bugün
- arkadaşlar biraz dertleşelim mi20
- 2003 model seymbol alınır mı6
- cem yılmaz vs deniz göktaş5
- futbola aykırı bir fikrini yaz8
- ortada bir yolsuzluk olmaması26
- silvermist'in bininci entrysini kutluyoruz4
- stoacılığın kişisel gelişim endüstrisine satılması4
- albea var mı abi düşük kilometreli10
- hasım olan mafya liderlerini kim barıştırır5
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- koca aramiyorum ki3
- 28 eylül dünya kuduz günü2
- melih gökçek soruşturması ne oldu21
- erdoğan'ın wüst'ü kabulü3
- sözlük erkeklerinin duygusal olması3
- koca arayan sozlukçü3
- kolesterol6
- sözlükte olgun insan var mı2
- romanya53
- 28 eylül 20262
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir27
- bir şey söyle13
- akp nin arzu ettiği muhalif tipi6
- yağmurdan nefret etmek9
- meme yalarken düşünülen şeyler8
- tassagi mengeneye sıkıştıran kocaoglan2
- uludağ itiraf3
- sevgiliden duyulan en acı cümle3
- yağmuru romantik bulan tip5
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları23
- uğurcan çakır4
- fatma betülleri doyurmak5
- adam yine kazanacak5
- netanyahu'ya vatana ihanet suçlaması3
- jaguar2
- avrupanın en ucuz mazotunu kullanıyoruz24
- diyabet3
- hapiste kalanlardan kira bedeli alınması3
- fatma betül sayan kaya39
- sözlükçe aç kalsak birbirimizi yer miyiz3
- neye en çok ne kadar sustunuz2
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur34
- sözlüğün meme platformuna dönmesi8
- dünya61
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis9
- 2 gecede 40 bin iranlıyı katleden molla rejimi15
- 28 eylül 2026 deniz göktaş'ın ilk duruşması5
- almanya25
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı5
- toplum baskısı yüzünden entry girememek2
entry'ler (23)
Beni dolunayda yapabilmişler.
uzuvlar başta olmak üzere, aynı zamanda acımış olan bir dokudur. çok acayip reflekslerle bütünleşebilir.
söğüştür.
"fuck my ass" diye bağırmasından. Ben öyle biliyorum.
Neden okuyorsun ?
. . !
. . !
insanın harcayamayacak kadar olanların parayı nasıl harcasam diye düşündüğü fikir akımıdır. para saçmalizm terimini kullanan yoktur.
büyük otellerde kullanılan, altı kartondan yapılmış ve kalite kalite değişen materyali dandik bir havlu olan saçmalıktır (bkz: para saçmalık) .
zombilerin aynı taraf olmasına rağmen, insanların bu durumda bile uzlaşma sağlayamadığını açık açık gösteren başarılı bir dizidir.
maddi rakam artmış ama hala 31 rakamını kullanıyor olması. bütün değişkenler sabit değilken o rakam hep sabit, bu kadar da klişe olmaz arkadaş.
kısmeti açılan g. te ta bağdat'tan y. . gelmesi deyiminin hayata geçirilmesi.
jenerasyon aktarımı yapılamaması. yani benim ailemin 1 kere bile gitmediği, okulun alışanlık haline getirmeye çalışması. bu kitap okumak gibi bir şey. daha kaliteli tiyatro izlemek istiyorsak, kalitesizi izleyerek buna başlamalı ve tiyatro alanının gelişmesini sağlamalıyız. böylece hem sosyal bir kazanım sağlarız hem de aptal kutusuna kıyas yapabileceğimiz bir aktivite oluşur.
ilk aklıma gelen çikolatası, içi beyaz ve küçük küçük 8 parça olanlarıydı. O markayı bu çikolatalarla tanıdım.
sana, bir çakmak lazım; sana bir, çakmak lazım gibi virgülle işin içinden çıkılamayacak bir durum. cevapsız kalırsınız.
dönemin en heyecanlı anlarıdır. bu korku , ilk kez bir kıza açılmak gibi bir şey. ikisinin de acıyla sonuçlanma ihtimali olsa da , yürek acısı en ağır olanı galiba. o yüzden annem vuracakken hep göğüs kafesimi korumuşumdur. ehe
dünya'nın en sessiz bölgesine gitseniz veya konuşmanın yasak olduğu bir yerde yine de kızlar dedikodu yapmaktan vazgeçemez. haberdar olabilmek onlar için zafer kaynağıdır çünkü. erkekler için olan zafer kaynağı belli zaten.
3 ay ömrüm kalmış olursa , kesinlikle izleyeceğim olan filmler. tabi içinde ölüm sahnesi geçmemiş olması tercihimdir.
Ailemizin istediği , kendimizin istemediği bölümdür. severek gitmeyi planladığınız bölümlerde "tercih edilmeyecek bölümler" diye bir şey yoktur.
gerçek bir tavsiye istiyorsanız, siyasi sistemleri ve siyasetin tarihi gelişimini anlatan bir kitap okumanız. Ahmet taner kışlalı'nın kitaplarından başlayabilirsiniz. gerçek bir tavsiye istemiyorsanız , herkesi mutlu etmeye çalışmayın.
işe geç kalmayan erkektir, tabi erkekse...
Değerinin anlaşılmaması üzerine, her seferinde "bu sefer daha iyi olacak" düşüncesiyle bütünleşmiş hırs.