bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle40
- bu ülkede pezevenkler kemalisttir28
- hem ahmet kayacı hem atatürkçü olmak12
- kendini dinlemek5
- blok33
- laikliğin halka sorulmadan getirilmesi28
- sizleri seviyorum çiçeklerim6
- faizin olduğu yerde bereket olmaz5
- katatespizartmasi9
- nasıl bir kadınla evlenilmeli6
- memelerde estetik algısının dönüşümü5
- gece yıldızları izlemek3
- memesini küçülten kadına kocasının sitem etmesi4
- gitme isteği3
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf7
- özgür özel mallığı6
- masumiyet körlüğü3
- aşkın matematiği3
- tanita tikaram2
- aleyna tilki3
- özel'in talebiyle zeyrek'e 950 bin euro verdim15
- dünyanın sonu2
- kendi değerini başkalarının gözünden ölçen insan10
- evlilik masrafları17
- mavi saçlı kız3
- aleyna tilki seksiliği2
- mebrure yapay zeka2
- arda güler5
- mokv geldi mi8
- kadınların aradığı erkek modeli11
- köpeklerde doğurganlık yaşı biter mi3
- sucsuz yere hapis yatmak4
- ıssız adaya düşmek2
- penis deliğinden içeri giren kene10
- entry girmek için 00 00 ı beklemek2
- karton toplayan prenses ve yedi penisler7
- halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek4
- rümeysa eker6
- uysaljakoben22
- 5 haziran 2026 san marino bangladeş maçı5
- ortamın enerjisini düşüren insan4
- bir hatunu kıvama getirip yatağa atmak8
- mesai bittiği gibi çıkmanın ayıp sayılması9
- evde sufle yapmak2
- karılar3
- sözlük yazarlarının köylü zevkleri2
- bu dünyaya çocuk getirmek17
- gül gibi kız olma kriterleri9
- havva öztel4
- göt deliği yalatmak11
entry'ler (15)
Varsa memlekete rus hatun ithal edebileceğimiz bir platform, yeşillendirin lütfen. Böyle bir kamu hizmetini tesis etmekten gurur duyarız.
iki ihtimal vardır.
Ya kalbini kırana kızar, bağırır, çağırır; canına okur ve yaptığına pişman ederek hayattan soğutur.
Ya da içine atar, kendini sorgular, hayatı sorgular, üzülür, dağılır, yıpranır ama kalbini kıran kişiyi kırmak istemez; buna rağmen konuşurken istemese de kırgınlığını belli eder..
Erkeklerde her ikisini de yapabilecek potansiyel vardır, emin olun. Eğer bir erkek tepki vermek yerine içine atmayı tercih ediyorsa gerçekten iyi bir insandır, sizi yanında istiyordur ve sizinle mutlu olabileceğini düşünüyordur. Çünkü canınıza okuyabilecek ve sizi hayattan soğutabilecekken tüm sorumluluğu kendi üzerine almayı tercih etmiştir. Size düşen, küçük bir dokunuşla onunla olduğunuzu hissettirmek...
Ya kalbini kırana kızar, bağırır, çağırır; canına okur ve yaptığına pişman ederek hayattan soğutur.
Ya da içine atar, kendini sorgular, hayatı sorgular, üzülür, dağılır, yıpranır ama kalbini kıran kişiyi kırmak istemez; buna rağmen konuşurken istemese de kırgınlığını belli eder..
Erkeklerde her ikisini de yapabilecek potansiyel vardır, emin olun. Eğer bir erkek tepki vermek yerine içine atmayı tercih ediyorsa gerçekten iyi bir insandır, sizi yanında istiyordur ve sizinle mutlu olabileceğini düşünüyordur. Çünkü canınıza okuyabilecek ve sizi hayattan soğutabilecekken tüm sorumluluğu kendi üzerine almayı tercih etmiştir. Size düşen, küçük bir dokunuşla onunla olduğunuzu hissettirmek...
Yapmayın nolur, çok üzülüyoruz..
Korunmasız seks yapmalarıdır.
Günaydın büyük ünlü uyumuna aykırı, merhaba kelimesinin içinde e ve a harfleri bulunduğu için ve Türkçe kelimelerde bu harfler aynı kelime içinde yer almadıkları için Türkçe değildir vs vs vs... Kimin ne dediğine takılmamak lazım; şekilcilik kroluktur. Selamun Aleyküm, günaydın veya merhaba demek değil.
Olmayı düşünüğüm ama ihmal ve tereddüt ettiğim ameliyattır.
kadın diye birşey yoktur. açık ve net.
Desinler abi, neden bu kadar koyuyor ki anlamıyorum. isteyen istediğine istediğini diyebilir. Artık yetmez mi bunca zamandır ona şunu diyen budur, buna şunu diyen odur şeklindeki saçma sapan söylemler...?
Çünkü hava zaten sıcak, kendi kendine kuruyor asmaya gerek yok.
Az bilinmekte olduklarından çok bilinmemektedirler.
Millet balkon konuşması değil, after party istiyor.
ilk fotoğraftaki baston açık ara daha yakışıklı.
Ben senin oyuncak bebek görünümlü dildo taşıyabilme ihtimalini sevdim.
Allah inancı olanların da her türlü kötülüğü yapabildikleri; iyilik ve kötülük kavramının Allah inancından bağımsız kavramlar olduğunu yaşayarak öğrendiğimiz bir çağda yaşıyoruz...
Mutluluklar diliyorum, 25 saniye önce kaydoldum ve ilk mesajım sana mutluluklar oluyor.