bugün
- sözlük yazarlarının tatlıları13
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın26
- yorgun mermi19
- türk mutfağının en uyduruk kaydırık yemeği6
- yeni zelanda ya gitmek5
- sürekli dizi6
- her şey ölümümle başlamıştı2
- etek giyen erkek11
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı12
- sakallı aşçı2
- tahta kavede sütlü nescafe söylemek2
- ciddi ciddi başı açık kızla evlenmek4
- yecüc ile mecüc3
- namaz4
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- hangi manifest kızısın3
- bir daha doğmayacak olmak2
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- sudekiray silik yesin kampanyası3
- hakiki şeyh ve sahte şeyh3
- sarışın erkek karizması2
- kara lahana2
- meltem mi daha güzel gönül mü sorunsalı5
- şeyhine badeletince cennete gideceğini sanan çomar2
- varoşların sevdaları gerçek olur çıkarsız5
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- yemek yapmayı bilmeyen kadın8
- devalüasyon yakın mı9
- kadınların erkeklerde çok fazla kriter araması8
- günlük tutan erkek9
- sevgilisinin regl gunlerini hesaplayan erkek8
- seka2
- yeni parti5
- neden eksi aldığını anlamamak4
- mekke anlaşması7
- eskorta aşık olmak4
- sunset riders2
- kadınların erkekleşmesi4
- filtreli fotoğraf paylaşan erkek8
- kotor6
- efesle tuborgu karıştırıp içmek8
- kadınlar mı döver erkekler mi4
- yavrum diye hitap eden erkek7
- mesajlara hızlı cevap vermek9
- manuel vites araba kullanan kadın4
- arminia bielefeld2
- karlsruher sc2
- azalarımızın ahirette hakkımızda şahitlik etmesi2
- velvet hanım çay içelim mi6
- akrepnalan com3
aslında yeni olmayan ama makyajıyla yeni modelini aratmayan dizayn harikası yüksek performanslı audi nin yeni hayvanı.
not: hayvan derken sınıfının en performanslısı anlamında.
not: hayvan derken sınıfının en performanslısı anlamında.
yine şaşırtmadınız beni. her modeliniz gibi bu da bir şaheser. bir gün alıcam seni olm!
çok süper lan!
çok süper lan!
tasarım hız ve konforun buluştuğu kendi segmentindeki en iyi araba olup alman harikasıdır. resminden gözümü alamıyorum gerçeğini görsem ne olur acaba. resmen kız gibi araba. yine müthiş yine 1 numarasın audi.
memleketi olan almanya'da kendi segmentinde en çok satılan hem en performanslı hem de en güzel tasarıma sahip olan şaheser. türkiye ye gelsede geçerken baksak.
Gözel ama o paraya öküz alırık.
Yüksek performanslı derken?
Lan yıl olmuş 2016, 1.6 motordan 110 beygir alıyor hala. Renault nun 1.6 motoru 160 beygir güç, 360 nm tork veriyor.
Hani o "ya mercedes Renault motoru kullanıyormuş ya" diye aşağılanan motor.
Ha eskiye göre güzel olmuş mu? Olmuş. Ama şöyle azıcık doldurayım desen 140-150 yi buluyor afedersin. Çüş.
Yeni a5 i beklemek lazım asıl. Ama a3 de a4 de güzel olmuş.güzel derken eskiye göre güzel. Yoksa öeeehh işte.
Lan yıl olmuş 2016, 1.6 motordan 110 beygir alıyor hala. Renault nun 1.6 motoru 160 beygir güç, 360 nm tork veriyor.
Hani o "ya mercedes Renault motoru kullanıyormuş ya" diye aşağılanan motor.
Ha eskiye göre güzel olmuş mu? Olmuş. Ama şöyle azıcık doldurayım desen 140-150 yi buluyor afedersin. Çüş.
Yeni a5 i beklemek lazım asıl. Ama a3 de a4 de güzel olmuş.güzel derken eskiye göre güzel. Yoksa öeeehh işte.
ne zamana göre yeni? dedirtecektir.
yeniçağ bile biteli asırlar oluyor.
yeniçağ bile biteli asırlar oluyor.
Arkadaşlar, bu başlığa girenler, romalılar şu yukarıdaki mesajlardan ilk 6 sı aynı kişiden çıkmıştır.
Bu nikler tamamen feyktir. Ben başlığı ciddiye alıp yorum yapayım dedim, mesajıma 80 tane aynı götten..Aman pardon, ağızdan çıkmış salya yorum geldi.
Adamın nikimi vw ve audi logosu dolu. Hani şu amerikada siki tutan, sahtekarlık yaptığı belgelenmiş, daha düne kadar 8 valfli 102 beygir hitler motor iteleyen, dsg sinin patlaklığıyla, vw tok kapı sesiyle ünlü marka...
Bu başlık ticari amaçla açılmış bir başlıktır. Uludağ sözlüğü ciddiye alsam şikayet ederim de kim uğraşacak amk elin sivilceli mallarıyla.
Bu nikler tamamen feyktir. Ben başlığı ciddiye alıp yorum yapayım dedim, mesajıma 80 tane aynı götten..Aman pardon, ağızdan çıkmış salya yorum geldi.
Adamın nikimi vw ve audi logosu dolu. Hani şu amerikada siki tutan, sahtekarlık yaptığı belgelenmiş, daha düne kadar 8 valfli 102 beygir hitler motor iteleyen, dsg sinin patlaklığıyla, vw tok kapı sesiyle ünlü marka...
Bu başlık ticari amaçla açılmış bir başlıktır. Uludağ sözlüğü ciddiye alsam şikayet ederim de kim uğraşacak amk elin sivilceli mallarıyla.
türkiye'ye ne zaman gelecek bu yer uçağı?
sorusunu akla getiren başlık.
sorusunu akla getiren başlık.
türkiye'ye gelsede alsak.
Eldekinin kıymetini bilmek lazım.Bende A4 kasa a100,1992 2.8 quattro var... Neyime yetmiyo ki,fazla bile...
Aşık olduğum bir araba. Hedefim sensin bebek! Ama sanırım ilk önce 3-4 sene çalışıp para toplayıp bir kredi çekmem gerek. Ya da hiç krediye bulaşmayayım. Veya boşver bana fotoğrafları yeter. Ne yapıcam arabayı mis gibi halk otobüsü varken. Zaten trafikti falandı. Amaaan.
Sedan versiyonu a4'e benzetilmiş.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar