/244
ünlü şahısmış. bi berrak tüzünataç'la öpüşürken bi fotoğrafı bile yok lan. yemişim böyle ünlüyü.
sohbetini merak ettiğim ünlü şahıs.
(bkz: kırdın kırdın)
hem ben kapitalistim deyip hem düzene karşı yürüyüş yapan, yürüyen bir adet tezatlık.
(bkz: http://www.incicaps.com/images/fets.jpg)
uludağ'ın kralı galiba.
vuvuzalla sözlük saatleri isimli bir program yapmasını bekliyoruz.
yeni adını 'vuvuzalla' koyuyorum.
bana moderatörlük teklif eden patron. teklifi kibarca reddettim tabi.*
(bkz: yeni moderatör gerekliliği/#8636346)
hayatını sol frameden takip ettiğim site modu.
her defasinda sasirtmayi basariyor.
gülüşüne bittiğim adam. he de olsun bu iş.
an itibariyle hakkında 31sayfalık entry olan admin.
tek l ile yani zal olarak yazılmış olsaydı benim için çok şey ifade eden bir kişilik olurdu.
(bkz: naber)
röportajından izlenimim: cici ve iyi ruhlu bir insana benzemesi.
uludağ sözlüğün babası ve kurucusu.
Eğer bu sözlük olmasaydı; bunca harika insanla tanışamayacaktım.
Kendisiyle hakkında konuşacak kadar tanışmışlığım olsaydım daha güzel şeyler yazardım.
Şimdilik derdim olunca başım sıkışınca yardım eden;yönetici olmanın sorumluluklarını bilen bir admin diyebilirim.
Sana şükran borçluyuz güzel insan bize bu ortamı sağladığın için.
melih gokcek bile evlere eskort hizmeti gibi bir hizmeti ankaralilara sagliyorsa, kesin daha iyi bir hizmeti sozlukte vermesi gerekir. bana doktor yollayarak ise baslayabilir pekala.
(#137300) nolu entrysiyle yarmıştır efenim.
cool adam tavırlarına bürünüp çok çok görünmeyen adam.genelde espri yapıp kaçıyor.
nutellamı orta parmağından yalayarak içmeyi düşlediğim yazar.
programcı diyemeyen yazar. e-tohum tv deki konuşmasında sürekli pururramcı demesiyle tebessüme vesile olmuştur.
#8385260 kodlu entrysi haftanın en köü tanımları arasında girmiş.
böylesine müthiş derecede bir analiz -pozitif yönde- nasıl haftanın en kötü entryleri arasına girer; analamak mümkün değil. bu entrye eksi verenlerin akıl sağlığından şüpheliyim.
her şeyden önce iyi bir coderdir. bi de espri yapma girişimleri olmasa tam süper olacak.
(bkz: guizall)
© copyright 2005 - 2026