entry'ler (14)

sözlük yazarlarının itirafları

ilk Hülya Avsar fotolarıyla asılmıştım. ne zaman Hülya'yı görsem o anı hatırlıyorum.

hepiniz ermenisiniz hepiniz piçsiniz

irkci olmamama ragmen, 13 yasindaki kiz cocugunu, anne karnindaki 7 aylik bebegi düsündükce, görünce az diye düsündügüm küfürlü bir cumledir.

26 şubat 2012 trabzonspor mersin idman yurdu maçı

trabzonspor kalecisi Tolga Zengin´nin ücten asagi yemedigi maclardan biri olmustur. trabzonun sampiyonluk yarisinda degilim dedigi spor karsilasmasi.

şehirler arası aşk yaşamak

icinde bulundugum iliski türü. her iki tarafi yipratabilecek kadar tartisma mazeretine sahip, sonu yüksek ihtimalle ayrilikla sonuclanabilecek zaman kaybinin adidir.

anal seks

penisin vajinaya kücük geldiği durumlarda can yakıcı bir alternativ. Kimine göre zevk kimine göre eziyet. Arka profil calısması.

oral seks

sexte cinsel organları birlesime hazırlama evresidir. fransızların sexe getirdigi yeni bir soluk olarakta hatırlanir.

13 yaşındaki türk kızının derisini yüzdüm

utanmadan, yalakalık olsun diye "Hepimiz ermeniyiz" diye bağirip, göt yırtarak savunduklari ermeni piclerinden birinin itirafıdır.

boşanmak

yüzde yetmiş erkek hatasından kaynaklanan, çiftlerde hukukun her iki tarafa tanidiği haktır.

sevişmesiz sevgililik

uzun vadede bir tür iskencedir. erkegin manuel takılıp kızı nasıl tava getiririm diye iclendigi zaman dilimidir. Sıla'nın 'Sevismeden uyumayalım' sarkısından sonra örnegi azalan iliski bicimidir.

not: icinde sevgi olan iliskide sevismek sanattır.

sözlükte türk kızlarına çamur atmak modası

"ekmekle oynamaz" sözünün cuk diye oturdugu durum.

bankada çalışan kadınların güzel olması

banka kuyrugunda cok beklemekten gocunmayan adamın kestigi kadın. düsürülmesi zor bayanlar.

engin baytar

futbol serüveni adana demir sporda son bulacak topcu.

yaran google aramaları

arama: duvar dibine sinmis atletli adam resmi.
profil resmi olmayan userin caresizligi.

türk kızı poposu vs rus kızı poposu

yokluk dönemi ikisi arasında pek fark yoktur. o evrede olmayan icin az hırpanlanmisi tercihtir.
© copyright 2005 - 2026