bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- kel erkek3
- minyon kadın siniri5
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- ona bir cümle bırak4
- gecenin şarkısı4
- pazarda su satmak2
- ses yakışıklılığı2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- kemal kılıçdaroğlu35
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gençler iş beğenmiyor3
- gazlamak2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- sevgiliyle kavga etmek2
- semum3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- düşkün2
- şato3
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- eski yazarların emekli yapılması5
adana demirspor taraftarı olduğunu düşündüğüm radyocu. hayata baktığı pencereye bakınca, en azından sempatisi var gibi...eğer bizdense buradan selam eder, kendisine göndermek üzere bir tane çubuklu formayı kargoya vereceğimi belirtmek isterim.
Bebekleri, pazar torbasına benzitirken iyi oluyor sanırım ? *
Kaç tane tweet attığım halde hiçbirini görmemiş olan radyo programcısı.
rasim ozan kütahyalı'ya benzetenler rasim ozan kütahyalı'yı görmüş mü?
hayır tamam herşeyi benzettin de konuşma tarzı benzemesi nedir be arkadaş? magic mushroom türkiye'de yasal mıydı? (bkz: r u high)
hayır tamam herşeyi benzettin de konuşma tarzı benzemesi nedir be arkadaş? magic mushroom türkiye'de yasal mıydı? (bkz: r u high)
Nihat doğan'ı andıran radyocu.
teşbihte hata kabul etmeyen adam. atalarımızın sözüne karşı gelmek ha?! tdk da diğer bir taraftan başka bir dava açma işine çoktan koyulmuştur bile. e bütün bunlar olurken bizim kütahyalı ozan rasim durur mu? o da sıvar kolları. * sonra da ver elini bermuda şeytan üçgeni. alırız çekirdeğimizi olan biteni izleriz. pardon zekirdeğimizi.
kendisi yüzünden yıllardır gece yarısı uyuduğum radyo programcısı. çekirdek değil canım zekirdek.
Rasim ozana benzer mi bilinmez ancak, dinlemekten pek bi' zevk aldığım şahane radyo programı matraxın sunucusudur. Twitter hesabından yazdıkları (bkz: https://twitter.com/zekik...status/294581992132075521) sözlük makenizmasını anlayamadığını gösterse de kendilerini severiz...
bir aralar hafta içi her gün müptelası olduğum matrax'ı sunan radyo programcısı. çekirdekçide satisfaction yapan bir arkadaş vardı, osura osura gülmüştüm o bölümde. ey gidi be.
edit : şuan dinliyorum ama, yaptığı bence büyük ayıp. yazık yaşlı kadına. korkuttu.
edit : şuan dinliyorum ama, yaptığı bence büyük ayıp. yazık yaşlı kadına. korkuttu.
sözlük yazarları tarafından fazla ciddiye alınmış, dalga geçtiği anlaşılmamış insan... yahu bir de tanıdığınızı söylüyorsunuz, el insaf. hadi dava açacağına inandınız, birisine benzetildiği için dava açabileceğine de mi inandınız?
hala daha, ahmet kaya dinliyormuş diye bir linç kültürünün yaşadığına da sayesinde tanık olmuşumdur. bi tükenin be.
hala daha, ahmet kaya dinliyormuş diye bir linç kültürünün yaşadığına da sayesinde tanık olmuşumdur. bi tükenin be.
an itibarıyla radyodan avukatlarına seslenen radyocu. neye kızdığını anlamadım.
Az once avukatlarima haber saldim bu sahistan davaci olacagim bende cunku bugun ahmet kaya dinleyen yarin ne yapar bilinmez.
1 yildir falan dinlemiyordum bugun malum sebeplerden actim merak ettim caldigi sarkilari anonslari bile ayni lan girls step to the party falan kim bilir kac yildir caliyo. ispikci dinleyiciler baglaniyor su an. Tv programini izlemek de nasip olmadi.
metrix'te oynayan adama benzeyen yeni nesil neo.
not: biz keanu'yu oyle biliriz. bugun de iyi entry yaptı haa.
not: biz keanu'yu oyle biliriz. bugun de iyi entry yaptı haa.
twitter da sözlükle ilgili yazılar yazdığından benimkide görür edasıysa buraya gelip onu eleştiren yazarları takmayan radyocudur iyidir hoştur adamdır.
televizyon programlarını bir türlü tutturamayan yaklaşık 6 senedir matrax adlı radyo programını dinlediğin şahsiyettir.
en dobra sunucu, öğrencinin derdini öğrenciden daha iyi anlayan radyocu.
idolümsün zeki!!
idolümsün zeki!!
an itibariyle yayında felipe meloya çatan radyocu.
Halet-i ruhiyesine göre yayınında futbola ateş püskürüp yeri geldiğinde ise beşiktaş'ı uğruna dişini kırıp yayınını provokatif cümleleriyle süslemeyi de unutmayan radyo programcısı. iyidir, hoştur yine de.
dün gece 10 kişiyi bi tırın içine sokmuştur.
bir kez dinlendikten sonra vazgeçilemeyen radyo programcısı ve yazardır efendim.
hafta içi hergün 23'de başlayan matrax radyo programını dinlemekten büyük zevk aldığım kıvrak zekalı şahıs.
şu an evinin banyosundan yayın yapan radyocu.
http://matrax.tv
http://matrax.tv
beyazıt öztürk'ü andırıyor.
ayni gunde dogdugum radyo programcisi, programini denk geldikce dinlerim. eglenceli adamdir vesselam.
güncel Önemli Başlıklar