sevdiği entry'ler

kadınlar gününü sahiplenen solcular

8 Mart 1857’de günde 16 saat ve düşük ücretle çalıştırılan tekstil işçisi kadınlar New York’ta greve girmişler. Gösterdikleri direniş o denli ses getirmiş ki, onlar sayesinde tekstil ve tütün sanayisinde diğer işçiler de greve girmeye başlamışlar. Kadınların ayaklanmasıyla büyük bir işçi dayanışması doğmuş. Bu, mücadelenin ABD ayağının başlangıcı sadece...
Bunun daha uzunca devamı var ama yazmaya gerek yok. evet yani 8 mart emekçi kadınlar günüdür. Kocam istediği kadar kadınla yatabilir diyen kadınların değil.

kaybettiğiniz en değerli şey

(bkz: annem)

atatürk ün türbanlı diye annesini sevmemesi

iftiradan ibaret olan bir beyanat. ayrıca alenen suçtur. moderatörleri göreve çağırmaktayım. atatürk'e bir nevi hakarettir.

akp nin başörtülü kadınlara kelepçe vurması

türbanlıyım o halde bana kimse dokunamaz diye bir şey mi var?

bu cemaatin bilmediği bir şey var, yıllarca kemalist veya sol kesime karşı muhalefet yaptılar o yüzden bu bir alışkanlık.

bu tür görüntüler akp seçmenine bir şey hatırlatmaz veya kin toplatmaz.

mesela aynı şeyi kemalistler yapsaydı yada onun zamanında yapılsaydı bu muhalefet işe yarardı. işte derdiniz kemalistler başörtülü diye insanlara bunu yapıyor, başörtüleri kelepçeliyor gibi ama akp ' ye din üzerinden muhalefet işlemez.

aynı şeyi ramazanda sahur yapmadan bizi topladılar diye de yaptınız solcular olsa bu haber işe yarardı ama akp' ye bu ve benzeri muhalefetler işlemez.

ayrıca orada operasyon yetkisi varsa adam senin sahurunu bekleyecek diye bir durum yoktu, burada türbanlıya kelepçe vurulmaz diye bir durum yok. zaten bu kadar mal olduğu için cemaat kaybetti akp karşısında. sizin dini sömürme taktiğiniz yemez çünkü akp onda master yapmıştır.

farklı muhalefet deneyin bence batıyorsunuz çünkü.

13 sene sonra iktidardan düşürülmek

bazılarına çok koyan bir başlıktır.

ee sen de 13 senede, halkı ayrıştıracağına birleştirseydin, herkesi kucaklasaydın sadece kendi tabanını değil.

- ülke kaynaklarını yandaşlara peşkeş çekmeyip, herkese eşit dağıtsaydın,

- yeri geldiğinde kendinle ilgili şeyleri kolayca referanduma sunarken, yaptıklarının % 90'ını -milyonlarca suriyeliyi ülkeye kabul etmek dahil- halka sormadan oldu bittilere getirmeseydin..

- bağımsız olması gereken devletin yapıtaşlarını -yargı gibi- politize etmeseydin.

- işine geldiğinde ne yapalım -bizi kandırmışlar- diyerek halkı salak yerine koymasaydın.

cumhuriyet halk partisi

uzlaşmacı partidir hoştur iyidir ama hdp ile samimi olması yanlıştır. atatürk'ün partisi tarafını belli etmeli.

ak partiye oy vermek için 10 neden

götümle güldüm afedersin.

(bkz: şakaysa komik değil gerçekse hiç komik değil)

özgecan aslan ın katillerinin ülkücü olması

Tam gammazlamalık entry.

"Bir siyasi grubu yatfalama ve topyekün suça ortak etme amacı güden enty. Hiç kimse ait olduğu görüş göz önüne alınarak işlemediği suçtan dolayı eleştirilemez. Suç Türk Ceza kanununa göre şahsidir. "

efendiler yarın hilafeti ilan edeceğiz

kendisini önüne gelen aldattığı halde, reis bellediklerinin, kumaşı, çapı, eğitimi, bilgisi, birikimi konusunda hala bir fikir edinememiş olan ebleh yandaşların boş hayalidir.

mustafa kemal atatürk

Türkiye'nin emperyalizme karşı dik duruşunun resmi çizilirse şayet bu resimde en önemli detay atatürk'tür.
Bugünlerde her ne kadar hakkında alçakça ve haince saldırı olsa da, o gün geldiğinde herkes senin ne kadar eşsiz ve benzersiz bir ileri görüşlü bir lider olduğunu anlayacak. sanırım o gün bir çok şey içinde çok geç kalacak.
Ne senin hakkını nede bıraktığın ülkeyi koruyamadık. bu utançta bize bir ömür yeter diye düşünüyorum.

Nur içinde yat.

tayt giyenleri görüp kuduranlar

bakma güzel kardeşim. bakma cancazım niye bakıyorsun rahatsız oluyorsan ? bi anlatsana bana bakıp bakıp iç geçirip neredeyse boşalma seviyesine geldikten sonra kalkıp böyle kendini aptal aptal laflar etmek zorunda hissetmen durumunu. şimdi erkeklik yada namus şeysimi yaptın sen ? ulan erkeklik yada namusdan bahsedeceksen şayet kafanı çevireceksin. bakmayacaksın. iç geçirmeyeceksin. ilgilenmeyeceksin. namuslu bir kişiysen yapman gereken budur. ben gözlemliyorum ayağını geçeceksin ayrıca. sanane milletin ne giydiğinden yada giymediğinden. herkes kendi işine baksa dünya ne kadar güzel yer olacak aslında.

muharrem ince den esnafa hakaret

Soma'da acılı işçileri tekme tokat dövenlerin yüzsüz yandaşlarının diline doladığıdır.
© copyright 2005 - 2026