bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- gece yarısı çalan telefon4
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- uysaljakoben20
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar4
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- minyon kadın siniri4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- gecenin şarkısı4
- ses yakışıklılığı2
- gazlamak2
- sevgiliyle kavga etmek2
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- gençler iş beğenmiyor3
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- kemal kılıçdaroğlu35
- semum3
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- düşkün2
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- şato3
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- eski yazarların emekli yapılması5
- nur suresi 35 ayet2
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- müslümanlara kızıp islam dan soğumak4
- sözlük yazarlarına tavsiye4
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- tinder eşleşmesinde ilk mesaj sorunu5
- üst üste sigara içip entry girmek4
- hayatı akışına bırakmak5
- günün şiirinden bir dize4
- şansımı sikeyim4
ilk bölümleri insana güzel gelen ama şimdilerde eşşeğin s*kine su kaçırmaya başladığına inandığım program.
valla beni artık güldürmeyen saçma hareketler programıdır. yılmaz erdoğan gibi yetenek fikir sahibi ufku geniş bir adam nasıl oluyor da bu kadar konu sıkıntısı çeken elemanları sahneye sürüyor anlamış değilim.yani izleyenler de sadece para verdikleri için mi kendilerini yırtarcasına herşeye gülüyorlar bunu da merak ediyorum.adına tiyatro demesek daha iyi.sadece hareket.
mükemmel bir program. özellikle o akıl dolu espriler insanın ufkunu açıyor.
not: yaşım 5.
not: yaşım 5.
(#6940599)
berbat programdır. bu programın izleyici kitlesi genelde 7-17 yaş arası insanlardır. arada bir televizyonda maç olmadımı bu programa bakıyorum espri anlayışları hep cinsel içerikli, zeka parıltısı olmayan, ordan burdan arak esprilerdir. yaptıkları her komikliğin ardında alkış bekleyen bir ekibe sahiptirler. berbatlığından emin oldukları her skeçte ersin korkut'u oynatarak yırtmaya çalışırlar. oraya gelen izleyiciler zaten ayrı bir mesele en ufak bir komiklikte alkışlama merakı, en berbat espriye dakikalarca gülme anlayışları yok mu insana biz nasıl ülkede yaşıyoruz dedirttirebiliyorlar.
içerik açısından konuyu incelemesem de fena hasılat yapan programdır.üzerine bi de film çekildi bazı oyuncularıyla (bkz: neşeli hayat),ayrıca tüm bkm mutfak oyuncularının olacağı biri de yolda (bkz: çok filim hareketler bunlar).özellikle oyunculara göre yılmaz erdoğan en çok parayı yapmakta tahminimce.
an itibariyle babanın çocuğa ingilizce ödevine yardım ettiği skeci yayınlayan programdır. skecin daha önce internette başkaları tarafından hazırlandığı hala hafızalarda. yani tamamen çalıntı bir fikirle alkış ve reyting toplayan topluluk. hiç de komik değiller ayrıca.
an itibariyle argolar, küfürler espri niyetine söylenmektedir. bir dolu terbiyesiz tema sergilenmektedir. izleyici kitlesinin çoğu ufak yaş grubudur. yazıktır günahtır.
reklam çukuru olmuş program. izlemekten bıktığım program haline geldi. reklamların arasında program izliyoruz programın arasında reklam değil.
yalnızca yılbaşı gibi nadir günlerde güzel skeçler yapılıyor. tamam iyi oyuncular var murat, metin, oğuzhan, ayça vs.. ama hep aynı konuları hep aynı oyunculara oynatıyorlar ve bu sıkıyor farkında değiller galiba...
değişik bir formatla yayına girdiği ilk haftalarda, iyiymiş bu, güzel, çok güzel hareket demiştim. ancak özellilke son 1 aydır oyuncuların sanki karşısında seyirci yokmuş gibi, kendi aralarında yaptıkları belden aşağı espriler (kız erkek farketmiyor)tiksindirmeye başlamıştır.
örnek: (polis adamın kimliğini alır) fikri dalyar ak, bu ne biçim soyadı be..
gibi recep ivedik esprilerinden pek farkı yoktur.
örnek: (polis adamın kimliğini alır) fikri dalyar ak, bu ne biçim soyadı be..
gibi recep ivedik esprilerinden pek farkı yoktur.
türk insanının espri anlaşıyını iyi analiz etmiş ve bu analiz sırasında en büyük komedinin belden aşağıya vurmak olduğunun farkına varmış bkm mutfak ekibi oyuncuları ve eser.
azalarak bitmesi gereken, berbat tiyatroculuğun televizyondaki örneğidir. 1 hafta da kimse zeki espri bekleyemez zaten bir tv programı için. izleyen kitle de zaten belli(orta okul ve öncesi ve de aklı orda kalanlar!). tanıtımlardan gördüğüm kadarıyla da skeç yazmak yavaş yavaş bitiyor, gündemdeki komik olayları bir daha oynuyorlar. öl ve bitte insanlar popolarını kaldırıp tiyatroya gitsin tiyatro izlemek için...
8 yaşındaki teyze kızının en çok sevdiği program. yumurcak tv ye transferini bekliyoruz...
iki haftadır cepten yiyen programdır. *
bugün tekel işçilerini ziyaret eden bir ekibe sahiptir.
http://www.renkhaber.com/...guzel_hareket_/15414.html
http://www.renkhaber.com/...guzel_hareket_/15414.html
(bkz: bkm mutfak)
biraz önce Jeux d'enfantsın turkçe halini 'eski sevgiliden kanka olur mu' adlı skeç diye yedirdiler.hiç mi sizin kendinize özgü fikirleriniz yok.biraz özgün olun her hafta ordan burdan aşırdıkları hareketlerle çok güzel şeyler bunlar diye yediriyorlar.gerçi yılmaz erdoğanın da dediği gibi 'yaş ortalaması 12 olan izleyici' si olandan ne beklersin.
gittikçe dibe batan, bitirsede daha kötüye gitmese dediğim eğlencemsi program.
barda skeci kadinlar ve erkekler uzerine son noktayi koymustur.
her geçen gün tiksindiren,gittikçe saçmalaşan aptal program
yılmaz erdoğan ın sahnedeki gibi olmadığı çekimlerinde skeç hakkında olumsuz yorum yapanları rezil edip yerden yere vurduğu saçma salak güldürmeyen program.
içinden buram buram bel altı espri(!) akan,iyice cıvıtan programdır.salonu dolduran ergenler herşeye alkış tutarsa bu böyle devam edecektir. e ama yapmayın çekirgeler derdim ama böyle başa böyle tarak.alın işte size müstehak!
aralardaki seyirci yorumlari cok uzatildiginda arada siksada yinede guldurmekte gayet basarililardir.
Maalesef hiç gülemediğim , oynarken oyuncuların gülmesi ile komikleştirilmeye çabalanan kendilerince mizahi skeçlerden oluşan tiyatral zamazingort.
güncel Önemli Başlıklar