bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- kel erkek3
- minyon kadın siniri5
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- ona bir cümle bırak4
- gecenin şarkısı4
- pazarda su satmak2
- ses yakışıklılığı2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- kemal kılıçdaroğlu35
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gençler iş beğenmiyor3
- gazlamak2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- sevgiliyle kavga etmek2
- semum3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- düşkün2
- şato3
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- eski yazarların emekli yapılması5
Bazı insanlar vardır kendilerine olan güvenleri az'dır veyahut kişilik problemleri vardır işte bu gibi insanlar bu özelliklerini gizlemek için "Kibirli" maskesini takarlar. Biraz psikoloji alt yapısı olan biri bunu anlayabilir, kendileri bu tanıma uygun olan bir radyo programcısıdır.
Umarım bir an önce vücudunda ki çakraları açtırıp, yoga-meditasyon vs. yöntemlerini kullanarak bu özelliğini kaybeder.
Umarım bir an önce vücudunda ki çakraları açtırıp, yoga-meditasyon vs. yöntemlerini kullanarak bu özelliğini kaybeder.
-Bundan 2 sene öncesine kadar radyo programını severek dinlediğim, şu anda dinlemeye tahammül edemediğim radyo programcısıdır.
-Gerçekleri söyleyince tahammül edemeyip telefonu yüzüne kapatan radyo programcısıdır.
-Ev ortamında canlı yayın yapabilecek kadar basit bir radyo programcısıdır.
-Zeki Kayahan Coşkun geceler diyip, sinlrlerimi bozmayı başarabilen alanında tek olan radyo programcısıdır.
-Gerçekleri söyleyince tahammül edemeyip telefonu yüzüne kapatan radyo programcısıdır.
-Ev ortamında canlı yayın yapabilecek kadar basit bir radyo programcısıdır.
-Zeki Kayahan Coşkun geceler diyip, sinlrlerimi bozmayı başarabilen alanında tek olan radyo programcısıdır.
doğmamış çocuğa don biçenlerin radyo programı Matrax'ın radyo programcısı : ZEKI KAYAHAN COŞKUN tatlım *
http://twitter.com/zekikayahan
Editlemeden geçemeyeceğim. Buyrunuz;
Edit: neyini anlamadığınızı anlamadım.
http://twitter.com/zekikayahan
Editlemeden geçemeyeceğim. Buyrunuz;
Edit: neyini anlamadığınızı anlamadım.
okan bayülgen çakması. kendini bir halt sanan radyocu.
yıllar önce beyazın programına katılmıştı . her akşam dinlediğim susmayan adam iki kelam edemedi televizyonda. ogün bugündür takip etmiyorum.
edit : gecekondu programında izledim geçenlerde, kısmen önyargım kayboldu . (adam hiç yaşlanmıyor galiba).
edit : gecekondu programında izledim geçenlerde, kısmen önyargım kayboldu . (adam hiç yaşlanmıyor galiba).
kendini tekrarlayan kişi.
Üniversiteye hazırlanırken başlayan ve üniversite yıllarında toplam 5 sene dinlediğim radyo programı. Telefonla katılmayı hiç düşünmedim çünkü genelde kendi subuk espirilerine değil uğraştığı konuklara gülerdim. Şu an ne oldu merak etmekteyim..
bugün Münir Özkul'u ziyarete giden, beyin lobu çok geniş sevdiceğim.
2002 yılında yayın hayatına başlayan,
radyoyu sokağa, sokağı radyoya taşıyan,
aç kalana yemek götüren,
yolda kalana, darda kalana ve hatta barda kalana yardım elini uzatan,
güldüren, eğlendiren,
hop hop zıplatıp, zıp zıp hoplattıran radyo programının sunucusu
radyoyu sokağa, sokağı radyoya taşıyan,
aç kalana yemek götüren,
yolda kalana, darda kalana ve hatta barda kalana yardım elini uzatan,
güldüren, eğlendiren,
hop hop zıplatıp, zıp zıp hoplattıran radyo programının sunucusu
'gam kenarı' başlıklı duygusal eserin sahibi,
karanlık gecelerin parlak ışığıdır.
