bugün
- yapılacak tek şey siyonistleri tek tek öldürmek14
- kadınınız mini etek giyebilir mi14
- akıl ve ruh sağlığını bozan şeyler14
- shawarma14
- darwinin ateist olmaması10
- kitap okumak16
- anın görüntüsü9
- sözlükte kız var mı12
- datça11
- lazere giden erkek8
- şort mevsiminin açılması9
- yazarların özlediği şeyler11
- gecenin şiiri13
- gecenin şarkısı8
- zeki insanların yalnızlığı seçmesi11
- yazın ferahlatan içecekler9
- gerdekte korkudan bayılan türbanlı11
- akp ye oy atmanın sonucu9
- almanya da 199 euro'ya satılan alanya tatili12
- ibb'nin soyulup soğana çevirilmesi8
- rus kızlarına ilgisi olmayan türk erkeği24
- ellerim bos gonlum hos9
- ıq seviyesi 130 ve üstü yazarlar tam liste8
- sözlüğün aptalları sıralı tam liste13
- asgari ücret 52bine çıksa kiralar da 15 bine çıkar20
- en son ne yediniz18
- şaka maka 2025 yılında hala komünist olması11
- 3 polis şehit eden teröristin serbest kalması9
- 23 mayıs 2025 fenerbahçe beko panathinaikos maçı16
- sucuklu yumurta8
- sözlük yazarlarının en sevdiği tatlı10
- lgbt denilen sapkınlık vahim boyutlara ulaştı14
- taşak traşı olmak9
- her şeye amk diyen tip14
- yaz geliyor heyoo8
- her entrynin sonuna evet yazan yazar11
- sevismek10
- evlenmemek için nedenler11
- filistinlilerin dedeleri topraklarını sattı8

entry'ler (278)
Sana bir tanrı getirdim (bkz: ümit yaşar oğuzcan)
özgür, barış, renk.
Uzun zamandır uyuyamadığımı düşünürsek kendime insomnia tanısı koydum ve bundan çokça zevk alıyorum. O asabi hareketler, bi tavırlar. Gerçi bir süre sonra yaşadığınız kısımları unutuyorsunuz 'la ben bunu ne zaman yaptım neyse salla yapmışımdır' kafasına geliyorsunuz o zamanda kayış tamamen kopuyor. Halisulasyonlar ve kulak çınlamaları da fena değil. Maks kötü yanı beyninizin erör verip şiddetli baş ağrısıdır.
Edit:yazar arkadaşım sevgili erör'cüğümü andım. Tüm kalbim seninle sevgili erör!
Edit:yazar arkadaşım sevgili erör'cüğümü andım. Tüm kalbim seninle sevgili erör!
Sevdiğin birinden eli yüzü çirkinleşti iğrenç diye mi vazgeçersin yoksa sana kötülük yapıp insanlara kötülük yapıp beynini kullanamadığı için seni üzdüğü kırdığı için mi vazgeçersin?
Edit: Gerçi seçtiğimiz bedenlere hayalimizdeki ruhları koyuyoruz ya, o da çok başka bir olay. Tartışılır.
Edit: Gerçi seçtiğimiz bedenlere hayalimizdeki ruhları koyuyoruz ya, o da çok başka bir olay. Tartışılır.
Kendi çoraplarını çıkarıp bir kenara koyup ayaklarını yıkayabilirsin. Onunda aklına gelir ve aynısını yapar.
Bir diğer seçenekte ben sabah duş kullanıyorum sen istersen şimdiden yap diyerek defedilebilir.
Bir diğer seçenekte ben sabah duş kullanıyorum sen istersen şimdiden yap diyerek defedilebilir.
Beyaz tül bembeyaz tül a-aaa.
Mezarlıktan bile çiçek yetişir beni neden sevmedin Altan?
Adamlar - kapısı kapalı
"sen peşindeyken onlar tadına baktılar."
"sen peşindeyken onlar tadına baktılar."
Öldürülüşü üzmüş yazar. Başarılı insanlar öldürüldükten sonra alkışlanır. Güzel insan.
Didem madak.
Günün en güzel saatleri bunlar, yanımda kal.'
Bul beni kaybolmuşum.'
Çirkin erkeğin ağzı laf yapıyor ve güzel zevkleri varsa birazda romantikse tamamdır. Çok kasmayınız arkadaşlarım.
Basit kız pembeseker arkadaşımızın tanımladığı gibi değildir. Basit kız hiçbir şey bilmeden konuşan, öğrenmek istemeyen daha çok aptalca saçma fikirlerini etrafındakilere empoze etmek isteyen, insanları dış görünüşüne-saçına, tırnaklarına, giyinişine- göre yargılayan, durmadan fazla egosundan bahseden -örnekler artırılabilir- plaza kızlarımızdır.
Olayı aşka dayandırmayın lütfen. Aşık insan herşeyi yapar. ister yalvarır gerekirse ister dik durur. Onun basitlikle değil gururla ilgisi vardır.
Olayı aşka dayandırmayın lütfen. Aşık insan herşeyi yapar. ister yalvarır gerekirse ister dik durur. Onun basitlikle değil gururla ilgisi vardır.
Çatallı sesi tüm hücrelerimi hareketlendirip, canımı yakan mükemmel ses.
Ay tenli kadın, ölüme yalvardım, gizli bahçe dinlenmeli. Değerlenecek.
Ay tenli kadın, ölüme yalvardım, gizli bahçe dinlenmeli. Değerlenecek.
2 gün boyunca sadece 2 saat uyumaktan daha iyi olan durumdur. Katlanılabilir.