bugün
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz16
- erkek erkeğe arkadaşça sakso çekmek2
- kızları en güzel olan şehir13
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor14
- and the oscar goes to5
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi13
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- affetmenin gücü6
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- silver ile evlenecek erkek52
- mesaj atıp konuşmayan kız7
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- akrostişli şiir6
- sırrı süreyya önder28
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- ilişki yapmaya üşenmek6
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- en sevdiğiniz sayı3
- de niro vs pacino3
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- mauro icardi12
- 30 yaşına girmek4
- sarapci koala58
- hristiyanlık7
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- dün gece ne oldu13
- cinlerin özünde iyi insanlar olması4
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- sözler köşkü6
- sözlük açsanız ismi ne olurdu4
- kadın nefreti4
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- sözlükteki satranç taşları4
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- arabaları yan yana park edip öpüşmek3
- erkekler zıçar kızlar kakaloş yapar4
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- burcu akrep olan birini akrep sokması4
- açtığı parantezi kapatmayan insan2
- şikeci amedspor5
- 50 bin liraya sabah 10'a kadar uyumadan durmak3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı16
- euro 20162
- ellerim bos gonlum hos28
- arabada son ses dinlenecek şarkılar3
- sözlüğü annesi gibi gören insan3
- tutmayan başlık açma rehberi7
- her cümlesinin sonuna açıkçası koyan insan2
entry'ler (12)
bir mucizeye imza atarak her iki maçın ikinci yarılarını ayakta oynamak zorunda kalmış olmama rağmen ezilmeyip, ilk maçı son dakika golüyle berabere, ikinci maçta da gol yemeyerek turnuvaya tad katarak noktaladığım turnuva..
rakip liverpoolmlt centilmence oyunuyla iki maçta da kart çıkmamıştır(ne kadar pislik yapmış olsam da.. haha..)
rakip liverpoolmlt centilmence oyunuyla iki maçta da kart çıkmamıştır(ne kadar pislik yapmış olsam da.. haha..)
turnuvaya katılan rakiplerin inter olsun, manu olsun, sağlam takımlar seçmesiyle newcastle ve celtic imin boynunun bükük kaldığı; "istersen barça yı seçebilirsin kaligrafım" demelerine mütakiben katalanların flash ekibiyle katılacağım turnuva..
tüm olma sınırlarının yanında, bu duyguların yaşandığı ortamda olmamaktır..
şimdi böyle bir cümle kurdum diye 2=2 dediğim de su götürmez bir gerçek.. "olma sınırları", duygu buhranları gibi kelimeler sıkıştırınca şahane oldu bence. ama sorarım "yanında olan bir kişiyi nasıl özlersin ki? çok saçma!" demeyin .. (mesela boştan yere 'sorarım' dedim şimdi, ama şahane bir hava kattı yine cümleye.. türkçe çok garip lan..)
şimdi böyle bir cümle kurdum diye 2=2 dediğim de su götürmez bir gerçek.. "olma sınırları", duygu buhranları gibi kelimeler sıkıştırınca şahane oldu bence. ama sorarım "yanında olan bir kişiyi nasıl özlersin ki? çok saçma!" demeyin .. (mesela boştan yere 'sorarım' dedim şimdi, ama şahane bir hava kattı yine cümleye.. türkçe çok garip lan..)
yakın zamanda resimli roman adında, bulunduğu konuma üç beş gömlek fazla bir çizgi roman dergisi çıkartmıştır. baskısından yazarlarına-çizerlerine, renklendirmesinden hikayelerine kadar mükemmel bir dergi olmuştur; heyhat çabuk son bulmuştur!
ek: bu entryi alt alta yazsam şiir olur muydu ne?
ek: bu entryi alt alta yazsam şiir olur muydu ne?
türkiye'ye gelen yıldız oyuncular listesinin dörtte üçünü, bir memurun pazar alışverişinin üçte ikisini, bayram harçlıklarıyla alınan playstation un yarısını, sakarya caddesinin çıkışında kurulan kokareçlerin de çeyrek hissesini oluşturduğu da bilinen bir gerçektir.
kocaelispora geldiği takdirde, sonunun zamanında kahramanmaraşspor a transfer edilen şu anda adını veremeyeceğim 3 brezilyalı oyuncuyla aynı olmasından çekinilen futbolcu..
şimd cin kulüp yetkilileri bahsi geçen 3 brezilyalıya maraş ı istanbul gibi anlatıp, ön mukavele - şunu bunu imzalatmış, şehre ayak bastırtmışlar.. ama brezilya insanı zekidir, çeviktir, kıvraktır.. 2 tanesi gerisin geriye kaçmış, muhtemelen 3. sü de fenerbahçe ye "başkanım beni al" deyip izmit yakınlarında bir dönercide işe başlamıştır..
ama şu bir gerçek ki, edgar davids in oynadığı bir kocaeli deplasmanı ligin tadı tuzu olmaktan uzak değildir..
esmer şeker? a yok hayır ..
şimd cin kulüp yetkilileri bahsi geçen 3 brezilyalıya maraş ı istanbul gibi anlatıp, ön mukavele - şunu bunu imzalatmış, şehre ayak bastırtmışlar.. ama brezilya insanı zekidir, çeviktir, kıvraktır.. 2 tanesi gerisin geriye kaçmış, muhtemelen 3. sü de fenerbahçe ye "başkanım beni al" deyip izmit yakınlarında bir dönercide işe başlamıştır..
ama şu bir gerçek ki, edgar davids in oynadığı bir kocaeli deplasmanı ligin tadı tuzu olmaktan uzak değildir..
esmer şeker? a yok hayır ..
penguen yumurtalarında çizdiği dönemlerde bir galatasaray taraftarı için arda turan neyse, kendisi de oydu.. sonra penguen de köşe sahibi olması, oradan fermuar a geçmesi, tekrar penguen e dönmesi... gün gelip üç tane mizah dergisi açılıp "abi serkan yılmaz hangisinde şimdi, du bakalım" dedirtme sebebidir..
bir ara adı "seko" olmuş, tutmayınca serkan yılmaz a dönmüştür..
bir ara adı "seko" olmuş, tutmayınca serkan yılmaz a dönmüştür..
cm den pas alıp, fm 2006 ya kadar devam etmektedir.
defansa koysanız gider golünü atar, böyle bir iriliktedir sports interactive evreninde fazlı..
defansa koysanız gider golünü atar, böyle bir iriliktedir sports interactive evreninde fazlı..
atilla atalay' ın sersemleten kitabı..
son sayfaya gelinse bile bitmeyecektir, elde-çantada-komidinin üst çekmecesinde ilk 11 deki yerini sürekli koruyacaktır..
son sayfaya gelinse bile bitmeyecektir, elde-çantada-komidinin üst çekmecesinde ilk 11 deki yerini sürekli koruyacaktır..
"ortak arkadaş yoluyla rant sağlama girişimleri"ne sebebiyet verendir;
- eeee sen merve' yle ne zamandır tanışıyorsun, anlat bakiim?
tabi böyle bir mahallenin şişman tatlı amcası yaklaşımında bulunulduğunda en fazla "ay yok canııım, osman da 'senin gibi' bi arkadaşım aynur, ahaha" dan ileri gidilemeyeceği de açıktır.
- eeee sen merve' yle ne zamandır tanışıyorsun, anlat bakiim?
tabi böyle bir mahallenin şişman tatlı amcası yaklaşımında bulunulduğunda en fazla "ay yok canııım, osman da 'senin gibi' bi arkadaşım aynur, ahaha" dan ileri gidilemeyeceği de açıktır.