bugün
K
kingofcomedy11 yıl önce
boşluğa bakarsan boşluk da sana bakar
Boş bakışların boş karşılıkları ve boş içimizin sizin boşluğunuzda ki yansımasıdır. En boş biziz lütfen kabul ediniz. Nietzsche'nin "Boşluğa yeterince uzun süre bakarsan, boşluk da sana bakar" sözünü kulağınıza küpe yaptığınız günden beri hayatınızda… devamını gör
K
kingofcomedy11 yıl önce
boşluğa bakarsan boşluk da sana bakar
Boş bakışların boş karşılıkları ve boş içimizin sizin boşluğunuzda ki yansımasıdır. En boş biziz lütfen kabul ediniz. Nietzsche'nin "Boşluğa yeterince uzun süre bakarsan, boşluk da sana bakar" sözünü kulağınıza küpe yaptığınız günden beri hayatınızda… devamını gör
K
kingofcomedy11 yıl önce
öğrenci işlerindeki adam
O adamın kini sana değil dostum o adamın kini bütün insanlığa !
K
kingofcomedy12 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
K
kingofcomedy12 yıl önce
koenigsegg one 1
Aslen ismi "koenigsegg one:1" olan, kilogram başına 1 beygirlik gücüyle tamı tamına 1341 beygirlik güç üreten yeni bir yol canavarı. 0-400 hızlanmasını 20 saniyede tamamlayan bu arkadaş, toplamda 440 km/sa hızın üzerine de çıkabilecekmiş. Tasarım ola… devamını gör
K
kingofcomedy12 yıl önce
koenigsegg one 1
Aslen ismi "koenigsegg one:1" olan, kilogram başına 1 beygirlik gücüyle tamı tamına 1341 beygirlik güç üreten yeni bir yol canavarı. 0-400 hızlanmasını 20 saniyede tamamlayan bu arkadaş, toplamda 440 km/sa hızın üzerine de çıkabilecekmiş. Tasarım ola… devamını gör
K
kingofcomedy12 yıl önce
kız keseni kesmek
Kızlara çaktırmadan baktığını zanneden arkadaşları gözetlemek suretiyle yapılan, hayatta yapmaktan en çok keyif aldığım hadise. Şu örnekte görüldüğü gibi, insana neşe dolu anlar yaşatabiliyor. (img:#570792)
K
kingofcomedy12 yıl önce
fantezi erkek donu
Erkeklerde yaşanabilecek fantezilerin gerçeğe döküldüğü iç çamaşırıdır. (img:#552304) Edit: Giyip-çıkarması konusunda çeşitli sorunlara sahip iç çamaşırıdır.
K
kingofcomedy13 yıl önce
kıskanmak
cok seviyorsanız elınızden gelmez. hastalık gibidir, istemeden kıskanırsınız. O da bundan sıkıldıgını soler fakat bunu siz engellıyemessiniz. sonra sevmenız azalınca(ya da ondan ayrılınca) rahatlarsınız. ''napıyormusum ben'' dersiniz.
K
kingofcomedy14 yıl önce
ankara emniyet müdürlüğü sitesinin hacklenmesi
`Redhack` tarafindan yapilan olaydir.. Aralarinda "ihbar" dilekcelerininde oldugu bircok gizli belge redhack'in sitesi olan www.kizilhack.org adresinde yayinlanmistir.. Kendi arkadasini bile ihbar edenlerin oldugu bir ulkede yasamanin ne garip oldug… devamını gör
K
kingofcomedy14 yıl önce
konya
iç anadolunun gülü.
K
kingofcomedy14 yıl önce
konya
iç anadolunun gülü.
K
kingofcomedy14 yıl önce
konya
iç anadolunun gülü.
K
kingofcomedy14 yıl önce
konya
iç anadolunun gülü.
K
kingofcomedy14 yıl önce
konya
iç anadolunun gülü.
K
kingofcomedy14 yıl önce
sevgililer gününde yalnız olmak
pek de etkilenilmemesi gereken olay. zira 14 şubat ile 15 şubat'ın bir farkı yoktur
K
kingofcomedy14 yıl önce
küpeli gençler
zibidi tiplerdir..bunların ne olduğunu anlamak zor..nasıl erkeksiniz lan..bayanlara özgü şeyleri neden kullanıyorsunuz..vazgeçin böyle şeylerden..adam olun denilecek adamlardır..
K
kingofcomedy14 yıl önce
israil e atom bombası atılması
Gül gibi geçinip gideriz. bütün ülkeler birlik ve berabelik içinde, dostluk, barış, yardımlaşma içinde yaşar gideriz. nerde bir terör eylemi olsa biliyoruzki israilin parmağı var. lanet olsun israiloğullarına.
K
kingofcomedy14 yıl önce
bir gözü kabeye diğer gözü kaseye bakan yaşlılar
esnaf çevrelerinde görülen yaşlı tipidir.ikindi namazını eda ettikten sonra kapıya koyduğu sandalyesinden piliçleri süzmek en büyük hobisidir.
K
kingofcomedy14 yıl önce
westfield automotive
1982 yılında otomotiv meraklısı Chris Smith tarafından ingiltere'de kurulmuş olan, 2 kişilik spor otomobiller üreten otomotiv markasıdır. Ürettiği otomobiller ada dışı avrupa ülkelerinde dahi pek bilinmez. Çünkü üretilen otomobiller fanteziye kaçan s… devamını gör
K
kingofcomedy14 yıl önce
cehenneme hoşgeldin
genellikle amerikan filmlerinde hapisaneye yeni girmiş mahkumlara kaşarlanmış mahkumlarca söylenen söz.
© copyright 2005 - 2026