uzunca bir süredir takip edemiyorum. ve 'ben senden sonra düş oldum'-nam-ı diğer ceset kokan kadınlar- kitabı okunmalıdır.
karanlık gecelerin parlak ışığıdır.
uzunca bir süredir takip edemiyorum. ve 'ben senden sonra düş oldum'-nam-ı diğer ceset kokan kadınlar- kitabı okunmalıdır.
liseye başlamamla bu adamı dinlemeye başlamam bir oldu. üniversıtede dinlemeye devam etmıştım. gecende açayım dedım. eski halınden eser yok. hande yenerle kanka olmuş süreklı hande yener şarkıları çalışıyor. handeyle twiterden mesajlaşmalar, sonra ece erken çıktı. n'olmuş bu programa?
dün gece ece erken'in sunduğu tv programında konuktu, sesini çok fazla duyamadık, yüzünü çok fazla göremedik.
"ben saksı mıyım burda, bana da söz verin?" diye haykırsın istedim, çok bekledim.. olmadı.
"ben saksı mıyım burda, bana da söz verin?" diye haykırsın istedim, çok bekledim.. olmadı.
ben bildim bileli programı aynı açıp kapatmasına rağmen gece gece beni kahkahaya boğan, yazdıklarıylaysa da bir o kadar gözyaşları içinde bırakan enteresan kişiliğe sahip radyocu.
biraz önce eşcinsel olmadığını açıklamış olan radyo proğramcısıdır. demeyin öyle lan günahtır.
ekşi sözlük hakkında sitemde bulunan radyo programcısıdır. bir yazarın kendisine eş cinsel demesini yedirememiştir. yayında bir 15 dakika bu olay üzerine gitmiştir.
eşcinsel lafına bu kadar içerleyeceğini önceden bilsem şu an leşcinsel olduğunu açıklamazdım.
ama maalesef ki önceden bilmiyordum.
umarım buna fazla içerlemez.
ama maalesef ki önceden bilmiyordum.
umarım buna fazla içerlemez.
kendisi leşcinseldir. *
uzun zamandır (bkz: eşsizcinsel) olduğuna inandığım bir proğramcıdır.
yaptığım araştırmalar sonucunda dinleyici kitlesinin genel olarak liseli veya liseli çağını aşmış mental retardasyon vakasına hasıl kişiler olduğu sonucuna vardığım kişi.
ha benim gibi uçuk tipler de yok mu arada bu gruba uymayan? var. ama çok azız amk. yalnızlık çekiyom panpa.
ha benim gibi uçuk tipler de yok mu arada bu gruba uymayan? var. ama çok azız amk. yalnızlık çekiyom panpa.
uzun zamandır dinlemediğim radyo programının* sunucusu.bir insan bu kadar mı kendini beğenmiş,bu kadar mı saygısız ve kibirli olur..zaten malum kişiyle olan samimiyeti ve başlarda twitter'ı dalga yollu kullanması,sonra da onun başından kalkamaması ve her boku twittera yazmasıyla iyice gözümden düşmüştür.o değil de bunun bi de tv programı vardı o ne oldu?
ok değil tamam kullan" diye bağıran, pardon pöyküren,
lepşürce diye kendine ait bir dil çıkaran üstün özellikleri olan"leşcinsellik" radyocu zeka küpü...
lepşürce diye kendine ait bir dil çıkaran üstün özellikleri olan"leşcinsellik" radyocu zeka küpü...
isminin hecelenişi bakımından luis medina cantalejoyu hatırlatır
türkçeyi düzgün kullanmayan sanatçıların şarkılarını asla çalmayan radyo programcısıdır.
gece vardiyesinde rastgele denk geldiğim ilk dinlediğimde çok hoşuma giden iş yerinde gülmekten yerlere yattığım radyocu. Lakin şu sıralar pek tata vermemektedir program. (bkz: matrax)
güncel Önemli Başlıklar