K
kalona7 yıl önce
öğretmenlerin 1 yılda toplam yattığı süre
matematik yalan söylemez. sonra bir de burada ağlıyorlar. bu öğretmenin yetiştirdiği doktordan ne olur mühendisten ne olur? hiçbir şey olmuyor zaten. evet.
K
kalona9 yıl önce
sözlük yazarlarının söylemek istedikleri
yazarların entry lerindeki gizli mesajlardır. aslında demek istekileridir. (bkz:jan koller sabri sarıoğlu öpüşmesi) yazarın demek istedigi (bkz:sabri sarıoğlu evlen benimle) gibi. ~swh~
K
kalona9 yıl önce
gecenin duvar yazısı
(img:#899934)
K
kalona10 yıl önce
sözlük yazarlarının hayatları
(bkz: bbyrgn) Kırkında doğum yapan anneme eziyet, babama erkek çocuk gururu oldum. 93 yılının şubat ayında Muş'un erken gelen bir gecesinde, devlet hastanesinde gözlerimi açtım hayata... işçi bir babanın son oğlu, ev hanımı bir annenin son çilesiyd… devamını gör
K
kalona10 yıl önce
sözlük erkeklerinin sözlük kızlarına bakışı
şahsen bilgin kız olduklarını düşünüyorum, buralarda takılıyorlar; face de mace de pek işleri olmayan iyi kızlardır yani... ~genelde tabi ki~
K
kalona10 yıl önce
sözlük yazarlarının söylemek istedikleri
yazarların entry lerindeki gizli mesajlardır. aslında demek istekileridir. (bkz:jan koller sabri sarıoğlu öpüşmesi) yazarın demek istedigi (bkz:sabri sarıoğlu evlen benimle) gibi. ~swh~
K
kalona10 yıl önce
devecialpayın sözlüğe vedası
(bkz:siktir git) -bi gidemediniz zaten amk sözlüğünden.
K
kalona10 yıl önce
sözlük yazarlarının ilişki durumu
sözlük kullanıcılarının gereksiz bilgilerinden sadece biridir. ankettir. açana girsindir. (bkz:bir an için heyecanlandın itiraf et)
© copyright 2005 - 2026