bugün
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü33
- öcalan için imralı da ev inşa edilmesi10
- kahvaltı9
- yazarların kötü oldukları konular3
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri13
- dolma biberin kabuğunu yemeyen insan6
- insanın kendisine benzeyen kişiden hoşlanmaması6
- gocu34
- sözlük yazarlarına güvenmek19
- yeni parti tüzüğü3
- kaka yaparken dünyayı kurtarma planı yapmak3
- külah dondurmayı kaşıkla yiyen erkek2
- kese kağıdında kalan simit susamları4
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu28
- küpe takan adama kız vermem diyen baba10
- regl ağrısı çeken sevgiliye yapılacaklar12
- terörist mecliste konuşma mı yapar2
- her şeyin mizahı yapılmalı mı18
- gocu'ya gocucuk gocucuk diyip kaçmak3
- fenerbahçe'nin kemalistlerin takımı olması3
- tavuk döner sırasında hayatının aşkına rastlamak3
- prenses gibi büyüyen kızlar9
- otobüste cam kenarına geçmek isteyen erkek3
- boyumun 2 cm kısalması22
- yedi numara2
- eski sevgiliyle bakkalda karşılaşmak2
- uyudun mu mesajı14
- nev12
- pilavın yanında ekmek yemek3
- çayı üfleyerek içen erkek3
- özlemek2
- dövmeli küpeli bi erkeği damat getirmek15
- haksız insan uzaklaşması3
- ismail kartal35
- kiraz cicegi kolonyasi42
- teröristbaşı bebekkatiline villa yapan akepeli3
- öcalan için bahçeli ve konforlu bir ev yapılması3
- israil'in hizbullah yeraltı merkezini patlatması3
- dövme yaptıran erkeklerin genelde gay olması11
- 0 0 715
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı24
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri14
- sözlükte kavga olacak hissi5
- marmara depremi için ezber bozan açıklama5
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler18
- arda turan4
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı50
- kendi değerimizi biz mi belirleriz başkaları mı13
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- ona bir şey söyle8
entry'ler (20)
HUCURÂT - 10: Mü'minler ancak kardeştir. Öyleyse kardeşlerinizin arasını düzeltin. Ve Allah'a karşı takva sahibi olun. Umulur ki, böylece siz rahmet olunursunuz.
HUCURÂT - 13: Ey insanlar! Muhakkak ki Biz, sizi bir erkek ve bir kadından yarattık. Ve sizi milletler ve kabileler kıldık ki, birbirinizi (soyunuzu, babalarınızı) tanıyasınız. Muhakkak ki Allah'ın indinde en çok kerim olanınız (ikram olunanınız, en şerefli olanınız), (ırk ya da soy olarak değil) en çok takva sahibi olanınızdır. Muhakkak ki Allah, en iyi bilen ve haberdar olandır.
HUCURÂT - 13: Ey insanlar! Muhakkak ki Biz, sizi bir erkek ve bir kadından yarattık. Ve sizi milletler ve kabileler kıldık ki, birbirinizi (soyunuzu, babalarınızı) tanıyasınız. Muhakkak ki Allah'ın indinde en çok kerim olanınız (ikram olunanınız, en şerefli olanınız), (ırk ya da soy olarak değil) en çok takva sahibi olanınızdır. Muhakkak ki Allah, en iyi bilen ve haberdar olandır.
türkiye'nin en güzel kampüslerinden birine sahip fakat aynı tezatlıkta hocalar bulunduran * garip okul.
buralı olup burada okuduğum doğrudur.
zıplamakla geçmeyecek olan acı duygu. *
1961 yılında 24 mühendisin araba yapacak kapasitede oldugunu varsayarsak bugünkü eğitim sistemine dolaylı yoldan vurgu yapabileceğimiz rezili rüsva olay, evet mühendislerimizi dinliyoruz.
maun suresi
1.Dini yalanlayanı gördün mü?
2.işte o yetimi itip kalkar
3.Yoksulu doyurmaya teşvik etmez.
4-5.Yazıklar olsun o namaz kılanlara ki, onlar namazlarını ciddiye almazlar
6.Onlar namazlarıyla gösteriş yaparlar
7.Ufacık bir yardıma bile engel olurlar.
1.Dini yalanlayanı gördün mü?
2.işte o yetimi itip kalkar
3.Yoksulu doyurmaya teşvik etmez.
4-5.Yazıklar olsun o namaz kılanlara ki, onlar namazlarını ciddiye almazlar
6.Onlar namazlarıyla gösteriş yaparlar
7.Ufacık bir yardıma bile engel olurlar.
Sultan II. Abdulhamid Han.
dünya varoldugu süre boyunca devam etmiş ve kıyamete kadar devam edecek olan görüşün adı değiştirilmiş hali.
MUHAMMED / 7 : Ey inananlar! Siz Allahın dinine yardım ederseniz, O da size yardım eder, ayaklarınızı savaşta sabit kılar.
MUHAMMED / 7 : Ey inananlar! Siz Allahın dinine yardım ederseniz, O da size yardım eder, ayaklarınızı savaşta sabit kılar.
farkında olmadan yaptığımız işlerden birisidir.
kendini aşmış kur'ana göre ''munafık'' olan insan türüdür. cahildir, kara cahildir, cüheladır herşeydir.
Allah'a iman etmediği halde iman etmiş gibi görünen ve zamanımızda da sayısının milyonları bulduğunu düşündüğüm en tehlikeli insan türü. dünya eğer bu durumdaysa bunlar yüzündendir. *
3 tane memesi bulunan efsanevi aktör. silver linings playbooktaki oyuncu performansı dillere destan niteliktedir.
seçimler öncesi klasik akp haragetleri bunlar. mısır darbesine bu israilini işi de dedi. oh oh maşallah davosun bi çakması.
rüyayı gördükten hemen sonra uykuluyken birşeyler hatırlarsın, sonra uyursun. sabah kalkarsın ve bi rüya gördüğünü hatırlarsın ama artık çok geçtir. keşke bi yere yazsaydım falan dersin durursun ve bu ömür boyu böyle süreeeer gideer.
koyunun bile karşısında ceket ilikleyeceği insan modelidir.
burç dünyasında en fazla mimiğe sahip insanların oluşturduğu burçtur. sıcak tavırları göze çarpar fakat içlerinde fırtınalar kopar. en küçük şeyi bile kafalarına takarlar ve bunu size asla belli etmezler. sizi düşünceleriyle soyarlar ve bunu hissedersiniz.
zulmün karşısında ölene kadar durmuş bir insandır kendisi. yıllarca siyonizm, yahudi , büyük israil diye diye kendini paraladı. bunu anlamak için tarihimizi anlamak gerek dedi , ama kime dedi orası meçhul. yine onun deyişiyle ''beni elin hansı anladı ama bizim hasan beni anlamadı'' sözleriyle durumun ne merkezde oldugunu izah eden güzel insan