bugün
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması12
- ekonomi çok iyi10
- eline erkek eli değmemiş erkek4
- ekrem imamoğlu7
- almancıları aşağılayan lanet millet5
- çayı kaç şekerli içiyorsunuz3
- samsun'da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü9
- maddenin içindeki evrenler4
- zeynep atılgan3
- chp seçmeni9
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız6
- bot başlıkları3
- suriye geçici cumhurbaşkanı3
- rap müzik saçmalığı3
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- elif'ten be'ye geçememek3
- ekşi sözlük'ün mason locası olması4
- devlet aklı5
- turkei kıymentini bilin21
- 1 euro 53.50 tl4
- 2026 dünya kupası8
- her şeyin sanalda olmadığı gerçeği3
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- türkiye a milli futbol takımı3
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- uysaljakoben21
- reha muhtar25
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- sabahları gazete okumak2
- gençler iş beğenmiyor5
- gammaz olmuşum13
- minyon kadın siniri6
- kemal kılıçdaroğlu36
- ayı saldırınca yapılması gerekenler12
- türk erkeklerindeki rus ve ukraynalı kız merakı4
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak4
- gece yarısı çalan telefon7
- aquila bicipite8
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir5
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- mısır2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- dijital oyunların içine girmek2
- gocu26
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- elit olmak için gerekenler13
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- gey görünce gey olmaktan korkan erkek21
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
entry'ler (26)
4 numara salon futbol topudur 3 numaradan büyük hentbol topu yoktur. dışı kaygan ve parlak olmazsa daha da makbule geçer.
evlenilmelidir. yerim <3
yanlış bir ibaredir. çok sıkı dizi takipçisi erkekler vardır. (bkz: karadağlar ve ben)
(bkz: hoondaa hayat onndaaa) daha sonra karizmatik bir abi der ki ; '' the power of dreams ''
diploma cahilliği alır orospu çocukluğu baki kalır.. (bkz: bülent arınç)
''felek ne derdin var ise, ben varım ya sal başıma..
bıkmışım senin dünyandan, zaten gelir dar başıma, dar başıma..'' der nurullah akçayır ve benim sırtıma hançerleri saplar durur..
bıkmışım senin dünyandan, zaten gelir dar başıma, dar başıma..'' der nurullah akçayır ve benim sırtıma hançerleri saplar durur..
Masterchef değil hastırchef olabilecek isimdir. neden kasıyosun ve kastrıyosun adamları bu kadar.. ne gerek var
(bkz: erkekleri çekici kılan detaylar) geniş omuzlar, temiz ve bakımlı eller ve hınzır bir gülüş.
(bkz: justin tv) reklamlarla ayakta duran ama kim ne derse desin çekimlerine laf edilemeyecek kanal.
kötünün kötüsü sakatlıktır. judocu sınıf arkadaşımın yaşadığı üzücü olaydır. dev gibi adamın o hallere girdiğini görmek ne acı..
dünya futbolunun en üzücü hadisesidir desem yalan olmaz. hevesimizi kursağımızda gollerinin tadını damağımızda bırakıp çekip gitmiştir. hem hızlı, hem yetenekli, hemde güçlü forvet nasıl olunurmuş tüm dünyaya göstermişti. onun gibisi bir daha gelir mi ? ..
spor lisesinden mezun biri olarak sistemde çok açığa yol açtığına benim de inandığım lisedir. iyi sporcu yetiştirmektense akıllı insan yetiştirmelidir. zor ama hadi hayrlısı (bkz: trabzon güzel sanatlar ve spor lisesi)
tipi yeterli olmasa bile beygir gücü yetecek olan erkektir..
akpartinin bizi soktuğu durumdur. kanımıza dokunuyor kendi ülkemizde bu kadar ezik hissetmek..
lakabı rako değil rafi ( lisedeki ) olmasıyla beraber Trabzon spor lisesinden sınıf arkadaşımdır. neşeli çocuktur, biraz disiplinsiz olsa da yeteneklidir.
Bazı insanları tanıdıkça kendilerine daha çok değer verilesi mahlukatlar.
Harika bir sevgi seliyle karşılanmış, Sivas'ı geçmiş ve Diyarbakır'da sanıldığının aksine gayet sakin ve hakettiği cereyan etmiş mitingdir. Helal olsun Diyarbakırlı kardeşlerimize demekten kendimizi alamadık. Bir puzzle'ı tamamlayan parçalar olduğumuzu gösteren mitingdir. Başbakana kapak olmuş mudur ? Elbette
Uluyanardağ'ında deyindiği gibi atama problemlerini çözmeden yeni bir sıkıntı daha yaratmışlar. Askerde de polisde de var bu uygulama. insanlara içgüzelliğe önem vermesi mesajını vermesi gerekirken dışıyla yaftalamak.