bugün
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı21
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan33
- menzil cemaati ne üretiyor7
- ben geldim naneler7
- sözlük yazarlarının nahları9
- türkiye ekonomide çin'i örnek almalıdır7
- aleksey batrakov9
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi20
- gerçek cin musallatı belirtileri3
- arkadaşlar sıkıldım3
- galatasaray7
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- para harcamayı sever misiniz5
- bir şey soracağım4
- eninde sonunda eski nickine dönen yazarlar3
- hayatı dar eden aile2
- s'i l v'e r m'i s t3
- fenerbahçe24
- kuşatma kayıtları2
- murat ağırel2
- arkadaşlar hesabı silicem14
- mesih gelse kimsenin inanmayacak olması6
- miss world 20262
- mauro icardi5
- ak partililerin anayasayı değiştirmeye çalışması5
- tai lung36
- rafael leao30
- ülke batsa diye hergün dua eden kemalist7
- ceyda düvenci4
- günün sözü24
- türkler ve çinliler iki süper güç olacak7
- atatürkçü bir ailede doğmak3
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti14
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı7
- velvet23
- israiloğulları vs ismailoğulları4
- deccal7
- ölürken dinlenecek müzik6
- sarapci koala71
- arapça küfür edilse amin inşallah diyecek kitle4
- sözlük muhaliflerinin fikri yoktur9
- neden sosyalist oldun sorusuna verilecek yanıtlar4
- türkiye21
- türkiye toplumu ile anlaşamamak4
- rafael leao victor osimhen leroy sane8
- yılmaz güney7
- jack london4
- kapadokya27
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi24
- geceye bir şiir bırak7
aslında yeni olmayan ama makyajıyla yeni modelini aratmayan dizayn harikası yüksek performanslı audi nin yeni hayvanı.
not: hayvan derken sınıfının en performanslısı anlamında.
not: hayvan derken sınıfının en performanslısı anlamında.
yine şaşırtmadınız beni. her modeliniz gibi bu da bir şaheser. bir gün alıcam seni olm!
çok süper lan!
çok süper lan!
tasarım hız ve konforun buluştuğu kendi segmentindeki en iyi araba olup alman harikasıdır. resminden gözümü alamıyorum gerçeğini görsem ne olur acaba. resmen kız gibi araba. yine müthiş yine 1 numarasın audi.
memleketi olan almanya'da kendi segmentinde en çok satılan hem en performanslı hem de en güzel tasarıma sahip olan şaheser. türkiye ye gelsede geçerken baksak.
Gözel ama o paraya öküz alırık.
Yüksek performanslı derken?
Lan yıl olmuş 2016, 1.6 motordan 110 beygir alıyor hala. Renault nun 1.6 motoru 160 beygir güç, 360 nm tork veriyor.
Hani o "ya mercedes Renault motoru kullanıyormuş ya" diye aşağılanan motor.
Ha eskiye göre güzel olmuş mu? Olmuş. Ama şöyle azıcık doldurayım desen 140-150 yi buluyor afedersin. Çüş.
Yeni a5 i beklemek lazım asıl. Ama a3 de a4 de güzel olmuş.güzel derken eskiye göre güzel. Yoksa öeeehh işte.
Lan yıl olmuş 2016, 1.6 motordan 110 beygir alıyor hala. Renault nun 1.6 motoru 160 beygir güç, 360 nm tork veriyor.
Hani o "ya mercedes Renault motoru kullanıyormuş ya" diye aşağılanan motor.
Ha eskiye göre güzel olmuş mu? Olmuş. Ama şöyle azıcık doldurayım desen 140-150 yi buluyor afedersin. Çüş.
Yeni a5 i beklemek lazım asıl. Ama a3 de a4 de güzel olmuş.güzel derken eskiye göre güzel. Yoksa öeeehh işte.
ne zamana göre yeni? dedirtecektir.
yeniçağ bile biteli asırlar oluyor.
yeniçağ bile biteli asırlar oluyor.
Arkadaşlar, bu başlığa girenler, romalılar şu yukarıdaki mesajlardan ilk 6 sı aynı kişiden çıkmıştır.
Bu nikler tamamen feyktir. Ben başlığı ciddiye alıp yorum yapayım dedim, mesajıma 80 tane aynı götten..Aman pardon, ağızdan çıkmış salya yorum geldi.
Adamın nikimi vw ve audi logosu dolu. Hani şu amerikada siki tutan, sahtekarlık yaptığı belgelenmiş, daha düne kadar 8 valfli 102 beygir hitler motor iteleyen, dsg sinin patlaklığıyla, vw tok kapı sesiyle ünlü marka...
Bu başlık ticari amaçla açılmış bir başlıktır. Uludağ sözlüğü ciddiye alsam şikayet ederim de kim uğraşacak amk elin sivilceli mallarıyla.
Bu nikler tamamen feyktir. Ben başlığı ciddiye alıp yorum yapayım dedim, mesajıma 80 tane aynı götten..Aman pardon, ağızdan çıkmış salya yorum geldi.
Adamın nikimi vw ve audi logosu dolu. Hani şu amerikada siki tutan, sahtekarlık yaptığı belgelenmiş, daha düne kadar 8 valfli 102 beygir hitler motor iteleyen, dsg sinin patlaklığıyla, vw tok kapı sesiyle ünlü marka...
Bu başlık ticari amaçla açılmış bir başlıktır. Uludağ sözlüğü ciddiye alsam şikayet ederim de kim uğraşacak amk elin sivilceli mallarıyla.
türkiye'ye ne zaman gelecek bu yer uçağı?
sorusunu akla getiren başlık.
sorusunu akla getiren başlık.
türkiye'ye gelsede alsak.
Eldekinin kıymetini bilmek lazım.Bende A4 kasa a100,1992 2.8 quattro var... Neyime yetmiyo ki,fazla bile...
Aşık olduğum bir araba. Hedefim sensin bebek! Ama sanırım ilk önce 3-4 sene çalışıp para toplayıp bir kredi çekmem gerek. Ya da hiç krediye bulaşmayayım. Veya boşver bana fotoğrafları yeter. Ne yapıcam arabayı mis gibi halk otobüsü varken. Zaten trafikti falandı. Amaaan.
Sedan versiyonu a4'e benzetilmiş.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar