bugün
- asla komik olmayan sözlük kadınları17
- sözlüğün en güzel online kızı8
- gecenin şarkısı10
- aldığınız en güzel iltifat37
- insanlardan soğumak13
- kemal kılıçdaroğlu17
- anın görüntüsü34
- 3 tane karısı olan sözlük yetkilisi9
- asla değişmeyecek fikirleriniz10
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun12
- iremga'nın kaldıran fotoğrafı10
- saraca11
- sözlükteki erkek rolü yapan kadınları ifşalıyoruz16
- 4 haziran 2023 galatasaray fenerbahçe maçı14
- nazım hikmet9
- yazmayan erkek9
- avrupa seks şampiyonası20
- ev işi yapan erkek ibnedir20
- sözlükteki teyzeler28
- sevilmeyen yazarın kellesini koparıp duvara asmak9
- sözlük yazarlarının en sevdiği spor branşları11
- 6 senede 40 kişi toplayan peygamber21
- din bir zehirdir11
- 3 haziran 2023 kasımpaşa beşiktaş maçı10
- kan tutan kasap yanımda sorularınız14
- advntst vs frank lucas16
- recep tayyip erdoğan efsanesi23
- mezuza11
- kocanıza mini şort giydirir misiniz10
- üniversitelerdeki yoklama saçmalığı21
- chpnin hiç bir başarısı olmaması8
- gerçekte isa'ya incil diye bir kitap inmemesi15
- kızların gizli gerçekleri16
- kıskanmayan erkek9
- 1 kişi karar verecekse milletvekiline ne gerek var17
- erkekle kadın arasında kaç yaş olmalı sorunsalı13
- frank lucas nickli yazar16
- herkesle iyi geçinen insan14
- göbeği açık dolaşan kızlar11
- hayvanlarla konuşmak14
- aslan burcu19
- sevildiğini anlamayan erkek27
- akp'ye yüzde 71 oy çıkan ilçede protesto16
- dirty talk sırasında dikkat edilecek hususlar11
- sözlüğün sarmaması8
- 3 tane karısı olan refah partili milletvekili47
- her gün içmek istemek9
- hayvanlara insanlardan çok güvenmek10
- bireysel silahlanma8
- mezuza'nın ölmesi19
eğer profesyonel olarak bunu yapmiyorsa ciddi bir sorunu vardir.
igrenc bir sey. bastan soyleyeyim son gunlerde ben de yapiyorum ama daha yapmam sanirim. igrenc bir sey dunyanin en vizyonsuz hareketi. yarak yarak karistir tuz ekle tadina bak falan igrendim amk igrendim kendime yakistiramadim.
kadinlae xok guzel. ve bu naif aktivite onlarin guzel ellerine essiz vucutlarina cok yakisiyor. fakat bir erkegin boyle yemek yapmasi igrenc. hele ki bulasik yikarken kendimi igrenc hissettim.
iste hayat kosullari oluyor boyle seyler kimisi uc ay cekiyor bu sureci kimisi 15-20 gun ama ben sirami savdim kardes. daha yemek yapmam. cok sukur buradayken de hep kizlara yemegi kitlemeye calistim bazen oldu bazen olmadi. kendim yaptigim zamanlarda uc gunluk yapmaya gayret ettim. bir sekilde halloldu.
kadinlar iyi ki varsiniz.
igrenc bir sey. bastan soyleyeyim son gunlerde ben de yapiyorum ama daha yapmam sanirim. igrenc bir sey dunyanin en vizyonsuz hareketi. yarak yarak karistir tuz ekle tadina bak falan igrendim amk igrendim kendime yakistiramadim.
kadinlae xok guzel. ve bu naif aktivite onlarin guzel ellerine essiz vucutlarina cok yakisiyor. fakat bir erkegin boyle yemek yapmasi igrenc. hele ki bulasik yikarken kendimi igrenc hissettim.
