bugün

entry'ler (31)

dünyanın en samimiyetsiz cümlesi

sorun sende değil bende.

sözlük yazarlarının 2017 yılından beklentileri

sağlık,huzur
sevdiğime kavuşmak
okulu bütsüz bitirmek
ege sınırları dahilinde bi yere atanmak
sonra da onu ailemle tanıştırmaakkk

sözlük yazarlarının itirafları

sadece 3 gün çalışma zamanım olan sınava çalışmıyorum ve ders 14 kredi.kalınca kalınıyorrrrr

yazarların bulunduğu şehirlerin hava durumları

izmir çok deli şimşek çaktırıyor. şarjda ne varsa çıkardım o derece. tedbirli olmak lazım

hdpliyim ama pkklı değilim

diyenlere kanmayınız.ikisi de aynı şeydir. bunu söyleyen ya cahilliğinden söylüyordur ya da belki yerler düşüncesiyle söylüyordur. ikincisi yüksek olasılıktır benim görüşümce.

ben bir yumurta bile kıramam kızları

onca yıl annelerinin sırtından geçinmiş,el bebek gül bebek büyümüş kızlardır. aman kızım ders çalış aman kızım ben yaparım diyen anneler yüzünden var olmuşlardır. dış dünyada da oldukça yüksek popülariteye sahip olsalar da aynı evde yaşayanlardır acıyı çekenler. o tür kişilerle ev arkadaşı olunmaması şiddetle tavsiye edilir

gecenin sözü

eğer ben besmele çekip sevdiysem seni, Estağfurullah deyip çekmesini de bilirim.o kadar önemseme kendini :D

geçen yıl hastanede çıktığım ilk stajda asistanın tekine vurulmuştum.ve hala geçmemiş.yine stajdayım ve görünce bir tuhaf acı yaşıyorum lan üzüldüm bak şimdi

ilk dinleyişte aşık olunan şarkılar

koray avcı-sen
zakkum-kiminiz
bahadır sağlam-asi gönlüm-gidiyor gibiyim
birsen tezer-hoşgeldin-çal kapımı-bilsen
exo-history gibi gibi şarkılardır bana sorarsanız

sözlük yazarlarının favori içecekleri

Türk kahvesi,
nescafe,
bimden ıce tea,
şeftalili meyve suyu
bir de ayran eklersek tamamdır sanırım.

kore ve hint filmleri

üstüne tanımam . bir de kore dizileri vardır ki sormayın gitsin. izlemediyseniz aman diyeyim hiç dizilere bulaşmayın çünkü sonu gelmiyor bir türlü. biri bitiyor öbürüne başlıyorsun falan. anlayacağınız çok sevilesi ve izlenesi oluyorlar.

üniversitede türbanlı öğrenci istemiyoruz

Diyen birini bizaat görürsem vallahi küfürü basarım oracıkta. sana ne benim türbanımdan! batıyor mu! diye de eklerim..

en sevilen yabancı diziler

kesinlikle 1. sırada Sherlock var benim için. açıkçası başka takip ettiğim yabancı dizi yok(Güney Kore dizilerini saymazsak tabii )

lys 2014

2013 sınavının yerle bir ettiğine bakılırsa, 2014 kolay olacak düşüncesini akıllara getiren sınavdır. ayrıca başarıyı ölçmediği kanısı yaygınken öğrencilerin bu sınavlara yine de ısrarla girilmek mecburiyetinde bırakılması da bir gerçektir.

bir daha hiç görülmeyecek biriyle vedalaşmak

yaralı kalbime kurşun kurşun üstüne dedirtir. o şahıs bir de çok değer verdiğin biriyse dokunmayın ağlarım moduna girebilirsin geçmiş olsun.

ikide bir mesaj kutusunu kontrol etmek

yalnızlığın belirtilerinden biri. he bir de mesaj geldiğini fark edip okuma girişiminde bulunduğun an saçma sapan yerlerden gelen reklam içerikli bir mesaj olduğunu görmek de var. o daha beter bir durum tabi.

final haftası zımbırtısı

sabahlatan, büte kalmamak için kendini harap edercesine çalıştıran bir sistemin gerektirdiği saçmalıklar bütünü.

hesaplayıp konuşan insanlar

sinsinin alasıdır.ayrıca samimiyetsizdir de. konuşmadan evvel çok fazla düşünüyorsa bilin ki o kişi bu kişidir.bu kişilerden uzak durun benden söylemesi.

kendini ifade edemedikçe bilginin işe yaramaması

özellikle aktif eğitim sistemi uygulanan bölümlerde bu tip durumlarla sıkça karşılaşılmakta. PDÖ sistemini bilen bu durumu da çok iyi bilir. Allah kimseye yaşatmasın derim ancak.

bugün ingilizce finalim vardı ama dün çalışmadım. tabi ki berbat geçti ama pişman değilim. nasıl kastırmışlarsa soruları artık,çalışsam da yapamazdım zaten.
© copyright 2005 - 2026