bugün
- yazarların on üzerinden komiklikleri42
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek5
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı8
- yazarların üstüne çizik attığı burçlar8
- yeşilçam'da çocukken travma yaşattığınız sahneler9
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak8
- bir erkeğin olgunlaştığını gösteren tek detay4
- abd'den gelen gurbetçinin yemek porsiyonu isyanı3
- eve usta gelince yaşanan tedirginlik5
- edebiyat tarihinin en iyi giriş cümlesi4
- beyazpenisliyabancı5
- sertleşmeyi destekleyen gıdalar3
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- defne joy foster'a iftira atan yobazlar2
- yazarların çok üşenseler de yaptıkları şey3
- ürememeyi seçenlere duyulan öfkenin sebepleri3
- tiktok gelmeden öncesini hatırlatan şeyler3
- barış manço'nun ölüm sebebi3
- ona bir şey söyle17
- bıyık bırakmak3
- bireysel silahlanmanın önü açılırsa alınacak silah6
- beyazsemsiyeliyabanci48
- iremga11
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim7
- togg'a lpg taktırmak11
- gülben ergen'in çok kaliteli şarkıcı olması2
- en sevilen meyveler5
- sibel can diyeti6
- 7 haziran 2026 aziz yıldırım'ın başkan seçilmesi11
- bir kadının sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız2
- çeteleşme2
- schopenhauer'un kadın nefreti4
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır10
- meksika açmazı2
- venezuela başkanı rodriguez'in türkiye ziyareti2
- zaman baba7
- yagmurcu3
- aziz yıldırım13
- dizi izleyerek ingilizce öğrendim diyen tip2
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- bebeksi bir hatunla sevgili olmak9
- özgürlükçü eğitimin imkansızlığı2
- türkçe'nin edebi bir dil olmadığı gerçeği7
- yorgun mermi22
- insanları mutlu etmek2
- sydney sweeney'in memeleri7
- ilk aşkınız5
- instagram'a sürekli hikaye atan kadın5
- kezo saçından meslek tahmini yapmak2
- türk mü türkiyeli mi sorunsalı4
entry'ler (23)
sazı konuşturan adamdır candan ileri yare söyeleme mihriban en sevdigim şarkılarıdır 3000 den fazla şarkıya beşte yapmış unutulmaya yüz tutmuş parçaları gün yüzüne çıkarmıştır.
ulan bu türkülere ne zaman asık olsam yeniden tululurum.
Dik yamaçların selisin,
Sen benden daha delisin,
Şimdi kimlerin kulusun?
Başını eğemediğim!
Sen benden daha delisin,
Şimdi kimlerin kulusun?
Başını eğemediğim!
bilen ile bilmeyeni aynı kefeye kor.
iNSANA ENÇOK KOYAN ŞEYDiR BE HELE BAŞKA BiRLERiNE SiZiN YANINIZDA iLGi DUYDUGUNU ANLIYORSANIZ.
ELVEDA ASYA ELVEDA ISSIK GÖL ELVEDA BOZKIR SAÇLIM.
NEŞET BABANINDA DEDiGi GiBi HAYAL KURARKEN BiLE FAKiRiZ ZENGiNiNDE DERTLER VARDIR AMA Bi KISMINI PARA iLE HALLEDER AMA BiZiM ODA YOK.
BANA GÖRE YA ASK YA MANTIK EVLiLiGiDiR ARKADAŞLAR BEN MANTIK EVLiLiGiNE TARAFTAR DEGiLiM.
ZENGiNiN PARASI VE PARANIN ELDE EDEBiLECEGi HER SEYi VARDI FAKiRiN HAYALLERi HiCRANI SiGARASI VE TÜRKÜLERiNDE HEP KENDiNi BULDUGU BÜYÜK USTASI HEPiMiZiN BiR ZAHiDESi VARDI USTA HAKLIYDIN VE AH YALAN DÜNYA DiYECEK SiTEMi VE CAHiL OLUP DÜNYANIN REGiNE KANDIGI GÜNLERi SEN YOKSUN YA BOZKIR ÇOCUKLARININ YÜREGi YANSIMADI SAZA KiMSE ANLATAMADI DERDiMiZ iYi OLAN HERSEY GiTTTi.
ZENGiNiN PARASI VE PARANIN ELDE EDEBiLECEGi HER SEYi VARDI FAKiRiN HAYALLERi HiCRANI SiGARASI VE TÜRKÜLERiNDE HEP KENDiNi BULDUGU BÜYÜK USTASI HEPiMiZiN BiR ZAHiDESi VARDI USTA HAKLIYDIN VE AH YALAN DÜNYA DiYECEK SiTEMi VE CAHiL OLUP DÜNYANIN REGiNE KANDIGI GÜNLERi SEN YOKSUN YA BOZKIR ÇOCUKLARININ YÜREGi YANSIMADI SAZA KiMSE ANLATAMADI DERDiMiZ iYi OLAN HERSEY GiTTTi.
GÖNLÜMÜZ HEP SENi ARIYOR NEREDESiN USTA.
SAGLIKÇIDIR NE HAFTANIN HER GÜNÜ ÇALIŞTIGI iÇiN PAZARTESi SIKINTISI YOKTUR .
aşk gurbet parasızlık vicdan yıkılan hayaller.
AĞLAYAN ERKEKLER DEGiL iÇiNE ATAN ERKEKLERDiR MESELE AGLAYAN ADAM SIKINTISINI BiR ZAMAN SONRA UNUTUR AMA iÇiNE ATAN ONU ORDA HEP ZEHiR OLARAK TUTAR.
CENNETTEN BiR PARÇADIR MEMLEKETiM HALISI KiRAZI ELMASI SELALELERi YAYLALARI YEMEKLERi KÜLTÜRÜ iLE BiR BAŞKADIR GURBETTE iKEN ONUN HASRETi CEHENDEM ALEVi OLUR YAKAR YÜREGi .
BAŞROLÜNÜ BENiM OYNADIGIM SENARiSTiN FELEK OLDUGU HER GÜZEL HAYAL YARIM KALDI BiTANESi .
sarkılarında bizim sevdalarımız hayal kırıklıklarımızı en iyi anlatan sevincimize ortak olan biri dügün çalıgıcısı olsa bile ben onu dinlerim o zaten halktan biri oldugunu her fırsatta dile getiriri.
geceleri uykusu kaçan sevdigini söyleyemeyen şimdi ne yapıyordur diye hep onu düşünen takıntılı ve kıskanç erkektir.
LAN SENi ANAN DOGURURKEN ERKEKLERMi DOGURTSAYDI KARINI HASTANEYE GÖTÜRDÜGÜNDE ERKEKLERiN ELiNE Mi BIRAKSAYDIN.