bugün
- 1.50 boyundaki kızın 1.90 erkek istemesi23
- küresel14
- cin8
- gavs'ın faziletleri8
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri27
- ulunun en tatlı 5 kızı15
- beyaz eşya dükkanında çalışan kız13
- insan olmaya ceyrek kala15
- tütsülenmiş yiyecekler8
- furkan bölükbaşı15
- v a m p i r o v22
- atatürk'ün papanın iznik ziyaretine izin vermemesi16
- diyanet'in kuran kursunda 17 çocuğa tecavüz27
- müzik öğretmeninin çocukları istismar etmesi21
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi26
- anın görüntüsü14
- vatan haini nasıl olur28
- ak parti anketlerde önde26
- yarın denize girecek olmam9
- gençler namaz var mı9
- erkek erkeğe aşk8
- iş kadını ile sevgili olur musunuz18
- kameranın icadından sonra dini mucizelerin durması17
- diploma iptaline ilişkin tebligat21
- künefe bağımlılığı11
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl14
- türkiye laiktir laik kalacak20
- çalınan kol saatinin chp binasında bulunması12
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz11
- limonlu makarna8
- en son ne yediniz11
- dinsiz diye bir insanı sevmemek14
- boğaziçi üniversitesinde yaşasın şeriat sloganı10
- işsizler tüm gün ne yapıyor sorunsalı10
- 30 yaşına gelip hala düzen kuramamak8
- özledim mesajı19
- öğretmenlerin aldığı maaş helal mi sorunsalı15
- sen yokken tadı tuzu yok sözlüğün9
- selahattin demirtaşın serbest kalması11
- yarın vurduracak olmam11
- alkol dostunuzdur8
- köpekler toplandığında sokaklarda geyik göreceğiz8
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz13
- üniversiteyi bitirmek10
- sanatçılar terörsüz türkiye istemiyor mu11
- 15 mayıs 2025 özgür özel habertürk canlı yayını8
- profilinde aslan kaplan fotosu olan insan8
- sürekli filistinden bahsedilmesi8
- karınız sizi aldatsa ne yaparsınız12
- ama kent uzlaşısı8

entry'ler (14)
kidisi ılmıyın tirk kızı
tek derdimiz kediydi değil mi pezevenk diye isyan edebilen kızdır. salıverin küçük enişteyi.
tek derdimiz kediydi değil mi pezevenk diye isyan edebilen kızdır. salıverin küçük enişteyi.
recep tayyip erdoğan.
görsel
doktorum dese? aman yarabbi sen aklımıza mukayyet ol.
doktorum dese? aman yarabbi sen aklımıza mukayyet ol.
üç tas has hoşaf beş tas has hoşaf daha kaç tas has hoşaf eder.
bu.
bu.
bir kavrama örnek olmuşluğumuz çoktur. çoktur, yutkunamadığımız. birinin ölüm acısını paylaşmaya çalışırken, hiçbir şeyi hafifletmeyeceğini bildiğiniz halde- ki teselli etmez ölümü hiçbir şey, söylenmiş söylenmemiş binlerce cümle arasından uygun olanını seçme çabası. bu cidden büyük bir çaresizlik.
çok olma. her şeyden azar azar vermek, her şeye azar azar hakim olmak, sahip olabileceğin en kullanışlı erdem. bana çok güzel bakma mesela dudaklarını öperken, çok ağlama kırıldın diye, ben çok yük olmayayım sana. insanlar işte bilirsin; sever çabuk tükenmeyi. sen çok hızlı azalma. salçalı ekmeğim ol bir parça, çocukken yüzüme atılan o kallavi tokadın izi ol. bırak ben kaybolayım yine öyle alışkınım ki, ama sen sokağım ol. inat et beni severken. çok olan ne varsa sikeyim sen bana az ol. her şeyden ol. parça parça benim ol.
kadına benzeyen canlı. kendi istediği zamanda kendisini sevdirir, çok sıkarsan tırmalar, gevşetirsen kaçar, size göre şekillenmeyi değil de daha çok sizi şekillendirmeyi tercih eder. bizim kız yine ortalarda yok ben bi gideyim de mahallede gezineyim. feneri nerede söndürdü insan bi merak etmiyor değil.
öncelikle kan bağı, yakınlık nişanı değildir. bunu sizden önce onların farketmiş olması ile birlikte başlıyor bu hissedememe hali ve babadan oğula nesil şeklinde devam ediyor. tabi bazı ponçik akrabaları tenzih ediyorum.
üşüyorum ve sanırım bir daha hiç ısınamayacağım. ey sevgilim, ey tek sevgilim kaç yıllıktı o şarap?
fürup ferruhzad’ dan geliyor güzel bir yorumu.
fürup ferruhzad’ dan geliyor güzel bir yorumu.
muhabbetini de al çıkarken. şans bu ya illa ki karşılaşacağız bir akşam üstü.
sen bir yere yetişecekmiş gibi yürüyeceksin yine. ben, artık yetişebileceğin bir yer bile olamamanın yabancılığını saklayacağım senden. karşımda duracaksın, sanki yarım bıraktığımız yalnızca bir bardak suymuş gibi...
şeklinde olmasını tahayyül ederken;
ha bitti mi yani şimdi? taam annengile çok selam söyle, ha bir de yüzünü sildikten sonra demiştin ya bu havluda değişik bir koku var diye, kedi spermiydi o. söyleyemediydim. içimde kalmasın. hadi hoşça kal.
şeklinde tezahür edendir.
sen bir yere yetişecekmiş gibi yürüyeceksin yine. ben, artık yetişebileceğin bir yer bile olamamanın yabancılığını saklayacağım senden. karşımda duracaksın, sanki yarım bıraktığımız yalnızca bir bardak suymuş gibi...
şeklinde olmasını tahayyül ederken;
ha bitti mi yani şimdi? taam annengile çok selam söyle, ha bir de yüzünü sildikten sonra demiştin ya bu havluda değişik bir koku var diye, kedi spermiydi o. söyleyemediydim. içimde kalmasın. hadi hoşça kal.
şeklinde tezahür edendir.
evet, ağlamaklı oluyorum, demdir bu.
hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık...
ve zehir-zıkkım cıgaram.
gene bir cehennem var yastığımda,
gel artık...
ahmed arif
hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık...
ve zehir-zıkkım cıgaram.
gene bir cehennem var yastığımda,
gel artık...
ahmed arif
eve dönüş yolumun üzerindeki çınar ağaçlarının rüzgarda çıkardığı sesi özlüyorum. ağaç her yerde ağaç değil canım kardeşim. ananemin yaptığı ayva reçelinin tadı, hala benzerine rastlanmayacak kadar diri damağımda. aman ağzımızın tadı kaçmasın ali rıza bey filan deyip bu romantizme bir dur diyorum. sevgiler..
amk bi halısaha açamadık diyen vizyon sahibi kişilik. cirosunu, elektrik faturalarını ehemmiyetle hesaplamış ve hasetinden çatlamıştır.
editullah: imla
editullah: imla
benim yerime becerikli bir büyücü olsaydı seni çıplak elleriyle havada yakalayıp
bir elinden ötekine aktara, aktara soğutabilir ve tanrısız, mutlu, sakin kılabilirdi sonunda.
zarif bir dokunuştur kendisi...
bir elinden ötekine aktara, aktara soğutabilir ve tanrısız, mutlu, sakin kılabilirdi sonunda.
zarif bir dokunuştur kendisi...