bugün
- 6 ekim büyük ulu sözlük olayı6
- nervio'nun erkek olması12
- özelden muzunu atan yazar9
- dede bu saate niye aktif ki8
- sevgilinin eski sevgililerini anlatması8
- sevgilisine zaman ayırmayan kız9
- game of thrones taki kerhaneci15
- etli nohut vs kuru fasulye6
- nervionun sevgili yapması8
- mandalinan olayım soy beni diyen kız5
- kadın cinayetleri4
- aile evinde yaşayıp 147 bin tl maaşa yetmiyo demek5
- renkli gözlü insanlar7
- yazarların duşta geçirdikleri süre9
- insan 3 gün yemek yemezse açlıktan ölür4
- sözlükte kadın rolü yapmaktan alınan zevk6
- bir daha sözlüğe gelinse alınacak nick4
- ciddi ciddi yulaf yiyen insan10
- exlerini stalklayan kadın4
- yaprak sarması vs lahana sarması4
- 5 ekim 2026 italya türkiye maçı8
- iltica27
- bana onu sormayin15
- exlerini anlatan fingirfoş4
- izmir bombası7
- gece aynadaki yansımanın gülmesi2
- sözlük kavgasında karşıdan yanıt gelmeme gerilimi3
- uğurcan çakır10
- kılık kıyafetle uğraşan zihniyet17
- sarapci koala hatayi6
- 2 2 milyar tl3
- osman arıkan nacar3
- bana onu sormayin tatlışlığı11
- lazanya vs yağlama3
- ibnelik yapmak2
- kürt tarihi yoktur diyen kemalist6
- türk dizileri dünyayı ele geçirdi9
- bana onu sormayin'a zeytin dalı uzatmak7
- trafikte gereksiz korna çalma dürtüsü2
- oyun dünyasının unutulmayan kadınları10
- anın görüntüsü26
- turşu yapabilen bir kızı üzmek5
- en verimli koyun çeşidi3
- mercimeği fırına verelim diyen kız2
- jelibon madeni3
- ayağıma masaj yapacak bir sözlük erkeği bulamamak8
- akp seçmeni18
- yazarların kiraz yeme şekli4
- linkedin de eski sevgili kariyeri takip etmek3
- yazarların akşam olunca yediği şeyler4

Boş bakışların boş karşılıkları ve boş içimizin sizin boşluğunuzda ki yansımasıdır. En boş biziz lütfen kabul ediniz. Nietzsche'nin "Boşluğa yeterince uzun süre bakarsan, boşluk da sana bakar" sözünü kulağınıza küpe yaptığınız günden beri hayatınızda… devamını gör

Boş bakışların boş karşılıkları ve boş içimizin sizin boşluğunuzda ki yansımasıdır. En boş biziz lütfen kabul ediniz. Nietzsche'nin "Boşluğa yeterince uzun süre bakarsan, boşluk da sana bakar" sözünü kulağınıza küpe yaptığınız günden beri hayatınızda… devamını gör

sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~
bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~
edit: sonradan öğrendim tabi lan
edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör

Aslen ismi "koenigsegg one:1" olan, kilogram başına 1 beygirlik gücüyle tamı tamına 1341 beygirlik güç üreten yeni bir yol canavarı. 0-400 hızlanmasını 20 saniyede tamamlayan bu arkadaş, toplamda 440 km/sa hızın üzerine de çıkabilecekmiş. Tasarım ola… devamını gör

Aslen ismi "koenigsegg one:1" olan, kilogram başına 1 beygirlik gücüyle tamı tamına 1341 beygirlik güç üreten yeni bir yol canavarı. 0-400 hızlanmasını 20 saniyede tamamlayan bu arkadaş, toplamda 440 km/sa hızın üzerine de çıkabilecekmiş. Tasarım ola… devamını gör

Kızlara çaktırmadan baktığını zanneden arkadaşları gözetlemek suretiyle yapılan, hayatta yapmaktan en çok keyif aldığım hadise. Şu örnekte görüldüğü gibi, insana neşe dolu anlar yaşatabiliyor.
(img:#570792)

Erkeklerde yaşanabilecek fantezilerin gerçeğe döküldüğü iç çamaşırıdır.
(img:#552304)
Edit: Giyip-çıkarması konusunda çeşitli sorunlara sahip iç çamaşırıdır.

cok seviyorsanız elınızden gelmez. hastalık gibidir, istemeden kıskanırsınız. O da bundan sıkıldıgını soler fakat bunu siz engellıyemessiniz. sonra sevmenız azalınca(ya da ondan ayrılınca) rahatlarsınız. ''napıyormusum ben'' dersiniz.

`Redhack` tarafindan yapilan olaydir.. Aralarinda "ihbar" dilekcelerininde oldugu bircok gizli belge redhack'in sitesi olan www.kizilhack.org adresinde yayinlanmistir.. Kendi arkadasini bile ihbar edenlerin oldugu bir ulkede yasamanin ne garip oldug… devamını gör

zibidi tiplerdir..bunların ne olduğunu anlamak zor..nasıl erkeksiniz lan..bayanlara özgü şeyleri neden kullanıyorsunuz..vazgeçin böyle şeylerden..adam olun denilecek adamlardır..

Gül gibi geçinip gideriz. bütün ülkeler birlik ve berabelik içinde, dostluk, barış, yardımlaşma içinde yaşar gideriz. nerde bir terör eylemi olsa biliyoruzki israilin parmağı var. lanet olsun israiloğullarına.

esnaf çevrelerinde görülen yaşlı tipidir.ikindi namazını eda ettikten sonra kapıya koyduğu sandalyesinden piliçleri süzmek en büyük hobisidir.

1982 yılında otomotiv meraklısı Chris Smith tarafından ingiltere'de kurulmuş olan, 2 kişilik spor otomobiller üreten otomotiv markasıdır. Ürettiği otomobiller ada dışı avrupa ülkelerinde dahi pek bilinmez. Çünkü üretilen otomobiller fanteziye kaçan s… devamını gör