bugün
- yazarların en son bitirdiği kitap6
- aylık 511 bin tl iyi para mıdır sorunsalı4
- korku filmi izlerken sarılacak birisinin olmaması6
- puantiye modasının bokunun çıkması4
- aylık 508 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- arkadaşlar hangi diziye başlasam5
- yeni dünya düzeni4
- her gün alkol almak4
- ispanya daki göçmen krizi9
- akp ve mhp sol partilerdir2
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri8
- mutlu kalmak için öneriler6
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık14
- arabada yüksek sesle müzik dinlemek2
- sözlükteki derin yapılanma4
- mehmet akif ersoyun para ödülünü kabul etmemesi2
- hırvatistan12
- çöp yanında poşette kitap bulmak3
- selamün aleyküm beyler2
- 29 yaş altı sözlükten silinsin2
- aylık 509 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- beni özleyenler elime mum diksin15
- arkadaşlar bu ne kitabı yahu5
- yapay zekaya entry yazdırmak5
- rüyada nervio yu görmek5
- lunapark2
- uçurtma uçuran çocuk2
- solcuların faşistlerden beter olması2
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri6
- kele şaplak atmanın hazzı ve dayanılmaz istek2
- arkadaşlar bir şey dicem6
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor13
- anın görüntüsü15
- milliyetçi chp li2
- tatile sivasa gitmek4
- yunanistan29
- dolar 100 lira olsa olacaklar3
- güzel cumartesiler3
- stack overflow kopyala yapıştır4
- osmanlıcılar4
- sözlük yazarlarının çok kültürlü olması8
- kötülük2
- ekşi sözlük2
- sümer dili6
- muşlettin bey birader erecto biraderdir3
- aylık 506 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- o kaç gram3
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım8
- ılımlı islam4
Hakkinda cok ciddi iddialar ortaya atilmis kisi. Cevap vermeli
1. Nesil yazar inşallah kızdır.
ulan harbi harbi sözlüğe küstü adam. heykırcı abi gelip bunu patlattıktan sonra sesi soluğu kesildi adamın. bana nasıl girdiler diye hislendi çok. kesinlikle psikolojik tedaviye ihtiyacı var bunun. patlatıldığı günden bu yana online bile olmuyor, entry girmiyor, kimseyle konuşmuyor. üzülüyorum ben bu adama. balon bile şişiremez artık. bir daha patlatırlar diye kutusunu bile kapatmış. iletişim na mümkün. sıyırır bu iyice. dedi dersiniz, netim bu konuda.
Yaptigi isi begenmezsin anlarim. Gorusleriniz uyusmaz anlarim ama bi insanin dis gorunusune laf edilmesini anlayamiyorum. Yok tipi yakisikli degilmis.
Tipik bir turk erkegi iste. Ne eksik ne fazla.
Yapilan arastirmalara gore erkeklerin %80'i aynada kendilerini oldugundan daha karizmatik gorurlermis.
ininizden ya da magaranizdan bicikin artik yaa. Kendisinin tipini begenmiyormussunuz sizlerin tip olarak hic ama hic farkiniz yok.
Tipik bir turk erkegi iste. Ne eksik ne fazla.
Yapilan arastirmalara gore erkeklerin %80'i aynada kendilerini oldugundan daha karizmatik gorurlermis.
ininizden ya da magaranizdan bicikin artik yaa. Kendisinin tipini begenmiyormussunuz sizlerin tip olarak hic ama hic farkiniz yok.
zall bilmeceleri ile ünlenen yazar.
1. Nesil yazar. Inşallah kızdır.
(bkz: #33049165)
sözlüğünde allah a, peygamberine, kutsal değerlere her türlü hakaret ve küfür edilen yazar. bu özgürlük mü tartışılır.
sözlüğünde allah a, peygamberine, kutsal değerlere her türlü hakaret ve küfür edilen yazar. bu özgürlük mü tartışılır.
hoşgelmiş yazar.
pipisi varmış galiba.
Maliye bakanlığı youtube'da içerik üretenlerden vergi alacakmış. Whuu ne müthiş bi hamle vaybe. woww. yahu 2 tane makam aracı eksik alın + 1 yılda bütün internetten kazanılan adsense + youtube parasının vergisini toplamış olursunuz. Gençlerin hevesini kaçırmak nedir yahu.
Makam arabalarının parası milyon milyon almanya'ya akar ses çıkaran yok. Site açıp üç kuruş harçlığını çıkaran çocuklara korku salın ancak.
Twitter'a bu saçmalamaları yazan yazar. Ahaha oğlum çok komik lan. Üç kuruş harçlığını çıkarıyormuş. 16 17 yaşındaki ergen bebeler YouTube, younow, twitch üzerinden ağzından tükürükler saça saça küfürler ederek ergen bir kitle oluşturup on binlerce lira kazanıyor. Bak bakalım kaç kuruş ediyormuş o kazanılanlar? işini hakkıyla yapanlara bir şey demem ancak bazı yavşaklar reklam sponsor adsense ile bir şey üretmeden on binlerce lira kazanıyorsa afedersin sike sike ödeyecek vergisini. Üç kuruş maaş alıp ay sonunu zor getiren adam ödüyor vergisini o youtuber'ın ne ayrıcalığı var ?
Makam arabalarının parası milyon milyon almanya'ya akar ses çıkaran yok. Site açıp üç kuruş harçlığını çıkaran çocuklara korku salın ancak.
Twitter'a bu saçmalamaları yazan yazar. Ahaha oğlum çok komik lan. Üç kuruş harçlığını çıkarıyormuş. 16 17 yaşındaki ergen bebeler YouTube, younow, twitch üzerinden ağzından tükürükler saça saça küfürler ederek ergen bir kitle oluşturup on binlerce lira kazanıyor. Bak bakalım kaç kuruş ediyormuş o kazanılanlar? işini hakkıyla yapanlara bir şey demem ancak bazı yavşaklar reklam sponsor adsense ile bir şey üretmeden on binlerce lira kazanıyorsa afedersin sike sike ödeyecek vergisini. Üç kuruş maaş alıp ay sonunu zor getiren adam ödüyor vergisini o youtuber'ın ne ayrıcalığı var ?
Serkanın tokmakçısı olabilir.
sevgili zall. radyo uludağ başlığını gördüm ve 2006 da yayın yaptığım zamanları hatırladım. duygulandım lan bay baya. yine olsa. sabit bir zamanım olsa. yayın yapsam falan.. ha ?
yımrığı vurdu mu oturtur.
görsel
görsel
hoşgelmiş birinci nesil yazar. trol olacak gibi.
Beni yazar yapacak olan sitenin yöneticisidir saygılar.
çok entry girdim diye beni hala yazar yapmayan moderator. bakalım zamanını bekliyorum acaba beni ne zaman yazar yapacak. yapmazsan da yapma ne birader. biraz artist galiba bu zall. neyse bayramda gelsin elini öpsün de barışalım.
Sözlüğün sahibi olduğu söylenebilir. zlra kendisi en eski moderatör.
(bkz: olmasaydı olmazdık)
Arkadaşlar kimin mekanında kimi eleştiriyorsunuz afedersiniz?
Güzide sözlüğümüzün kurucusu.
Arkadaşlar kimin mekanında kimi eleştiriyorsunuz afedersiniz?
Güzide sözlüğümüzün kurucusu.
ede hala beni yazar yapmayacak mısınız?
zall gerçekten ise yaramıyor galiba.
zall gerçekten ise yaramıyor galiba.
Tarafına gönderilen özel mesaja tikladigi için kendi hesabını hackleten moderahahah.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar