bugün
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili9
- içim yanıyor be sözlük6
- ctrlx22
- türk düşmanları4
- gürcistan22
- öyle bir şey yaz ki okuyan şaşırsın4
- cinle karşılaşınca yapılacak ilk hareket7
- 6 ağustos 2026 hradec kralove beşiktaş maçı2
- togg'un tekerleğini öpen çomar3
- saçımı boyadığıma pişman olmam2
- sevilen kızın zort diye ossurması4
- tanrı türkü korusun3
- goooooool gol gol gol gooool2
- asansörde kalmak7
- dr mehmet akif nacar2
- ilgi isteyen kız16
- ben osmanlı torunuyum diyen tip2
- bir sırp filmi2
- hewal ebo17
- kuran da namaz yok21
- cendere calarken entry girmek4
- cehennem silahı 22
- yaşar nuri öztürk4
- lahmacunu elle yiyen kız13
- zall'ın sözlükten kaldırması gereken şeyler3
- sözlükte kavga etmek6
- erkek eti gurmesi4
- gürcistan'ın neyi meşhur9
- beşiktaş2
- lambayı söndürdükten sonra karşıda figür olmasi2
- yukarı kattan gelen ahh sesi10
- klozeti patlatmak2
- abdullah öcalan7
- arkeoloji bölümü5
- biyolojik antropoloji5
- en iyi simit hangi şehirdedir12
- seksi bırakmak5
- kahvaltıda kavurma yiyen kız tatlılığı9
- yaprak dökümü ali rıza bey6
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası41
- insan olmak5
- dışarıda kahve içmenin lüks haline gelmesi10
- arkadaşlar ben sanırım erkeğim3
- felak nas ayetel kursiyi bilen cin3
- 49 kilo olmak3
- cinin aslında alkol olması3
- çanakkale4
- türkiye nin en güzel şehrinin istanbul olması6
- erkeklerin öküzlük sorunu12
- cinli birine bulaşmak3
entry'ler (13)
Üzüyor böyle başlıklar beni dostlar.
Benim bu. Hem de 21 yaşında hiç cinsel deneyimi olmamış bir erkek olarak. Ben.
21 yaşındasın. Bi kıza aşık oluyorsun. Ama öyle böyle bir aşk değil ilk aşkın. Çok seviyorsun, herşeyden herkesten çok değer veriyosun. Nefesini onun için alıyor, hayatını onun için devam ettiriyorsun. Üstüne titriyorsun, onu incitmemek için herşeyi yapıyorsun. Hayatında ki ilk ciddi ilişkin ve son olsun istiyorsun. Evlenicem diyorsun. Sonra noluyor. Bıkıyor. ilgiden sevgiden boğuluyor-muş. Gidiyor. Hayallerinle, bir yarını da alıp gidiyor. Ölüyorsun. Ölmek istiyorsun. Dünyayla bağlantını koparıyorsun. Sonra birisi arıyor. Bir kız arkadaşın. Çağırıyor seni evine. Sen hayatında hiç bir cinsel deneyim yaşamamana rağmen reddediyorsun. Çünkü bir umutla aşık olduğun kadını bekliyorsun. Herşeyi onunla yapmak istiyorsun. Bu kadar basit olmamalı diyorsun. Sen onu düşündükçe, bekledikçe o tamamen uzaklaşıyor. Ve anlıyorsun ki sonra herşey boş. Sen ne kadar seversen sev. Sen yine çok sev ama sevilmeyeceğini bil. Evet size diyorum. sevmeyin üzüleceksiniz. Aldığınız kadar değer verin. Sevmeyin dicem de sevmeden yaşamanın bi anlamı yok. Eyvallah.
21 yaşındasın. Bi kıza aşık oluyorsun. Ama öyle böyle bir aşk değil ilk aşkın. Çok seviyorsun, herşeyden herkesten çok değer veriyosun. Nefesini onun için alıyor, hayatını onun için devam ettiriyorsun. Üstüne titriyorsun, onu incitmemek için herşeyi yapıyorsun. Hayatında ki ilk ciddi ilişkin ve son olsun istiyorsun. Evlenicem diyorsun. Sonra noluyor. Bıkıyor. ilgiden sevgiden boğuluyor-muş. Gidiyor. Hayallerinle, bir yarını da alıp gidiyor. Ölüyorsun. Ölmek istiyorsun. Dünyayla bağlantını koparıyorsun. Sonra birisi arıyor. Bir kız arkadaşın. Çağırıyor seni evine. Sen hayatında hiç bir cinsel deneyim yaşamamana rağmen reddediyorsun. Çünkü bir umutla aşık olduğun kadını bekliyorsun. Herşeyi onunla yapmak istiyorsun. Bu kadar basit olmamalı diyorsun. Sen onu düşündükçe, bekledikçe o tamamen uzaklaşıyor. Ve anlıyorsun ki sonra herşey boş. Sen ne kadar seversen sev. Sen yine çok sev ama sevilmeyeceğini bil. Evet size diyorum. sevmeyin üzüleceksiniz. Aldığınız kadar değer verin. Sevmeyin dicem de sevmeden yaşamanın bi anlamı yok. Eyvallah.
Tamamen çevresel olaylardan etkilenmesi sonucu oluşur. Anne bana anneanne daha çocuğu minik yaşta hatta bebeklikte bu düşüncelerle beslerse çocuk daha 9-10 yaşında türban takmak isteyecektir. Aynı şekilde tam zıttını da düşünebilirsiniz. Daha saf tertemiz bir beyini kendi istediğiniz şekle sokmak kadar kolayı yoktur.
siz siz olun okumadan geçmeyin.
tüm listeme sms yollamış mobil sosyal paylaşım platformu.
tüm listeme sms yollamış mobil sosyal paylaşım platformu.
1 üst kuşağın osman, irfan, ilhan kombosunu furkan, burhan, erhan şekliyle devam ettirmesi şeklinde oluşan isim. kısaca furk diyebilirsin bebeğim.
galatasaray taraftarının gerçekleştirdiği eylem. ulan çok komik ya.
hiç biseyden haberi olmayan yobaz insan söylemi.
tüm futbol aleminin sevdiği adam. uefa yarı final maçında herkesi korkutan adam. adam gibi adam.
adeta bir huzura eriş, bir savaştan çıkıştır.
siz siz olun "icmicem ben bunu yea" demeyin yoksa olacakları görmek bile istemezsiniz.
spoiler vermek gerekirse şiddetli kasılmalar, sinir krizleri, vücudu nün heryerinin uyuşması ve daha fazlası
spoiler vermek gerekirse şiddetli kasılmalar, sinir krizleri, vücudu nün heryerinin uyuşması ve daha fazlası
izlenilesi tek türk dizisi. sitcom saçmalıkları yok, sahte gülücükler yok, kötü oyunculuk yok. özenilesi bi hayat var mahallenin kalbi var o yüzden leyla ile mecnun. çaktırmayın ama ilk leyla (bkz: ezgi asaroğlu) en güzel leyladır.
türkiye den çıkmayan futbolcu tipidir.
ve oynadığım mevki tabi
ve oynadığım mevki tabi