entry'ler (15)

yazarların şu an dinlediği şarkılar

Duman/ Dibine Kadar// Iyısın hoşsun bır yokuşsun harbıden baya bı boşsun şarkıya türkiye lanet olsun anlayamadın ya...

alexander büttner

yazın bir kenara bu adam normal ölçülerde bır sol bek kendını gelıstırebılırse gercekden buyuk takımlarda buyuk ıs yapabılır Fifa 13 den tanışıklıgımız var.

kızlar kaslı erkek sever mi sorunsalı

cüzdanınız kaslıysa her türlü kurtarabılırsınız vücut kası inşaat amelesinde de var.

yalnızken dahi canı sıkılmayan insan

girilmiş entry leri gören çogu ınsan belkı de sevgılımden ayrılsam mı dıye düşüncelere dalmış olabılır..

rus kızı vs türk kızı

bize göre rus kızları güzeldir çünkü farklıdırlar ülkemizde bulunan türlere benzeemezler.

sevilen şarkının vurucu cümlesi

Haberin yok ben ölüyorum..Sen gelırken ben gidiyorum dermanım yok ben ölüyorum ayrılırken ben içiyorum.

gelmiş geçmiş en hızlı futbolcular

Dusan Tadic bu kavrama ornekdır efendım Twente FC de oynamaktadır yası gencdır daha takımlarımızın ılgısını umarım çeker.

erkek muhabbeti çeviren şişko kadın

Güzelligiyle kazanamadıgı erkek arkadası kafa kız gıbı davranarak kazanmaya calısır.

manuel fernandes

ilk geldiginde boş topcu yorumları yapılırken şimdilerde Türkiyenin en iyi orta sahalarından bırı olarak görülmektedir bana göre Selçuk Inan'dan saglam topcudur.

acun ılıcalı

Adam gibi adamdır bence özel hayatı bızı ılgılendırmez sayesınde abuk subuk diziler izlemek zorunda degılız artık Teşekkürler Ilıcalı.

kürdistan da karakol istemiyoruz

başlık silinmelidir Kürdistan diye bir bölge bulunmamaktadır.

terör örgütüyle hiçbir zaman masaya oturmayacağız

böyle bir şeyin gündeme gelmesi bile rezillikdir efendim.

üniversite öğrencilerinin yiyip içip seks yapması

Hiçbirşey göründügü gibi degildir hatta Lise hayatında yiyip içip sex yapmak daha elverişli ve kolaydır.

erman kılıç

Yerli oyuncu statüsünde olması nedeniyle tercih edilmişdir izledigim kadarıyla keşfedılmeden kaymış bır yıldızdır Not:Fenerbahçeliyim.

aşk-ı memnu

Dizi tam zamanında bitmişdir sıkmamışdır hatta olsa da izlesek dedirtmişdir tekrarları yayınlanıcakmıs ıyı oldu hoş oldu.
© copyright 2005 - 2026