bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri53
- dualarımız bu akşam beşiktaş ile4
- osimhensiz galatasaray4
- istanbul'dan izmit'e yürümek2
- yüz milyonluk ülke on milyona karşı3
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı30
- 19 eylül 2026 başakşehir gençlerbirliği maçı2
- iltica16
- sanat2
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı2
- pazar sabahı 08 00 da uyanmak2
- rafael leao4
- enerji bakanı alparslan bayraktar portresi3
- claudian clouds33
- 0 0 711
- okan buruk8
- barça bu galatasaray'a kaç atar2
- izmir2
- salah ne koydu ama2
- kuçukuçuokanınçükü2
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı4
- insan ne ister6
- sözlük kızlarının kekleri24
- ilkay ve goollllll ts 4 gs 52
- kadınlar8
- muhammed salah'ın galatasaray'a döşediği boru3
- anne4
- önyargı3
- galatahahahahahaha4
- kuran3
- yaşanmamışların yası6
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- cok da abartmaya gerek uok6
- anın görüntüsü25
- yazarların akşam yemekleri6
- buzdolabının kapağını açıp boş boş bakmak5
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- islamda namaz yoktur30
- doktor2
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- meriç dükalığı8
- fusya semsiyeli yabanci22
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- dantelli sütyen takan erkek12
- ölümden korkuyor musunuz17
- sevdiğiniz yazarlar8
- kürdistan10
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği6
- en iyi vampir filmi4
- true'nun engelli olması6
entry'ler (31)
sömestr turlarından yeni geldim, çok eğlendim diyebilirim.
yakında yazacağım deneyimlerimi.
yakında yazacağım deneyimlerimi.
facebook hesabından da görüleceği üzere cevresinde cirkin kiz bulunmayan ama onlara o gözle bakmayan bir karaktere sahip delikanlı admin, adminimiz. interrail'e hatun düşürmeye giden über abaza türk erkeklerinin, tanınan popüler rakiplerine attığı boktan öteye gitmeyen iddalara maruz kalmış felsefik gezgin.
bugün twitter hesabından star gazetesiyle interrail üzerine roportaj yaptığını duyurmuş sahip çıkılması gereken içimizden biri. bestoo başgaaaaaaannnn!!
bugün twitter hesabından star gazetesiyle interrail üzerine roportaj yaptığını duyurmuş sahip çıkılması gereken içimizden biri. bestoo başgaaaaaaannnn!!
geçiniz bu işleri.
bünyeme verilen en ilginç güç.
ayağıma batan deniz kestanesi.
gözlerine bakar. ve der ki.
-evladım bir yer versen, bacaklarım tutmuyor inan.
ayyyyh!
-evladım bir yer versen, bacaklarım tutmuyor inan.
ayyyyh!
hala en cok ingilizlere yakışan saç tipi.
son zamanların karizmatik erkekleri. genelde bakımlı olur bu tipler.
kitap okuyan kızıl saçlı kız.
kendisi hakkında söyleyebileceğim o kadar çok şey var ama kendisini hiç görmedim. kimdir necidir ne yer ne içer hiç bir bilgim yok evet evet kendisi hakkında çok şey söyleyebilirim.
dünyanın en yardımsever insanlarının başında gelir. türkiye'de interrail'i tek başına geliştirmiştir. yıllardır interrail araştıran bir insanım bestami köse ve bestami köseden sonra interrail diye birşey vardır. sizin tüm korkularınızı yenmenize yardımcı olur. gezi boyunca bu kadar insana nasıl yetişiyor anlamıyorum. aklınıza takılan binlerce soruyu iki kelimeyle yok edebilecek beceriktedir bu adam. grubu ve goygoycu tayfasıyla beraber bir problem varsa ekibi sizden daha paniktir. hiç tanımadığınız onlarcası sizin için sorunu çözer. - italyada trende gözaltına alınan arkadaşlarını google translate aracılığıyla hapisten çıkarmışlıkları vardır-
sürekli bir gezi halindeler. takip etmekten zorlanıyorsunuz. 24 saat ayakta olduğunu düşünüyorum asla çevrimdışıyken görmedim kendisini. gruptaki paylaşımlarını gördükçe sabaha kadar övmekten usanmayacağım kişilik. umarım yaptıkları karşısında insanlardan teşekkür alıyordur. ben çok teşekkür ederim güzel kalpli değeri bilinesi sırdaş.
(bkz: interrail türkiye)
dünyanın en yardımsever insanlarının başında gelir. türkiye'de interrail'i tek başına geliştirmiştir. yıllardır interrail araştıran bir insanım bestami köse ve bestami köseden sonra interrail diye birşey vardır. sizin tüm korkularınızı yenmenize yardımcı olur. gezi boyunca bu kadar insana nasıl yetişiyor anlamıyorum. aklınıza takılan binlerce soruyu iki kelimeyle yok edebilecek beceriktedir bu adam. grubu ve goygoycu tayfasıyla beraber bir problem varsa ekibi sizden daha paniktir. hiç tanımadığınız onlarcası sizin için sorunu çözer. - italyada trende gözaltına alınan arkadaşlarını google translate aracılığıyla hapisten çıkarmışlıkları vardır-
sürekli bir gezi halindeler. takip etmekten zorlanıyorsunuz. 24 saat ayakta olduğunu düşünüyorum asla çevrimdışıyken görmedim kendisini. gruptaki paylaşımlarını gördükçe sabaha kadar övmekten usanmayacağım kişilik. umarım yaptıkları karşısında insanlardan teşekkür alıyordur. ben çok teşekkür ederim güzel kalpli değeri bilinesi sırdaş.
(bkz: interrail türkiye)
kusursuz meme kusursuz vücutta bulunmuş.
neymar olsun, saçlarını 3 numara yapsın!
uzak durulması gereken itici burç insanları. iyisini görmedim.
ellerini nefesinle ısıtmak denenmesi gereken romantik hareket.
-bunla ne içerim be!
bira, sigara.
-teşekkürler
bira, sigara.
-teşekkürler
mastürbasyon yaparken hayal ettiği erkeği görmeye gider.
siyasete alet olan insanların tekrar siyasete alet olarak haklarının iade edilmesi.
gözleri çirkin olan kızlardır. vücut hatları mankenlere taş çıkartır. (bkz: kendimden biliyorum)
sesi ve oyunculuğu güzel nadir insanlardandır.
siyah sülfün halkalanmış
örülmeyi örülmeyi...
özlenen, sesi huzur veren sanatçı.
örülmeyi örülmeyi...
özlenen, sesi huzur veren sanatçı.