bugün
K
kraking7 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halleri
yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.
K
kraking8 yıl önce
gecenin film sahnesi
(img:#1161249)
K
kraking9 yıl önce
neden sevgilin yok
densiz insanlar tarafından sıkça sorulan boktan soru. sanane mınakoyim seni mi gerdi.
K
kraking9 yıl önce
en çok söylenen klişe sözler
en gereksiz. insanı sıkan sözlerdir. (bkz:takma kafana be kanka buda geçer)
K
kraking9 yıl önce
kraking
başlık altını da kendim açtım ya. (img:#1453694) edit: eksileyen zalımlar (img:#1453708)
K
kraking9 yıl önce
kraking
başlık altını da kendim açtım ya. (img:#1453694) edit: eksileyen zalımlar (img:#1453708)
K
kraking9 yıl önce
kraking
K
kraking9 yıl önce
ilk sevgililerin adı
ilk sevgilimin adi yuce oguz hazretleri.
K
kraking9 yıl önce
erkekler kadınların götüne bakmak için yol verir
ne diyelim? bi saniye götüne bakayım öyle girelim mi diyelim ?
K
kraking9 yıl önce
sözlük yazarlarının ilişki durumu
sözlük kullanıcılarının gereksiz bilgilerinden sadece biridir. ankettir. açana girsindir. (bkz:bir an için heyecanlandın itiraf et)
K
kraking9 yıl önce
uf sanane be salak diyen kız
(img:#1451684)
K
kraking9 yıl önce
seni seviyorum a verilebilecek cevaplar
soru olmayan ama cevap verilen nadir cümlelerden birine verilebilecek cevaplardır. (bkz:seni seviyoruma verilen sacma cevaplar ) edit: ayrıca başlık başımıza kalmıştır.
K
kraking9 yıl önce
seni seviyorum a verilebilecek cevaplar
soru olmayan ama cevap verilen nadir cümlelerden birine verilebilecek cevaplardır. (bkz:seni seviyoruma verilen sacma cevaplar ) edit: ayrıca başlık başımıza kalmıştır.
K
kraking9 yıl önce
merhaba tanışalım mı
Yabanci kaldiginiz bir ortamda gozunuze kestirdiginiz birine kıyın kıyın yaklastiktan sonra sorulan sorudur.
K
kraking9 yıl önce
aşık olduğun insanı bir görselle anlat
Hani Sesi soluğu, nefesi, yüzü, gözü, saçları, bedeni zamanla silinir. Günden güne yok olur ya hafızanda. Cismini Hatırlayamazsın, bir süre sonra tümüyle metafordur. Bundan sonra Bu çağrışımın içinde hayat bulur, anımsanır. Ve seni, en çok seni, sevg… devamını gör
K
kraking9 yıl önce
tayyip erdoğan ın atatürk ten üstün olduğu gerçeği
inkar edilemez gerceklerden birisidir. tayyip erdogan bu ulkeye ataturkten daha cok hizmet etmistir.
K
kraking9 yıl önce
türklerden seri katil çıkmaması
uzerinde bilimsel bi arastirma da yapilmis durum. arastirmaya gore turkler genellikle cinnet sonrasi cinayet islemekte. ayrica seri katil sayimiz iki elin parmagini gecmeyecek kadar az.
© copyright 2005 - 2026