bugün
K
karanfildevrimi2 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
K
karanfildevrimi2 yıl önce
ankara
kravatlı şehir.
K
karanfildevrimi3 yıl önce
anın görüntüsü
K
karanfildevrimi3 yıl önce
anın görüntüsü
K
karanfildevrimi4 yıl önce
anın görüntüsü
K
karanfildevrimi4 yıl önce
en güzel hediye
insanların kendisinden bir şeyler bulabileceği hediyedir. kişiselleştirilmiş, sadece onun için yapılmış, dünyada başka bir örneği olmayan hediyedir. en güzel hediyeyi oluşturmanın bir kaç kuralı: bir şeyi amacının dışında kullanmak, kişiselleştirmek,… devamını gör
K
karanfildevrimi5 yıl önce
anın görüntüsü
K
kinyas ve kayra
kitaptan bir alinti; ''az yedim çok içtim. hala içiyorum. alkolü kendime yakıştırdım. her türlü uyuşturucadan tattım. bağımlılıktan nefret ettim. gitmemi, terk etmemi engeller diye. ne bir maddeye ne bir insana bağlandım. sırf bunu kendime kanıtlama… devamını gör
K
kinyas ve kayra
kitaptan bir alinti; ''az yedim çok içtim. hala içiyorum. alkolü kendime yakıştırdım. her türlü uyuşturucadan tattım. bağımlılıktan nefret ettim. gitmemi, terk etmemi engeller diye. ne bir maddeye ne bir insana bağlandım. sırf bunu kendime kanıtlama… devamını gör
K
karabasan
uyku ile uyumama hali arasında gerçekleşen. üstünüze bir sumo güreşcisinin oturduğunu hissettiğiniz. kafanızı oynatamadığınız ve ağzınızı dahi açamadığınız olaydır. değişik inanışlar vardır. bazıları cin gibi tanımını yapamadığımız bir varlıktan bahs… devamını gör
K
çizgi roman
80'lerin vazgeçilmezi, herkesin kendine bir kahraman yarattığı, kiminin koleksiyonunu bile yaptığı `şey`. [link]http://www.cizgiroman.gen.tr[/link]
K
bir gemide
bir `ferit edgü` kitabı. 1979 `sait faik öykü armağanı`nı almıştır. `füsun akatlı`'nın deyişiyle, "umutsuzlukta açılan bu delikten ve ışık sızdıran bu tek iletişim odağından kalemini çıkarıp, yazarak uyarmaya yönelen" bir yazarın öyküleri var bu kita… devamını gör
K
bir dinozorun gezileri
mina urgan gezi hatıralarını derlediği, çok başarılı anı kitabı. rehber niteliğindedir.
K
beni kör kuyularda
ümit yaşar oğuzcan şiirinin ismidir. Beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın, Denizler ortasında bak yelkensiz bıraktın, Öylesine yıktın ki bütün inançlarımı; Beni bensiz bıraktın; beni sensiz bıraktın..
K
körlük
nobel ödüllü portekizli yazar jose saramago nun kurgusu muhteşem kitabı. bir sabah uyanıp, yola çıkan bir adam trafikte; arabasının içinde aniden kör olur. yalnız değildir.
K
kurtlarla koşan kadınlar
Dr. Clarissa P. Estés'in kitabı. Jung'cu psikanalisttir. Kurtlarla koşan kadınlar'ı 20 yılda yazmış, çalışması 18 dile çevrilmiştir. Kitapta Estés, insanlığın ortak bilinçaltının aynaları olarak düşündüğü masallar aracılığıyla kadın psişesinin derin… devamını gör
K
anın görüntüsü
K
anın görüntüsü
K
anın görüntüsü
K
sivas soğuğu
şu an için türkiye çapında birinci olan soğuktur. -22 derecede seyretmekte... (bkz:açık hava derin dondurucusu) ayrıca birileri `ankara soğuğu` diye çırpınadursun hala... şimdi baktım ankara -10 , sivas ise -21.... -10'a razıyım lan..
K
anın görüntüsü
K
yazarların şu an okumakta oldukları kitap
Kafka'dan Dava. Bu kitabı okumanızı tavsiye ederim en azından okuduğum kısmı güzel.
K
anın görüntüsü
K
huzur
dirlik, bas dinçliği, gonul rahatligi, rahatlik anlamina gelen kelimedir.
© copyright 2005 - 2026