bugün

entry'ler (39)

kamikazepilotu

götün teki olan yazar. allah çevresindekilere sabır versin.

yozgat

burada yaşayanlara allah sabır versin. yol üzeri geçmek bile çok kötü hissettirdi.

morallerim bozuk

türkiye'de yaşıyorsan ve orta gelirli bir aileden geliyorsan gayet normal olan durumdur.

günün şarkısı

https://www.youtube.com/w...tqoWm5E&start_radio=1

bir günde 200 entry girmek

hayatsız işidir. asosyal manyağın tekidir. başka bir açıklaması olamaz. açıklaması olan kişiye aldırış etmeyiniz.

orman

penisimin şuan böyle olduğu idda ediyorum.

ne kadar kürtsün testi

%1 dahi çıksa kendimi asardım.

konya

insanları gerçekten o kadar sığ ki, söylenildiği kadar değil daha da fazla.

erkeğin en savunmasız olduğu 2 an

1 - orgazm olduğu an.
2 - 2.postayı attarken ozgazm olduğu an.

2nci vajina kuşatması

başlığı açan arkadaş. profil resmine baktım da hiç utanmıyon mu lan böyle başlık açmaya .d hadi benim gibi yakışıklı olsan neyse de o ter kokun ve meymenetsiz suratınla hangi kız yanaşır sana?

dünyanın en rahatsız edici şeyi

kör babannemin karşısında mastrübasyon yaparken ablama yakalanmak..

kürdan

ilk üç harfinden dolayı kullanmadığım şeydir kendileri.

temiz insanın götü kokmaz

bu tespit çok yanlış. ne temiz insanlar gördüm götleri lahım gibi kokuyordu, ne pis insanlar gördüm götleri gül bahçesi gibi kokuyordu.

sözlükte sapıkların çoğalması

gün geçmiyor ki sözlük sapıkları gün yüzüne çıkmasın. inceden inceden dokundurarak başlık açıyorlar ama bilmiyorlar ki biz onlardan bi adım öndeyiz :D belki bende sapığımdır kim bilir.

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

ben hiçbir zaman normal bi' insan olmadım. hep bi farklılık, muhaliflik, aykırılık ve hatta hatta hafiften bi deliliğim olduğu için insanlara bana hep farklı gözle baktı. bulunduğum yere göre hatta türkiyeye göre bile aykırı olabilirim ama bu benim için bi' sorun değil çünkü sonsuza kadar böyle olmaya devam edeceğim.

cemre baysel

yeşil denizde oynadığı zamanlardan tanıyorum bu kızı. gayet tatlı ve güzel bir kız. başarılarının devamını dilerim.

tüm sosyal medya hesaplarını kapatmak

ben depresyona girince yapıyorum bunu ama sonucu hep tekrar açmak oluyor. aslında bunu yapmamın sebebi türkiye gündemi. gündem o kadar leş ki insanın içine karartıyor. biz ortadoğu ülkesiyiz arkadaşlar. hassas birisi için bu bile kapatmaya yeter.

dokunarak konuşan insan

sapık insandır. şerefsizin tekidir. kesinlikle yanlarına yaklaşmayınız, arkadaşlık asla etmeyiniz.

erkeklerin kadınların götüne bakması

evet biz erkekler olarak kadınlar götüne bakıyoruz ama bu kadınlar arasında da popüler. kadınlar da erkeklerin götüne bakıyor bu bir gerçek maalesef.

amın yanaklarından öpmek

sadece öpmekle kalmamalı. yalamalı, koklamalı, karşısına geçip rakı içmeli, hatta hatta meze olarak kullanılmalıdır.
© copyright 2005 - 2026