bugün
- küresel11
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz12
- en son ne yediniz17
- ali koç tutuklansın11
- afganistan10
- erkek erkeğe aşk9
- beyaz eşya dükkanında çalışan kız14
- chp'lilerin gavs'dan tövbe alması10
- gavs'ın faziletleri19
- zıpla zıpla zıplamayan tayyip11
- anın görüntüsü11
- atatürk'ün papanın iznik ziyaretine izin vermemesi21
- diyanet'in kuran kursunda 17 çocuğa tecavüz33
- 1.50 boyundaki kızın 1.90 erkek istemesi24
- cin8
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri14
- ulunun en tatlı 5 kızı15
- insan olmaya ceyrek kala14
- tütsülenmiş yiyecekler8
- furkan bölükbaşı15
- v a m p i r o v10
- müzik öğretmeninin çocukları istismar etmesi21
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi13
- vatan haini nasıl olur16
- ak parti anketlerde önde14
- yarın denize girecek olmam8
- gençler namaz var mı9
- iş kadını ile sevgili olur musunuz18
- kameranın icadından sonra dini mucizelerin durması9
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl14
- yarın vurduracak olmam8
- çalınan kol saatinin chp binasında bulunması12
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz11
- limonlu makarna8
- dinsiz diye bir insanı sevmemek8
- boğaziçi üniversitesinde yaşasın şeriat sloganı10
- işsizler tüm gün ne yapıyor sorunsalı9
- 30 yaşına gelip hala düzen kuramamak8
- özledim mesajı19
- öğretmenlerin aldığı maaş helal mi sorunsalı12
- sen yokken tadı tuzu yok sözlüğün9
- köpekler toplandığında sokaklarda geyik göreceğiz8
- üniversiteyi bitirmek10
- sanatçılar terörsüz türkiye istemiyor mu11
- 15 mayıs 2025 özgür özel habertürk canlı yayını8
- profilinde aslan kaplan fotosu olan insan8
- sürekli filistinden bahsedilmesi8

entry'ler (27)
2013. 8. sınıfın bittiği güne hiç hatalar yapılmamış en güzel yıllara tabi sonra liseye geçtim.
havalimanında hemşire olarak çalışıyorum ve durum gerçekten kötü. direniş hâlâ devam ediyor ve giderek diğer işçilerde katılmaya başladı. sonumuz hayrolsun. ne kadar hakli sebepleride olsa etrafa zarar vererek kendilerini haksız duruma düşürmezler umarım.
başlığı görünce gözlerim ışıl ışıl oldu. şu an kolumda dövmesini taşıdığım her sahnesini ezbere bildiğim kocaman kız olmama rağmen hayatımda kocaman yeri olan ne zaman üzülsem kendimi bir filmini izlerken bir kitabını okurken bulduğum seridir. en sevdiğim büyü ise sectum sempra..
oral seks karşılığında ingilizce dersleri. iletişim porcay.
hepsinin gay olduğunu düşünüyorum çünkü hoşlanılan beye bizden daha fazla sulanıp bize nispet yapar gibi x benim gibi cümleler kurarlar.
kadın ve erkek modelide şerefsiz olan insandır. kendi çıkarları için yaşayan insandan hayır gelmez. senin emeğini senin yorgunluğunu hiçe sayıp yalama ile dinlenen ve bir yerlere geldiyseniz yıkık bir insansınız.
eski sevgilim. o da çok rengini değiştiren bir insandı.
siyah ve bordo olacak ve dantel. kırmızı çok parlak kalıyor bana göre güzel durmuyor.
akbil, çakmak, anahtar, kumanda, çorap. kaybolduğunuz yere sokayım.
durup dururken gelen burukluk hissi, yakılan sigara ve emre aydın şarkısı..
yeni geldim henüz kimseyi tanımıyorum.. umarım iyi insanlar vardır.
o zaman çıkar asanı ve nox deyiver hiç mi harry potter izlemedin gardaşım.
sana internet sağlayan kablonun ağın fabrikasına sıçayım pardon ama ne gerek var.
zevkler renkler tartışılmaz ve bundan bize ne neden beyle bir başlık var hayat neden bu kadar zor..
çe o me a re çe o me a re çe o me a re onun adı çomardır. bir çocuk şarkısı her şeyi açıklıyor şu durumda.
fobilerimden birisidir. ya hepsinin parasını ödemek zorunda kalırsam düşüncesi ile o reyondan geçmemeye özen gösteririm.
güzelliğin parayla halledilebilir fakat zekanın parayla satın alınamayacağının farkında olan bir bey ise ve tas gibi olan hatunun çakıl taşı kadar beyni yoksa reddedilir.
bünyesi çok zayıf olan ve yüzüne rüzgar gelse soğuk algınlığı olan biri olduğumdan, kalın ve üst üste kıyafet giyince boğuluyor gibi hisse kapıldığımdan, denizi ve yazlık olan her şeyi cok sevdigimden kış ayı boyunca depresyondayım. üzgünüm
şu an acil tıp teknisyeniyim. diğer sağlık personeli kursuna yazıldım ve sınava girip başarılı olursam dsp sertifikası alacağım yani is yeri hemşiresi olarak magaza avm şantiye vb yerlerde çalışabileceğim. bunun yanında isg uzmanı olmak için uni sınavına hazırlanıyorum. mühendis olacak kadar sınav zekası olan bir insan değilim. fakat muhendislerin güvenliğini saglamak icin isg uzmanı olmakta güzel. (iş sağlığı güvenliği:isg)
çomelerek cis yapmak dünyanın en zor şeyi allah klozeti kim bulduysa razı olsun.