bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle14
- sözlük yazarlarının tatlıları20
- kiraz cicegi kolonyasi33
- düşün ki o bunu okuyor6
- izlenilen ilk yabancı dizi10
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi4
- bitiremediği yemeği paketleten erkek modeli4
- uludağ sözlük kızlarının güzel olması7
- imf büyüme beklentisi3
- erdal özyağcıların küçük zamparalığı3
- kadın yazarların kavga etmesi11
- suç ve ceza kitabını alıp okumamak2
- uludağ sözlük erkeklerinin çok tipsiz olması5
- anal sex yapan kadın5
- türklerin paradan çok itibara önem vermesi4
- am frekansı4
- yeni 31 çekmiş erkek tatlılığı4
- şaban oğlu şaban filminde elması çalan kişi3
- fusya semsiyeli yabanci18
- iş sözleşmesinde 5 yıl hamile kalamaz maddesi5
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen15
- denize girmek6
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- sözlük kızlarının libidosu4
- ayakları ters bir kadına alınabilecek hediye4
- bir ayet reddedince dinden çıkmak18
- sözlükçülerin müzik zevklerini anlatan şarkılar3
- şoför nebahat filmindeki gececi neşet2
- kuran da namazın olmaması21
- askerde günde iki kere duş alan erkek12
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler15
- fantastic four3
- şaban oğlu şaban filmindeki kadırgalı eşref2
- aydın da polise direnen garip kadın4
- sözlükte kavga olunca çok üzülmek5
- yıkamazlar beni3
- tek şarkı ile müzik zevkini anlat8
- fakir büyümenin insanda yarattığı alışkanlıklar2
- her gün aynı yemeği bıkmadan yiyebilen insan9
- sözlük yazarlarının şalgamları5
- velvet37
- gösterip vermeyen kız4
- kavga eden iki kadına o an aşık olmak5
- aylık 349 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- ayaklarını görünce hoşlanılan kızdan soğumak4
- bik bik'in mutfağına konuk olmak10
- nepal e gidip neden ben diye bağırmak3
- ctrlx10
- sözlük kızlarıyla aşk yaşamak5
- corona bira içen erkek6
entry'ler (15)
seattle gibi grunge müziğin ilahi yuvasından kopmuş gelmiş saksafon enstrümanının dehasıdır kendisi. gece, mum ışığı ve sevgiliyle bir sarılma anını hatırlatıyor bana..
En önemli şey, Özgürlük olmazdı...
O olmadıktan sonra ne edeyim ben imparatorluğu, ganimeti altını, şuyu buyu..
O olmadıktan sonra ne edeyim ben imparatorluğu, ganimeti altını, şuyu buyu..
insanları inanılmaz derecede aşağılayabilecek bir hareket. tavsiye edilmez...hele ki bir bayana yapılıyorsa, bir daha asla affedilmezsiniz. bir bayan bir erkeğe atıyorsa gene aynı şey olur. hatta erkek bir daha yaşamak falan istemez.
Aydın Doğan'ın insanlara kazık atsam ama nasıl yapsam diye günlerce düşündüğü ve sonunda ortaya çıkardığı dijital platform. Kazık atmanın yeni yolu...
japon anime sanatı. Manga grubu da müzik videolarında genellikle bu sanatı kullanırlar.
dayağa doğru gitmenin diğer hali.. tehlikeli atraksiyonlar içerebilir...
tezahürat konusunda en yaratıcı taraftar Beşiktaştadır. ancak Delikanlı Adam Çarşı Pazar Dolaşmaz diye de çoğu takım tarafından makaraya maruz kalır. Beşiktaş Jimnastik Kulübü gibi garip bir isme sahiptir. Ancak her basın toplantısında Beşiktaş Spor Kulübü denir ve orjinal isim katledilir..
Her albümü şaheser. Her albümü ayrı. Her albümü çok gaz. Her ne kadar eleştirmenler Rosenrot albümü için Reise, Reise albümünden çok uzakta ve başarısız deselerde Reise,Reise'yi bile geçmiştir kendileri...
ard arda Spieluhr dinledikten sonra çok kötü şeyler olabilir.....Ardından Wo Bist Du dinlenirse kafayı sıyırmak çok olağan bir durum haline gelebilir...
ard arda Spieluhr dinledikten sonra çok kötü şeyler olabilir.....Ardından Wo Bist Du dinlenirse kafayı sıyırmak çok olağan bir durum haline gelebilir...
insanları dolandırmak amaçlı çalışan kurum. çok düşük ücretle sattığı evler için önce 2000 ardından 5000 ytl isteyen kan emici sivrisinek modelinin yasal hali.. bir takım insanların veya dolandırıcıların maskesidir ama kimindir belli değil. belli olunca eminim çok rezil olacaktır bu kurum ve yardakçıları
şaheser, başyapıt, tapılası, yatılası, öpülesi insanevladı. 2001 yapımı Blow filmindeki rolü ve oyunculuğu ile beni koparan şahsiyet. Tapıyoruz efenim..
bunu yapan hocanın, öğretmenin, öğretim görevlisinin katli vaciptir. tez elden gebertilmesi ve cesedinin de parçalara bölünüp şenlik ateşinde yakılması gerekir...
kelimelerin kifayetsiz kalır. birşey söylenemeyecek duruma gelinir. Ayrılık, Ayrılmak.... acı verir. hem de çok
Ağır Roman'da Arap Sado'nun mahallenin yeni reisine bir kapışma esnasında bağırarak söylediği güzide replik..
Şöyle ki;
"Salavat getir ulan pezevenk, vaden doldu."
Şöyle ki;
"Salavat getir ulan pezevenk, vaden doldu."
dugmeye birkac saniye basili tutmakta yararli oluyor.
otobuste giderken ve yo la tengo dinleyip biseyler cizerken ayi insan diye tabir ettigimiz insan olmayan varliklarin abuk sabuk bakip gakgak gubalak hareketler yapmalari, kocaman dunyayi 10 bin tane asalak insanin yonetmek istemesi, sirf erkeklerde kupe takar sozu dogrulandigi icin yolda yine ayi insanlarin yaptigi sozlu saldirilar.