bugün
- ups boobs'un 67 gündür entry girmemesi4
- şeriat ile yönetilmek isteyen kadın4
- göçmen karşıtı din düşmanı sosyal demokratlar18
- istanbul u özlemek5
- türkiye selefilere kalsa harabeye dönüşmüştü5
- türkler ile moğollar kardeştir4
- okan buruk13
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok3
- ittihat terakki döneminde gerçekleşen soykırımlar5
- zorunlu eğitim5
- game of thrones taki kerhaneci17
- isviçre medeni kanunu2
- claudian clouds42
- savunma sektörü3
- ölümden korkuyor musunuz34
- türkiye'deki gündemin yarısı israil hakkında6
- burhan özfatura4
- mekkeli müşrikler4
- güne bir alıntı bırak2
- kendi halkını katleden iran3
- penguenlerin asıl amacı3
- sözlük kızları dertleşiyor14
- dyson5
- hep akşam zamanı olsaydı2
- gençlik ve güzellik bitince kızlar ne yapıyor9
- genel ev sloganları5
- kedi güzellemesi yapmak için ayet uydurmak4
- selefinin asrı saadet'i ve altın çağı2
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı16
- amedspor'un tarihi2
- güzel türkiyem2
- melis sezen'in memeleri5
- ülkü ocakları genel ev olsun4
- iş arayanların aslında para araması3
- sudanda ölen yüz binlerce müslüman arap2
- arkadaşlar kova erkeğinden olur mu8
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı28
- hesap vereceksiniz3
- kaçak sığınmacıları müslüman diye güzellemek4
- sarapci koala hatayi14
- arap nüfusu 500 milyonken soykırım var demek2
- müslüman kardeşine dua etmek4
- 128 milyar dolar nerede4
- para için bok yemeye bile razı nesil2
- anın görüntüsü25
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri25
- sözlükteki sessiz yazarlar7
- para için istemediğin bir işte çalışmak2
- israil de emek gücü vs pakistan da emek gücü2
- sözlük yazarlarının normal kombinleri26
entry'ler (8)
karanlığa asla bakamam içinden bir şeyler fırlayacakmış gibi geliyor.
karşısındaki kişiden önce kesinlikle kendisine olan saygısını kaybetmiş kişi türüdür. tatminsizdir hep poh pohlanmak ister övülmek ister hayattaki en iyi en yakısıklı en basarılı erkek oymus gibi aşağılık kompleksine yakalanmıs olan insan dışı iğrenç bir yaratıktır. kendi eşlerinden, sevgililerinden doğruları duymak acı geldiği için kendilerini kandıran kadınları tercih ederler, o güzel eşlerinin, sevgililerin onları seven güzel ve büyük yürekleri onlara ağır gelmiştir. kendilerini, aynı kendileri gibi olan aşağılık kadınlar ile olarak daha iyi hissederler çünkü zaten ikiside sıfırın altındadır bu durumda erkekte kendini karsısındaki kadın ile eşit görmektense daha üst görür ve karsısındaki kadında buna sesini cıkarmaz böylece erkek denilen yaratık (hayvan diyemiyorum cünkü hayvanları seviyorum) o güzel yürekli eşinde sevgilisinde kuramadığı üstünlüğü kurarak ruhsal bir tatminlik yaşar bu da kendisini en iyisiymiş gibi hissetmesine neden olur. yazarken bile midem bulandı.
Kitabını okurken ne ara bittiğini anlamadım bile sonlarına geldiğimde hiç bitmesin diye yavas okumaya calıstığım bir kitaptır ve filminide çok başarılı bulmustum. Kitabını okurken de filmini izlerken de sanki yaşayan benmişim gibi ciğerim parçalandı göz pınarlarım kurudu. Filmi en az on kez izlemişimdir kitabınıda üç dört kez okumusumdur ama hâla sonlarına geldiğimde kendimi durduramıyorum.
Kesinlikle izlediğim en güzel filmlerden biriydi hatta kendi türünde en iyisiydi benim için herkesin izlemesini şiddetle tavsiye ediyorum.
Kanımı babamdan başkasına asla aldırmam ve gariptir ki küÇüklüğümden bu yana sürekli babama kanımı alsın diye yalvarırım bana eğlence gibi gelen güzel bir eylemdir.
Çocukluğum olarak tanımlayabilirim, ayazını bile çok özledim be. Temas grubununda bir şarkısında yer verdiği söz gibi "aklım orda, var bi şey Ankara'da"
Ulan kötüledikçe kötülemişsiniz mis gibi okulu baska baska liselere gitsemde yapamayıp geri döndüğüm okulumdur her ne kadar sınıftada kalmıs olsam hayatımın en güzel yıllarını geçirdiğim yerdir.
deldirirken sadece uyusturucu iğnesinde acı hissettiğim ve sonrasında hiçbir şekilde acı ağrı hissetmediğim en sevdiğim piercingimdir bir haftada üstüne yatmaya baslamıstım hijyenik olduğuna inandığınız yerlerde yaptırmanızı şiddetle tavsiye ederim.