bugün

entry'ler (32)

kürdistan

kürdistan mı o da neymiş

kürtlerin memleketlerine yatırım yapmaması

kürtlerin memleketi mi var. çok komik. onların memleketinin belgesi ancak ütopyada. onlar başka ülkelere gidip oraya iç geçirip ancak göz dikerler. göçebe ysşsm tarzı.

kuran ın bozulmamasını mucize olarak görmek

saçmalamanın sınırı yok. beyni hiçbirşeye basmayan mahlukatlar adam olup farklı olmaya çalışırlarmış. biz b..kumuzu yemeyiz mesela. oradan başlayın farklı olmaya.

öğretmenlere bir maaş ikramiye verilmesi

gereksiz bir harcama olur.

bir araba kullanamayan olarak kadın

ama bu nasıl bir başlık. Türkçe' ye aykırı. anlatmak istediğin şey de doğaya aykırı. bir kadının araba kullanabilmesi. kadınların yaptığı iş ancak lafta kalır. tabi bu lafım kendini beğenmiş bayanlara. Panik halinde direksiyondan elini bırakarak mı kimsenin canına kastları yok.

ak parti ye karşı olanların yüzde 87 si ateisttir

çok karşıt gördüm ama ateist daha görmedim.

hayatı sil baştan yaşamak

kendini kandırmaktır.

acıkınca çekirdek yemek

çekirdek yenirken konu bulamayınca ne yapsın küçücük beyinler. Sanki sosyal paylaşım sitelerinde paylaşım yapıyorsunuz.

islam olmasaydı dünya daha güzel olurdu

çıktığınız kabuğu beğenmiyorsunuz. Bir üniversiteye gidip götü kaybediyorsunuz. bu kadar iradesizlik. pis işlerinizi meşruca yapabilmek daha kolay olurdu değil mi islam hiç olmasaydı.

abazan erkek vs abazan kız

birbirlerini eninde sonunda bulacak çiftlerdir. sen neysen sana gelende odur kısaca.

bakire olduğu halde feminist olan kız

Erkeklerin beğenmediği tipsiz varlıklardır. acınası halleri onları geri plana itilmekten alıkoyamamıştır. bir tane yönünü şaşırmış şuna baksa da bizde rahat etsek denecek canlı türüdür.

iş yerinden entry girmek

kendi kendini tatmin etme çabasıdır. yaşamda konuşamıyorum bari perde arkasından egom gelişsin hesabı.

atatürk ün rakı içmesine kahrolmak

rakı içmeseydi günümüze kadar yaşar mıydı acaba. bu da ayrı bir konu.

türbanlı olduğu halde anıtkabir e giden insan

o kadar dinsizin içinde kendini farkettiren ya da farkedilen bir müslüman bir bayana benziyor. Yabancı ülke vatandaşı olsam gayet normal hiç dikkatimi çekmeyen bir şey olurdu ama Türk olduğum için gayet sıradışı gelmeye başlıyor artık. Eğer ki avrupalı bir bayan başını örtse lafı bile olmazken, bu; müslüman olunca Türkler şaha kalkıyor.Herkes nereye doğru gidiyor bilinmiyor. Bu zamanda Fatihler Yavuzlar anılırken gülüp geçilirken gavurlara saygı duyan bir gençlikle beraberiz. kısaca biz avrupa birliğine çoktan hazırız.

apaçi dansı

abaza dansı olduğunu düşündüğüm bir tür hareketler topluluğu olsa gerek. Dans demeye dilim varmıyor.

namusu bacak arasında aramak

Her türlü haltı yiyip bacak arasına dokundurmayan canlıları farkedememiş bir tür varlık olsa gerek.

bilgisayara format atmasını bilen kız

Eşine az rastlanan nadir bir tür olsa gerek. Ben daha rastlamadım ama.

can dündar

Bazı yazılarına dikkat ettiğimde bayanları övüp erkekleri küçük düşürmeye çalıştığını bana hissettiren bir yazar olsa gerek.

sikseler yapmam denilen şeyler

Sikseler yapılmayan ama bi sike sürülmeyen başlığı açma durumu.

küfür edince insanın rahatlaması

Ne yazdığını kendin anladın mı diyesi geliyor insanın. Değişik kelime kullanacağım diye motorun yanması durumu diye açıklayım bari.
© copyright 2005 - 2026