıl önce
evarobot
Robotik çalışmalarınız için yeni platformunuz ile tanışın. evarobot; esnek tasarımı, %100 ROS uyumlu kontrol ünitesi ve açık kaynak yazılım kütüphaneleri ile kullanımınıza hazır. Evarobot, elektronik, bilgisayar, mekatronik, kontrol mühendisliği vb… devamını gör
L
lastturk8 yıl önce
evarobot
Robotik çalışmalarınız için yeni platformunuz ile tanışın. evarobot; esnek tasarımı, %100 ROS uyumlu kontrol ünitesi ve açık kaynak yazılım kütüphaneleri ile kullanımınıza hazır. Evarobot, elektronik, bilgisayar, mekatronik, kontrol mühendisliği vb… devamını gör
L
lastturk8 yıl önce
evarobot
L
lastturk8 yıl önce
evarobot
L
lastturk9 yıl önce
arı vız vız vız
teletabi~esra ceyda yıldo~'lerin neşeli günler programında el ele tutuşularak söylenmiştir. şarkı bittikten sonra arıları koruyalım, onlar olmazsa dünya yok olur, pozitif enerjiler yok olur diyerek son vermişlerdir. (bkz: uzay tv)
L
lastturk9 yıl önce
balıklar şarkısı
(img:#1422706) BALIKLAR ŞARKISI Şaşıyorum ben size mini mini minicik balıklar Hava buz gibi soğuk üşümez misiniz balıklar Balıklar balıklar balıklaaaaar Balıklar balıklar balıklaaar Eliniz yok ayağınız yok ne güzel yüzersiniz Gözünüz hiç kap… devamını gör
L
lastturk9 yıl önce
pır pır kelebek şarkısı
PIR PIR KELEBEK ŞARKISI Pır pır uçtum yaprağa kondum Yorulmuşum uyumuşum Tıp tıp tıp tıp yağmur yapdı Çok üşüdüm ıslanmışım Birden güneş açtı Vücudum ısındı Hoop ağaya kalktım Kanatlarımı açtım PırPır Pırpır PırPır Pırpır Salladım Kanadımı … devamını gör
L
lastturk9 yıl önce
küçük kurbağa
yazık bir kurbagadır. kuyrugunu düşürmüş olarak dere de yüzdügü sanılmaktadır, büyümüştür.
L
lastturk9 yıl önce
anne karnım acıktı
günlük hayatta sıklıkla duyduğumuz, 18-19 yaşındaki gençlerin bile utanmadan söyleyebildiği, bu hayatta annelere nasıl da muhtaç olunduğunun kanıtı olan sözdür. açık ve net.
L
lastturk9 yıl önce
sıfır aboneli kanal mı olur
© copyright 2005 - 2026