bugün

dokuzuncu nesil bir yazar. hoş gelmiş.
(#15640208) entrysinde ne kadar iğrenç düşünceleri olduğunu göstermiş yazardır.
ya tam bir kadın düşmanı ya da troll olma yolunda hızlı adımlarla ilerleyen yazar.
nur topu gibi bir troll. şakirt olduğu yönünde söylentiler varmış, azalarak bitmesini temenni ediyoruz.
ya atarli bi liseli kiz yada troll zira bana bir disi oldugunu beyan etti.
ne idüğü belirsiz yazar. sanırsam aynı anda 5-6 partiye oy verme yeteneğine sahip.
(#17317406)
iki kişiden birinin helal ettiğini söyleyip geri kalanlara zavallılar diyen yazardır. %50 helal etsin, %50 etmesin ama etmeyenler zavallı olsun. oh ne ala memleket! kendi görüşünden olmayana hakaret et ki siyaset yapıyorum de!
kullanıcı adı alırken fazladan p harfine basmış yazardır. Klavye kullanımı için 10 puan veriyorum. 1000* üzerinden.
(#17423019)
kadınları kendi gibi değersiz varlıklar zanneden, sanki övünülecek bir şeymiş gibi karakterini anlatan bir nick seçen, bizlere bir kez daha nasıl bir ülkede yaşadığımızı hatırlatan, her iki kişiden biri(!).
(bkz: #17432983) türk kızlarına aptal diyen kişi. annesi başlarda türk erkeğiydi galiba.
yobaz gibi nicki olan yazar.
(#17529258) gitsin incide yazsın amk dediğimdir.

Ayrıca kesinlikle ergen. Sürekli laf sokma çabasında. Ayna karşısında sivilce patlatmak varken ne diye buralara gelir ki?
(#17534713) o çocuk benim.
özel meşazla şahsımı taviz etmiş yazar. herkeze mi böle yapıyon. evet.
(bkz: o ne lan)
agres bir bayan yazardır. agresifliğiyle bayan olduğunu gizlemek istemektedir.
bayan yazardır.
(bkz: #17845839) güldürdü sağolsun. *
adeta bilgi dolu entariler giren kelamını kalemine iyi anlatabilmiş takip edilesi yazardır.
(bkz: #17882326) entry'si ile pkk yandaşı olduğunu açıklamış yazar.
baban kimdi şerefsizci olarak millet her şeyden üstündür diyorum

-ne mutlu türk üm diyene!

bir kişi...
Aceleden olsa gerek nickini yanlış almış yazar.
(bkz: o p yi çıkarın ordan)
dün geceden beri nickini telaffuz etmeye çalıştığım yazar.
yapboz değil yobaz değil bir türlü söylenemiyor efendim ama artık başardım. sizde aynı dertten şikayetçi iseniz çözüm bende, 3 seansla probleminizi hallediyoruz ve seans başı sadece 50 tl. 16 dakika içinde p.m atanlara %10 indirimimizde mevcut.
"yopbaz
yopbaz
yopbaz
yopbaz
yopbaz" bakın çok koLay sizde yapabilirsiniz.
(bkz: yapboz)
(#18045972) nick, entry uyumu gözardı edilememektedir.
© copyright 2005 - 2026