bugün
- velvet hanım günaydın4
- ilk buluşmada ne getirilmeli6
- ahmet sezer bey11
- gemici çakmağı3
- put2
- kabak yemeği vs hamburger11
- topçu miralay ahmet sezer bey2
- kemaliste dokundum ne yapmalıyım3
- çocukların şımarık olması2
- 186 boyundaki erkek19
- norveç futbolu3
- diktatörlükle yönetilen ülkeler2
- google'ın üç yeni yapay zeka modeli2
- solculuğun bir virüs olması2
- sabahın 6 sında uyanmak4
- ahmet sezer bey köprü üstüne tamam2
- alevi erkek8
- bursalı erkekler9
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır10
- 32 yaşına girmek12
- rest apilerde state yönetimi sorunsalı2
- nervionun merak ettiği yazar19
- erzincanlı erkekler6
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı16
- tavuk döner ısmarlayan erkek6
- istanbullu erkekler5
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- sivaslı yiğidolar6
- g'i l d'e d l'i l y20
- yalnizca deli yalnizca sair21
- zengin olsanız ne yapardınız9
- din tartışması7
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak19
- sözlükteki birader adı altındaki masonik yapılanma7
- antalyalı erkekler5
- kürt erkek5
- habire1240
- norveçte bok olsam9
- adıyamanlı erkekler5
- bugün açılacağım sözlük kızı12
- ilk buluşmada hesabı kim öder7
- bir meyve olsanız ne olurdunuz3
- arkadaşlar bakar mısınız21
- velvet47
- katatespizartmasi17
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- cezayir erkekği4
entry'ler (14)
acı eşiği yüksek kişinin, yarım kalan hikayelere duyduğu zaaf.
"prensler ve cumhuriyetler zaferle tatmin olmalıdırlar,çünkü daha fazlasını amaçladıklarında genellikle kaybederler.düşmana karşı aşağılayıcı bir dil kullanma zafer küstahlığından veya sahte ümidinden kaynaklanır,ki sahte zafer ümidi insanı sözlerinde olduğu kadar hareketlerinde de sık yanıltır;çünkü bu sahte ümit zihni ele geçirirken insanı hedefinden ileri götürür ve kesin olmayan daha iyi için kesin olan iyiyi feda etmesine neden olur"
"insanın yetenek ve becerilerini gizlemesi büyük bir yetenek ve beceri ister."
aynı kişi tarafından, ikinci kez söylendiğinde tüm ilgi ve dikkat çekiciliğini kaybedeceği bilinmesi gereken cümle.
"insanlar ya sevilmeli ya da yok edilmelidir;küçük yaralanmalar için intikam alacaklardır,fakat büyük yaralar için bunu yapamazlar;bu nedenle birine verdiğimiz zarar o kadar büyük olmalıdır ki,intikamından korkmamıza gerek kalmamalıdır"
buzdolabına yapıştırdım.her sabah okuyorum, işe gider gitmez unutuyorum.
buzdolabına yapıştırdım.her sabah okuyorum, işe gider gitmez unutuyorum.
1713-1784
"insanlar toplumda bir adamın harika bir aktör olduğundan söz etmezler mi?bununla adamın hissettiğini değil,hiçbir şey hissetmemesine rağmen taklitte üstün oluşunu kastederler."
"insanlar toplumda bir adamın harika bir aktör olduğundan söz etmezler mi?bununla adamın hissettiğini değil,hiçbir şey hissetmemesine rağmen taklitte üstün oluşunu kastederler."
"ararsan mevlayı kendinde ara;kudüs te,mekke de,hac da değildir."
"her zaman güvensizlik göstermek,her zaman güvenmek kadar büyük bir yanlışlıktır."der.
sonbahar mevsiminde 700.000 yaprak döken , hüzünlü kartpostal konusu ağaç.
elde edeceğinize inandıklarınızın aslında şu an başucunuzda olanlardan daha önemli ,daha değerli,daha kıymetli olmadığını bir kez daha anlayacağımız yeni günler.
kafka nın tutku dolu tarifidir.
"Tutalım ki seni her şeyden çok seviyorum dedim, aslında bu bile sevgi sayılmaz; senin bıçak olman, benim de bu bıçakla içimi deşip durmamdır sevgi."
"Tutalım ki seni her şeyden çok seviyorum dedim, aslında bu bile sevgi sayılmaz; senin bıçak olman, benim de bu bıçakla içimi deşip durmamdır sevgi."
Kişinin duygusal tarihi yüzünde gizlidir. Bazen kaçamak bir bakışı doğru yakalayan ve anlamlandıran kişi, hiç konuşmadan bir yasak aşkın tattırdığı tüm acıları, kederleri, hüzünleri ya da hazları okuyabilir.
Her yüzün anlattığı bir hikâye vardır.
Bakışlarına takılıp, onu uzun yıllardır tanıyor gibiyim dediğin kişinin yüzünde mutlaka senin hikâyen vardır. Senin yaşadıkların.
Belki yaşadığın o sancılı ilk aşk, belki masumiyetin, belki günahların, tüm terkedilmişliklerin...
işte bu yüzden o yüzü, her sabah uyandığında yanında görmek istersin.
Her yüzün anlattığı bir hikâye vardır.
Bakışlarına takılıp, onu uzun yıllardır tanıyor gibiyim dediğin kişinin yüzünde mutlaka senin hikâyen vardır. Senin yaşadıkların.
Belki yaşadığın o sancılı ilk aşk, belki masumiyetin, belki günahların, tüm terkedilmişliklerin...
işte bu yüzden o yüzü, her sabah uyandığında yanında görmek istersin.
Burun travması veya tümörleri, infeksiyonlar, burun karıştırma alışkanları gibi lokal ya da lösemi, hemofili, pıhtılaşma bozuklukları, c ve k vitamin eksikleri gibi genel nedenlere bağlı olarak burun boşluklarında oluşan kanın dışarı ve nazofarenkse akmasıdır.
Zihin kurgusu. Yanılsama.
Hep gerçekle inat, mutlaka at-başı, burun farkında...
Hep gerçekle inat, mutlaka at-başı, burun farkında...