K
kovboyun intikami7 yıl önce
lokantalarda suyun bedava olduğu zamanlar
(img:#1811249)
K
seninle şöyle olabilirdik
(img:#1671025)
K
cehalet
bilgisizlik.
K
yengesine aşık olan türk erkeği
içte içe söyleyemeyip, adını kalbine yazmış olan erkektir. evet bendim o, kabul ediyorum tamam. sevdik ne yapalım be abi! ama yaşım o aralar 17 bilemediniz 19, e tabi biraz da yakışıklıyım. yengemin de bana karşı boş olmadığını düşünüyorum şi… devamını gör
K
bu entry 31 eksi alırsa sözlüğü bırakırım
iki dakikada 7 oldu herkes gitmem için hazır bekliyormuş amk sizin. yapın 31 de görelim.
K
hayatı boyunca sevgilisi olmayacak erkek
Hiç bir zaman sevgilisi olmayacak erkektir.
K
harun abi denince akla gelenler
lanet olsun ki o malum foto.
K
eşini öperek uyandırıp kahvaltın hazır diyen erkek
Eşini uyandırmaya kıyamayan, uyuyan eşini izleyen, sonra kahvaltı hazırlamaya giden, daha sonra hazırladığı kahvaltı olunca eşini öpüp uyandırmaya gidecek olan, eşine kahvaltı hazırlamış olan kocadır.
K
en iyi ağrı kesici
iki tane çakılan aspirindir, üzerine tanımam. yalnız mideyi deler de deler, aman diyeyim..
K
sözlüğe veda
kimsenin pipisinde olmayan vedadır.
K
gece banyo yapmak
vücudu inanılmaz gevşeten ve hemen ardından uyunması gereken insanı sonsuz mutluluğa kavuşturan olaydır banyoyu yapan kişi için. ama genellikle komşular için veya banyonun yanında ki odada yatan ebeveyn veya ev arkadaşı için aynısı söylenemez. uyuyan… devamını gör
K
erkek arkadaşla konuşurken penisin sertleşmesi
bazen başıma geliyor zevk almıyor değilim.
K
sikerim böyle hayatı deyip hayatı sikmek
sadece feci azmış birisinin yapa bileceği bi haraket.
K
sözlükteki bedelli askerler
Biraz eziklik duygusu hissedebilecek olan askerlerdir. Yahu benimki de kasım ayında. Nasıl geçer 21 gun diye şimdiden strese girdim. Bazen uykularım kaçıyor. Nereden çıktı şu 21 gün diyorum. Nereden? Ne günah işledik biz? Evimizden, sevdiklerimizden… devamını gör
K
türkiye de usta şoförlüğün en önemli kriteri
geçmişte en az bir kez şahin ya da doğan kullanmış olmaktır. kullanmadıysanız yeterince iyi şoför değilsiniz demektir.
K
seçme şansınız olsa mezarınıza ne yazdırırdınız
Bu dünya değer verdiğiniz kadar uzun yaşayabileceğiniz bir yer değil bakın ben burdayım. En iyisi mi az kötülük çok ibadet. Tabi sonuna el-fatiha.
K
kapıyı çalan kişiye kapıyı açmak
eve gelen kişinin kapıyı çalması durumunda kalkıp kapıyı açma eylemidir. açık ve net.
K
dondurmayı yalayarak yemeyin
bağcılar belediyesi hanımefendilik kursunda verilen direktiftir. bundan sonra hanımefendi olmak isteyenler akıllı olmalıdır! http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/1194808/Bagcilar_Belediyesi_nden__hanimefendilik__kursu__Dondurmayi_yalayarak_yem… devamını gör
K
sözlüğe bir güzellik bırak
Şimdi şuraya kendimi bırakacağım ıkı mıkı.
K
gecenin gif i
sözlük yazarlarının geceye fırlattıkları gif'lerdir. (img:#826854)
K
huzuru nerede buluyorsun
(img:#1796079)
K
yazarların ruh halini anlatan görüntü
kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..
K
yazarların ruh halini anlatan görüntü
kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..
K
mezar taşına yazılanlar
Karı ve kaynana dırdırından ölmüştür. Bu gerçektir. Merkezefendi mezarlığında böyle bir mezar taşı mevcuttur.
© copyright 2005 - 2026