bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir6
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü4
- uysaljakoben21
- gammaz olmuşum13
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- babaya masaj yaptırmak2
- gece yarısı çalan telefon7
- reha muhtar25
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- aquila bicipite8
- her şeyin sanalda olmadığı gerçeği2
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi2
- kadınların zeka seviyesi3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- minyon kadın siniri5
- koca2
- geceye bir söz bırak3
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- eski dizileri izlemek3
- kemal kılıçdaroğlu35
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- elit olmak için gerekenler13
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- kel erkek3
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- gocu26
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- ona bir şey söyle16
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- ankarada masaj yaptırmak2
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bizim delilere bakayım4
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- tek arkadaşının olmaması10
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
entry'ler (32)
kürdistan mı o da neymiş
kürtlerin memleketi mi var. çok komik. onların memleketinin belgesi ancak ütopyada. onlar başka ülkelere gidip oraya iç geçirip ancak göz dikerler. göçebe ysşsm tarzı.
saçmalamanın sınırı yok. beyni hiçbirşeye basmayan mahlukatlar adam olup farklı olmaya çalışırlarmış. biz b..kumuzu yemeyiz mesela. oradan başlayın farklı olmaya.
gereksiz bir harcama olur.
ama bu nasıl bir başlık. Türkçe' ye aykırı. anlatmak istediğin şey de doğaya aykırı. bir kadının araba kullanabilmesi. kadınların yaptığı iş ancak lafta kalır. tabi bu lafım kendini beğenmiş bayanlara. Panik halinde direksiyondan elini bırakarak mı kimsenin canına kastları yok.
çok karşıt gördüm ama ateist daha görmedim.
kendini kandırmaktır.
çekirdek yenirken konu bulamayınca ne yapsın küçücük beyinler. Sanki sosyal paylaşım sitelerinde paylaşım yapıyorsunuz.
çıktığınız kabuğu beğenmiyorsunuz. Bir üniversiteye gidip götü kaybediyorsunuz. bu kadar iradesizlik. pis işlerinizi meşruca yapabilmek daha kolay olurdu değil mi islam hiç olmasaydı.
birbirlerini eninde sonunda bulacak çiftlerdir. sen neysen sana gelende odur kısaca.
Erkeklerin beğenmediği tipsiz varlıklardır. acınası halleri onları geri plana itilmekten alıkoyamamıştır. bir tane yönünü şaşırmış şuna baksa da bizde rahat etsek denecek canlı türüdür.
kendi kendini tatmin etme çabasıdır. yaşamda konuşamıyorum bari perde arkasından egom gelişsin hesabı.
rakı içmeseydi günümüze kadar yaşar mıydı acaba. bu da ayrı bir konu.
o kadar dinsizin içinde kendini farkettiren ya da farkedilen bir müslüman bir bayana benziyor. Yabancı ülke vatandaşı olsam gayet normal hiç dikkatimi çekmeyen bir şey olurdu ama Türk olduğum için gayet sıradışı gelmeye başlıyor artık. Eğer ki avrupalı bir bayan başını örtse lafı bile olmazken, bu; müslüman olunca Türkler şaha kalkıyor.Herkes nereye doğru gidiyor bilinmiyor. Bu zamanda Fatihler Yavuzlar anılırken gülüp geçilirken gavurlara saygı duyan bir gençlikle beraberiz. kısaca biz avrupa birliğine çoktan hazırız.
abaza dansı olduğunu düşündüğüm bir tür hareketler topluluğu olsa gerek. Dans demeye dilim varmıyor.
Her türlü haltı yiyip bacak arasına dokundurmayan canlıları farkedememiş bir tür varlık olsa gerek.
Eşine az rastlanan nadir bir tür olsa gerek. Ben daha rastlamadım ama.
Bazı yazılarına dikkat ettiğimde bayanları övüp erkekleri küçük düşürmeye çalıştığını bana hissettiren bir yazar olsa gerek.
Sikseler yapılmayan ama bi sike sürülmeyen başlığı açma durumu.
Ne yazdığını kendin anladın mı diyesi geliyor insanın. Değişik kelime kullanacağım diye motorun yanması durumu diye açıklayım bari.