bugün

saçma sapan bir dizidir ha bir de yeşilcam konusu.
Sadece 3 (üç) dakika tahammül edebildiğim dizidir.
Genelde Türk dizilerine karşı o kadar ilgisizim ki bazen bende sosyolojik bir rahatsızlık mı var diye düşünüyorum.

Allahtan iki dizi beğendim de kendi kendimi tebrik ettim: Biri Avrupa Yakası biri de bu dizi. Konusu çok basmakalıp olabilir ama oyuncular bana samimi ve yetenekli geliyor, kahkahalar attırmasa da ara sıra tebessüm ettiriyor, çekimler güzel, diyaloglar çok aptalca değil, belli bir senaryo yok ama en azından kendi içinde bütünlüklü bi şeyler var.

Her iki dizinin de TRT dizisi olması başka bir ilginç nokta.
türk televizyasında kiraz mevsimi' nden sonra yayınlanan en kaliteli dizidir.
rating kaygısı olmayan! Devlet televizyonumuzun, yayınlamakta ısrar ettiği, sonsuz döngüye girmiş komedi dizisi olmayan çalışan dizi.
son zamanlarda, trt 1'in, gece gündüz tekrar bölümlerini yayınladığı, aynı zamanda yeni bölümlerinin de devam ettiği dizi.
süper saçma dizi. zaten geniş ailede oynayan o dingilin olduğu hiçbir şey izlenmez.
gul gul olduren, sevmezdim ama kahkahalara boguldum su an, her aksam bu saatte tekrarlar, dogum olcagi bolum bu bolum.
0-12 yaş dizisi. Açıklama yapmak bile vakit kaybo
Leyla ile Mecnun izleyen kalitesiz kitlenin anlayamayacağı güzel dizi. Aslında bir bilseler ne kadar anlamlı olduğunu!..
Çok aptal hep eskilerin tekrari basit tahmin edilebilir şakalar yapan saf basit dizi.
türkiyedeki her dizi gibi başlarda güzel başlayıp ilgi çekip bir zaman sonra tekrara baglayan dizidir.
Yakinda dahil olabilecegim iliski durumu, kiz aga oglu mycity de oturuyor amk.

Acilsam mi lan?
tayyibin toplumu yavaştan muhafazakârlaştırmak için kullandığı dizilerden biri.
ilk 3 bolumunu izlerken gulmekten gozumden yas gelen dizi. sonraki bolumlerinde hayat yok izmeyin.
dünyanın en güzel dizisidir. izlemeyen ben yaşıyorum demesin.

zaten 24 saat yayında falan hâlâ izlemeyen yoktur amk.
her bölümde aynı konuları işleyen dizi (severek izliyoruz orası ayrı tabi)

her bölümde işlenen genel konular;

* sarp nurhan'ı ailenin gözünden düşürmek için illa bir hainlik yapar.
* nurhan her bölümde illaki bir sakarlık yapıp başına belaya sokar.
* rüyam her bölümde illaki bir aptallık yapar.
* şükrü her bölümde kuru fasulye ister.
* bankanın müdürü her bölümde nurhan'a illaki bir bilmece sorar.

konusu tamamen yukarıda saydığım 5 maddeye dayalıdır bu dizinin.
Esprileri(eğer espri denirse) çok tırt olan tam bir salak dizisi bunu izlemek zaman kaybı.
güldür güldür shov'un yanında gideri olan dizi.
yahu o değilde pazar akşamına almışlar bu diziyi, evdekilerin seyrettiği küçük gelin denen saçmalık yüzünden pazar akşamları hiç bir programı izleyemiyorum.
Trt-stv savaşlarında trt nin silahı.
bir örneği de (bkz: medcezir)'dedir.
Erkek ezilmeye mahkumdur.
Erkek her zaman kadindan bir tik onde olmali maddi ve manevi.
nurhan'ın yemek dolu masanın üzerindeki örtüyü çekerek bir sürü tabak dolusu yemeği yerlere dökmesiyle tepkimi çeken dizi. ayıptır ayıp israf haram, o yemekleri bulamayan insanlar varken dizi için mübarek yemeklerin yere atılmasını kınıyorum.
yukarıda bahsi geçen sahneyi izledim yazıklar olsun o sofrada ekmeklerde vardı, trt'ye yakışmadı ufuk özkan'a hiç yakışmadı.