bugün
L
laguerta7 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
L
laguerta7 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
L
laguerta7 yıl önce
pamela
toto nun mükemmel şarkısı Side by side I'll be yours forever Yes I will Rain or shine Any kind of weather Any kind There isn't anything I wouldn't do for you Let's take what's getting old and make it new Eye to eye It's a blinding c… devamını gör
L
laguerta7 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
L
laguerta7 yıl önce
anın görüntüsü
L
laguerta7 yıl önce
en iyi ikililer
`dünyanın en muhtesem üçlüsü`nün birinden vazgeçilmesi halinde elde edilecek veri. tabi yeri doldurulabilir o ayrı mesele.
L
laguerta7 yıl önce
geceye bir adam bırak
Sadece duruşuyla değil, fikirleriyle de çağları atlayacak olan adam! (img:#1456519)
L
laguerta7 yıl önce
anın görüntüsü
L
laguerta7 yıl önce
anın görüntüsü
L
laguerta7 yıl önce
anın görüntüsü
L
laguerta7 yıl önce
bugün nasıl uyandınız
Saatin 1 saat geri alınmasıyla kurulnuş olan alarmın 1 saat geç çalması ile..
L
laguerta7 yıl önce
gecenin film repliği
''Seni unutmayı hatırlayamıyorum... '' (bkz: memento)
L
laguerta7 yıl önce
gecenin yeşilçam karesi
allstar gibi kadro; (img:#1329116)
L
laguerta7 yıl önce
vali beni 15 gün kovunca hangi şehre gideceğim
Valiciğim, beni kovacaksanız, başka şehre değil; Kıbrıs ada'sına veya Kanada'ya kovun lütfen. Bilet ve kalacak yer konusunda da yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
L
laguerta7 yıl önce
ruh halini bir fotoğrafla özetle
(img:#1264048)
L
laguerta7 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halleri
yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.
L
laguerta8 yıl önce
anın görüntüsü
L
laguerta8 yıl önce
günün tarihi fotoğrafı
(img:#1522405)
L
laguerta8 yıl önce
muhabbet kuşu
sahipleri tarafından `muhabbet` kuşusun, muhabbet etmiyosun bari tekrar et ulan söylediğim kelimeleri, cik cik, vik vik paklamaz beni şeklinde talimatlara maruz kalan hayvancık.
© copyright 2005 - 2026