bugün

entry'ler (1)

dekorazon

Verdiğim siparişten 10 gün sonra aşağıdaki metni kendilerine gönderdiğim asla güvenilmemesi gereken alışveriş sitesi. ben yaptım siz yapmayın diye mesajı aynen yazıyorum.

26/ 08/ 2015 tarihinde satın aldığım ürünlerimin tedarik süresi gecikince sitenizi arayarak kargo takip numarasını öğrendim. yurtiçi kargoyu aradığımda siparişimin benimle alakası olmayan bir adrese teslim edildiğini öğrendim. tekrar sitenizi arayıp bunu söylediğimde bana sadece yurtiçi kargo uygur şubesine gitmiş ürün istiyorsanız kendiniz takip edin biz sizle takip numarasını paylaştık dediler. ben mi yanlış adrese gönderdim bu nasıl bir terbiyesizlik. siz takip edip beni bilgilendirin dedim ve en az on kere aramışımdır. diğer aramalarımda da sadece takip edip bilgilendireceğiz diyorlar fakat bana geri dönüş yapan yok. kargo firmasından selma çelik diye bir kadına teslim edildiğini öğrendim. sitenizi tekrar aradım. biz size şubeden yönlendiririz dediler. dedim ki şubede değil başka birine teslim edilmiş. şubededir o sanıyorlar hala. sözde takip ediyorlardı bundan bile haberleri yok. bana acilen paramı iade edin. sizden gelecek ürüne dair hiçbir güvenim yok. nereye gönderdiyseniz ürün takibinizi kendiniz yapın ben ürün istemiyorum. sadece paramı istiyorum. düzeltilmesi için yeterince zaman tanıdım ve sadece bilgilendirilmek istedim. beni habersiz bırakmayın ki güvenim daha fazla zedelenmesin dedim. ben arayıp en az 35 dakika telefonun bağlanmasını beklemezsem kimsenin sorumluluk alıp beni aradığı da yok.
acilen paramı iade edin! ürününüzün peşine de kendiniz düşün!! ben böyle sorumsuzluk ve umursamazlık görmedim! aldığım iki ürün de teslim edilmedi! sadece paramı geri istiyorum! sizinle daha fazla muhattap olmak istemiyorum!

Bugün 20/ 09/ 2015 Siparişimin üzerinden neredeyse bir ay geçti. Hala ne para iadesi var ne de ürün. Hala bekletiyorlar. Hala bilgilendirme yapmıyorlar.

Asla güvenilmemesi gereken alışveriş sitesi dekorazon. com a uğramayın bile.
© copyright 2005 - 2026