sevdiği entry'ler

true silik yesin kampanyası

Desteklediğim kampanyadır.

fake hesapların sahibi

sabahtan beri uğraşıp 25 tane artı attığı entryi şimdi silicem. Ben de böyle biriyim işte.

puura

Seni üzmek istemezdim ama Erkeğim true. (bkz: swh)

fake hesapların sahibi

şimdi nick verip rencide etmeyeyim gocu zaten şey yapmış bir tane süpersonik beyin özürlü var aynı gün 3 ( üç ) hesabı ile çaylak olmayı başarabiliyor.

habire12

Gerçekten ufak mı? Shdjfjfjfk

habire12

çalıştır şu ufak saksını.

habire12

True sevmediğini için ben sevdim.

habire12

bilmukabele.

true nefreti

Sürekli kendini uplamasa 2 saat içinde falan unuturum. O kadar düz bir adam gibi geliyor bana. Bu sözlük ilgi uğruna kendine hakaret ettiren binlerce yazar görmüştür. Bu da onlardan biri işte. Çok da şe yapmayın.

sözlükte sevilen bir yazar olmak

baş döndürücü bir şöhretin arsından gelecek ruhsal çöküşün ve tükenmişlik sendromunun habercisi.

Kaç zamandır seri artı yağmuru başladı benim hesaba, beni sizler var ettiniz, allah razı olsun, ewed

Ayda yılda 1 uğradığım için ne kimseyi severim ne de sevilirim. Çünkü buradan kimseyi tanımıyorum amk (bkz: swh)

fake hesapların sahibi

günah almak istemem ama bana g o k u gibi geliyor. ortalık karışsın diye o kadar uğraşacak tek o var gibi. kavgaları artılıyor zaten sadece. bir de kendine laf atılan şeyleri.

true yahudi mi

ülkeyi abd askerlerinin işgal etmesini açıkça dile getirecek kadar vatanseverdir.
yengesine hallendiğini dile getirecek kadar namuslu adam.
siyonist biri olmadığı için hayıflanan bir sözde türk genci.

true yahudi mi

bu zihniyetle aynı yerde yazarlık yapıyoruz. bu da siyonist çomar.

true yahudi mi

(bkz: yavudi)

true yahudi mi

ya bu hamam oğlanı gerçekten Yahudi sever bir goy mu yoksa harbiden yahudi artığı mı , ikilemdeyim.

puura

Kim olduğunu bilmediğim halde efendi birine benzettim.

puura

vakti zamanında öbür sözlükte radyoculuk yapmış , kimseye yaranma çabasında olmadığını gözlemlediğim yazar.
© copyright 2005 - 2026