bugün
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet6
- true'nun çaylak olması15
- arkadaşlar uyudunuz mu6
- israil5
- kadir inanır14
- kadınlara küsmek2
- allah yoluna cenk edelim şan alalım şan2
- tüm mahlukatın cenneti yaşayacak olması3
- arapça okuyabilen yazarlar3
- velvet28
- yapay zekanın her entrymi silmesi2
- birsin allahım2
- memesi güzel olan bir kadını alıp çıkacağım4
- 2026 dünya kupası27
- dinci insanlar efkarlandığında ne içiyor sorunsalı10
- sözlüğü bırakmak istemek8
- futbol21
- barda şişenin üstüne oturmuş kız görmek5
- pringles 12 tl oldu kimsenin umrunda değil4
- kemalist dünya19
- salak erkek neden bu kadar çok8
- yazarların iyi olduğu konular9
- üniversitelerin gereksiz olması12
- anın görüntüsü17
- türk soyu ve arap soyu birdir6
- aile evinde yaşamak13
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı29
- sedat pekmez21
- seri gizli artı oy veren melek7
- özlü sözler5
- 26 haziran 20266
- kemalistlerin sanki biraz şey olması10
- kadir mısıroğlu'nun soyu18
- yeni tanışılan kızdan istemek5
- kendi kendine gülmek2
- erleg han ile revani yemek3
- 27 haziran 20262
- galatasaray lobisi11
- türklere devşirme diye laf atan kürt5
- kürtçülerin algıları5
- kürtçülük5
- zor zaman şarkıları2
- ayağımla nah çekebilme yeteneğim6
- ıhlamur kokusu2
- sözlük yazarlarının kombinleri9
- ana dilimiz kürtçe olsun kampanyası4
- yürüyüş flörtü3
- eski sevgilinin dolgun göğüslerini özlemek7
- birader yazar olmak13
- erkeklerin her işi tek elle yapabilmesi11
entry'ler (136)
kanal d de şu an gösterdiği performansla hayranlığımı kazanmış şahsiyet. kalkıp döktürme isteği oluştu içimde yeminle.
bi siktir git demek istediğim çok özel şahsından çok bana münhasır insanlar var. ama diyemiyorum. kendim olmaktan vazgeçtim.
güzellik ondur, dokuzu dondur . yazın bunu bi yere *
sgk da sözleşmeli çalışmaya razı olmayan insanlara yakıştırılan sıfattır.
zaten begenenleri de kadrolu atamalarda istedikleri pozisyona atanıncaya kadar çalışacaklar. Madem ciddi ciddi eleman arıyorsunuz bu işi kadrolu atamaları yaptıktan sonra yapın görelim demek istiyorum sgk ya.
zaten begenenleri de kadrolu atamalarda istedikleri pozisyona atanıncaya kadar çalışacaklar. Madem ciddi ciddi eleman arıyorsunuz bu işi kadrolu atamaları yaptıktan sonra yapın görelim demek istiyorum sgk ya.
az önce gammazlar için duyurular bölümünde inci sözlük le alakalı olduğunu düşündüğüm bir link vardı. yoksa deliriyor muyum sözlük. *
inci sözlük ün dikkat çekmeyi başardığı * halde eylemlerine devam etmesinin sonucudur.
bir çok kez tekrarlanan eylemin tekrarlarında beklenen etkiyi göstermemesidir.
teknik olarak ve kullanım kolaylığı açısından çoktaaan geçilmiştir bile. o yuzden boş bir önermedir.
aşkın gözü kör mü acabayı pek bi şahane cover yapmış sarkıcı hanım.
üniversitem.. okurken nefret etmiştim senden. beni mutlu eden nerdeyse hiçbişeyin yoktu.. şimdi mezunum ve gecmişimde övündüğüm tek şey sensin..
bi ara başlıkların da 'murat boz olsa böyle demezdi' gibi degişmesi de guzeldi.bi hayli eglendik keşke tüm gün sürseydi. (bkz: bu entry sevip de kavusamayanlara gelsin) *
panik halinde google translate e yönelmeme ama elim boş dönmeme neden olan şakadır *
25 dakika gidiş/dönüş yola gunde (1,5 + 0,5 gidiş 1,5 +0,5 dönüş) 4 lira yol parası vermeme sebep olan zamlardır. hala bazı uyanık arkadasların acaba bu kart niye 2 sıra düşmeye başladı sorularını sordugu ve farketmediği zamlardır üstüne bi de. 96 lira yol parası olmaz be baba kendi arabamla gitsem daha az yakacak ama park yeri yok.Hayır bi de koca ankara, bi izmir bi eskişehir kadar olamadı mı diyor insan. 10 binişlik kartlarda da son binişin indirimi yanıyor insanı sinir basıyor. bari kafamıza göre yükleme yapılabilse artık su kartlara. en geri kalan kent neden başkent hep..