bugün

/8
ajdarın bu seneye damgasını vurucak bomba şarkısı.
(#14920777)
durdum, düşündüm. sanat ne içindir diye?! insanda bir duyguyu ortaya çıkarabilir, yüzünü güldürebilir vs. liste uzar gider.

gerçektende yüzümü güldürdü, güldürmekle kalmayıp kahkaha attırdı.

sonuç: bize prezervatifin önemini bir kez daha dolaylı yoldan anlatmayı başarmıştır. teşekkürler ajdar anık.
uzun zamandır kahkaha atmamış olanlar için kaçırılmayacak fırsat, zira ben en son ne zaman böyle çılgınlar gibi güldüm bilmiyorum.* ama yine de sinir bozucu, adamın yeri deliler hastanesi halbuki.
''ajdaaaaaaaarrr'' diye bağırdığı kısımla, içsel bir çıldırışın çığlıklı tezahürü gibi
çok anlamlı bir şarkı olmuş. devamını bekleriz sevgili ajdar.
ajdaaarr diye bağırmadığı kısımlarda gayet güzel şarkı. *
insana şahdamarını kestirir. Muz yemediğim günleri bilirim.
annemin bile diline dolanan şarkı o nasıl bir detonelik o nasıl bir ımmmm tıkandım ya eleştirilecek cümle bile yok sanırım.
bu ne amk şarkısı. kime ithaf ettiğini bilmiyorum ama muhtemelen kafasına sıkmıştır o kız *.

(bkz: Allah ını seven üstüme kamyon atsın)
101. entrysini girdiğim saçma sapan ajdar boku.
suç bende 101. entry giriyorum ve biraz daha popüleştiriyorum bu boku.
edit : geri kalan 100 entryden biri silinmiş. 100. entry oldu bu.
Baştan sona tam ajdar'ın yaptığı zamanlarla ve vurgularla kimsenin ezbere söyleyemeyeceği şarkı. Evet iddia ediyorum kimse baştan sona söyleyemez.
ajdarın son hit parçasıdır. (bkz: bir çikitamuz değildir)
iyi olmus hos olmus.
*
o nasıl sexsiiyyy söyleyişmiş öyleeee. dişlerini göstere göstere.
bir çikita muz değil.
Aynısının Halay versiyonuda var. ilk izlediğimde intahara yeltendim ama vazgeçtim. https://www.youtube.com/watch?v=XPpFFMHDscQ
az önce izlediğim ve yarıldığım videodur. yeni bir şaheser yaratmış yine... *
bu nasıl bir mallıktır arkadaş?
tüyü dikti yine pezevenk!
warning: kalp rahatsızlığı olanlar izlemesin!
https://www.youtube.com/watch?v=WloS0Pa8juE
gündem yaratıcılığıdır.
siyasetçiler bir, ajdar iki.
Hastasıyız.
Affetmemiş yapmış gene yapacağını dedirtmiştir. bağırışlarının hastasıyız.
şahdamarım şarkısının üstüne çikita muz' u dinleyin ilaç gibi geliyor. beethoven' ın 6.senfonisi etkisi yaratıyor. böyle sanki morfin yemişsinizde gittikçe gevşeyip rahatlıyorsunuz gibi.
böylesine sikko bir şarkıyı bile adam eden göksel gibi şarkıcılarımız olduğunu hatırlatan 7 notanın anlamsız bir biçimde birbirine eklendiği şey.

https://www.youtube.com/watch?v=wHx-de5WZes göksel versiyonudur efendim
ajdar'ın adını gördükten sonra dinlemesi denenmeyen ama daha sonra merak edip dinlenip sabah sabah mide bulandıran şarkıdır.
algı seviyesini irdelediğim mevzudur. neden konuşulur bu adam hakkında anlayabilmiş değilim. salak olsa, hayır salak da değil. gayet cin statüsünde bi adam; aptal taklidi yaparak bu kadar insanı kendisi hakkında konuşturabiliyor.
nazan öncelin şarkılarından farksız, (çok benzetirim nazan öncel ve ajdarıdinleyin hak vereceksiniz) olmaması daha doğru olan boncuk şarkı.
© copyright 2005 - 2026