bugün

/244
ne iyi etmiş de sol frame den kaldır özelliğini eklemiş sözlüğe. iyi düşünmüş gerçekten.
(bkz: süper kahraman zall abi)
kendi söylemi ile;
(bkz: pururramcı)
--spoiler--
ismail
çılgın çocuk iso
ismail önemli şahsiyetim benim
ismail, felsefe yapma
ismail, tut ki mucizeyim
ne desem laf değil
ismail, tutti frutti seyrediyorum
göremiyorum, biraz eğil
ismail beni anlamadın ya ben ona yanıyorum

ismail mutfakta biri mi var?
--spoiler--
grup vitamin - ismail

http://fizy.com/#s/1lrido
eleştiriye açık bir insanmış kendisi. az önce yazdığım entry'nin silinmesinden bunu anladım ben.
çok zeki.

sözlük sürekli atıyor, çıkış yapıyoruz ya istemeden. bence onu zall bilerek yapıyor. sözlüğün aldığı reklamları görelim diye.

(bkz: tehlikenin farkında mısınız)

hamiş: Entry emin olunmayan, araştırılmamış ve hatalı bilgi içermiyor. bu sadece benim görüşüm.
kendisi gecenin ilk saatlerinde yaşanan logout olayından kaynaklanan gerginlik ve beraberinde gelen moderasyonun işini kötü yaptığı eleştirileri üzerine mesaj atarak durumu açıklama gereği duymuştur. sözlüğün görseller kısmında yaptığı bir çalışmadan dolayı bilgisayarın logout olduğunu, kesinlikle reklamlardan hit almak için böyle bir girişimde bulunmadığını, kendisine şerefsiz gibi bir yaklaşımda bulunulduğu için çok üzgün olduğunu belirtmiştir. kötü bir insan olmadığını, şerefsiz olmadığını fakat kendisini ifade edemediğini, anlatamadığını söylemiştir.

nebileyim hayat tuhaf, gemiler falan.
yönetim sistemi değişti mi diye sormak istediğimdir, değişti de ben mi kaçırdım?

noldu ki o iş ya hu kardiş?
candır. candan öte reyizdir. *
bir gün yine böyle zall la oturmuşuz.*
(bkz: the big boss)
yakında beni moderatör yapacak olan yazar kişisi, sözlük sahibi. Söz verdi tüm ateistleri banlamama karşı çıkmayacak.
bu koğuşun ağası. hatta komple tüm mekanın.
kendisine logout sorunu nolcak diye sormuştum. zall bu tabi, patlattı kahkahayı.
sözlüğün ötekisi.
geçenlerde bir arkadaşıma 'manyak mısın kardeşim' diye mesaj atmıştır kendileri. güldürür efendim.
bir yazarın;

girilerine oy verirken neden pek iyi pek güzel e alabildiğince ver,

ıyyyy, bok gibi ye alabildiğince vereme. 30 sn nedir?

çok ayıp.
an itibariyle beni çaylak yapan kişi. ayıptır günahtır.
(bkz: zall beni yazar yap lan allahsız)
(bkz: tv de atatürkü koruyoruz deyip hiçbir şey yapmamak)
uyuyan sözlükçüüüüü uyan! sözlüğün ebesiyle bile ahbap oldu troll cinsi sen uyumaktasın! denilesi muhterem. ya kardeşim ontv de caka satıyorsun ama nerde icraat. hani atatürk'ü koruyodun? adımız ulusakallıbaba sözlüğe çıkacak ya da trullu sözlüğe.
Bir haftadır işe gitmiyorum. günde 2 saat uyuyorum ve günün 22 saati bilgisayar başındayım. neden mi? çünku seni hep takip ediyorum. seni takip edeceğim diye işten atılmam an meselesi. günlerdir aynı başlıkları açıyorsun ve hala böyle gereksiz başlıklar açmaya devam ediyorsun. nasıl bir insansın lan sen?
http://fizy.com/#s/103ioh
eveet zall! şu entri silme konusuna bir değinmek istiyorum! yav kardeşim bizim entrileri azıcık dokundurtsak küt diye siliyosun! millet neler yazıyor galiba görmüyorsun! cüneyit çakırdan beter oldun allah canımaalsın! yapma zall etme, din kardeşiyiz. yapacaksan herkese yapmayacaksan kimseye... ruh halinle doğru orantılı entri değerlendirme lütfen...
sözlüğün büyük patronu olarak eleştirilecek yanları olabilir. buna yeri geldikçe değinirim de, bilgi entryleri çok. onların dışındaki bazı entrylerine geçenlerde baktım, artı verdim valla. hoşuma gitti. espri anlayışı, üslubu iyi değil sanıyordum. yazsa da okusak.

bir örnek:

(bkz: #7030075)
espri yeteneği çok gelişmiştir!
sözlük sahibi olması ona cool takılmasını sağlamış olabilir.
zaman geliyor ki aylarca entry girmiyor.
ben sözlük sahibiyim arada sırada görünmem gerek gibi bir düşünceyi benimsemiş ise
ki ben öyle düşüyorum.
bence bu tutumuyla çok itici oluyor.
© copyright 2005 - 2026