bugün

entry'ler (1)

şu an hayatında en çok ne eksik

Şu an hayatında en çok ne eksik diye sorsalar sanırım birçok insanın cevabı huzur ve güven olurdu. Özellikle son yıllarda sağlık konusunda yaşanan belirsizlikleri ben daha fazla düşünmeye başladım. Çünkü günlük hayatın temposunda her şeyi planladığını düşünsen bile beklenmedik bir sağlık problemi bir anda tüm düzeni değiştirebiliyor. Böyle zamanlarda insan sadece tedavi sürecini değil, maddi tarafını da düşünmek zorunda kalıyor. Bence en yorucu kısım da bu oluyor zaten. Ben de sağlık konusunda ne yapabilirim diye araştırırken Türkiye Sigorta tarafındaki özel sağlık sigortası seçeneklerine göz attım. Özellikle hastane masraflarının bu kadar yükseldiği bir dönemde insan kendini biraz daha güvende hissetmek istiyor. Çünkü sağlık söz konusu olduğunda sonra bakarım denilen şeyler bazen çok daha büyük strese dönüşebiliyor. Eskiden sigorta daha uzak bir konu gibi geliyordu ama artık birçok kişi bunu bir ihtiyaç olarak görmeye başladı. Çünkü mesele sadece hastaneye gitmek değil, gerektiği anda neyle karşılaşacağını bilmeden hareket etmek zorunda kalmamak. insan bazen sadece arkasında bir güvence olduğunu bilince bile daha rahat hissediyor. Bence özel sağlık sigortasının en önemli tarafı geleceği tamamen kontrol edemesen bile kendini biraz daha hazırlıklı hissetmek.
© copyright 2005 - 2026