iste hayat kosullari oluyor boyle seyler kimisi uc ay cekiyor bu sureci kimisi 15-20 gun ama ben sirami savdim kardes. daha yemek yapmam. cok sukur buradayken de hep kizlara yemegi kitlemeye calistim bazen oldu bazen olmadi. kendim yaptigim zamanlarda uc gunluk yapmaya gayret ettim. bir sekilde halloldu.
kadinlar iyi ki varsiniz.
sizi küçük danilo zannalar işte her şey 2kişilik kremalı tavuklu mantar sote yapmakla olmuyor.
o soğanı soyacasın yeri gelecek tencereyi yıkayacak yere de paspas çekecesin yoksa düşer götü başı dağıtırsın.
o soğanı soyacasın yeri gelecek tencereyi yıkayacak yere de paspas çekecesin yoksa düşer götü başı dağıtırsın.
Yemek neyse de bulaşık yıkamak en kötüsü.
- yemek yapabilmek,
- güzel yemek yapabilmek,
- yemek yapmayı istemek,
- (muhatabı olan hanım için konuşuyorum) sana yemek yapmak istemek,
- her gün yemek işinin boynuna atılmasını kabul etmek;
çok çok farklı şeylerdir. ilk iki maddede çok iyiyim, kalan üçte öldürsen yokum.
- güzel yemek yapabilmek,
- yemek yapmayı istemek,
- (muhatabı olan hanım için konuşuyorum) sana yemek yapmak istemek,
- her gün yemek işinin boynuna atılmasını kabul etmek;
çok çok farklı şeylerdir. ilk iki maddede çok iyiyim, kalan üçte öldürsen yokum.
beslenme ve barınma hayatta kalmak için en temel gereksinimdir. bunun için kadın ya da erkek olmaya gerek yok.
Yemek yapmaktan kastı tavuk ya da et sote yapmak değilse gerçekten güzel güzel yemek yapıyorsa baş tacıdır.
Yapın!
Bekar/tekseniz kesin yapın aq!
Seneler içinde gide gide kolaya kaçtım, tavuk du hazır yiyecekti vs bildiğin vitaminsiz kaldı vücut.
Benden demesi.
Bekar/tekseniz kesin yapın aq!
Seneler içinde gide gide kolaya kaçtım, tavuk du hazır yiyecekti vs bildiğin vitaminsiz kaldı vücut.
Benden demesi.
Her türlü kapışmaya açığım. Ankara Sincan'da rakip olmak isteyen var ise beklerim.
15 yıldır aileden ayrı yaşadığım için artık her boku kendim yapabiliyorum, olması gereken de bu bence ....
Hatta bir çok kadından iyi yemek, ütü yaptığım konusunda iddialıyımdır...
Nerde lan benim başlıklarım, bir sürü yemek başlığım vardı...
Hatta bir çok kadından iyi yemek, ütü yaptığım konusunda iddialıyımdır...
Nerde lan benim başlıklarım, bir sürü yemek başlığım vardı...
koca adayı olmak için gün sayar.
Şöyle incecik sarma sarıp, bir kaşığa 40 tane olacak şekilde mantı bükemiyorsa kendine erkeğim demesin.
Bunları yapsın, tattırsın onayı alsın
Bunları yapsın, tattırsın onayı alsın
Evet benim soruları alayım.
Şu an yapıyorum minik minik suvanları doğruyorum. Yarın değerli kendime özel yağlama yapcam.
Lazanya da üstüme tanımam…
amcı erkek aktivitesidir.
maalesef hala yapıyorum cogu zaman buldugum her kiza kitliyotum yemek ihalesini ama maalesef bugun yine yaptim.
burada yemek yapmayi oven erkekler affedersiniz ya da etmeyin sikimde degil amci ordusu gercekten bir erkek aktivitesi degil.
yemek yapmayi erkek aktivitesi olarak gorebilen herkes mutsuzdur cinsel kimlik rolunu terk etmistir. zaman israfi bir de.
maalesef hala yapıyorum cogu zaman buldugum her kiza kitliyotum yemek ihalesini ama maalesef bugun yine yaptim.
burada yemek yapmayi oven erkekler affedersiniz ya da etmeyin sikimde degil amci ordusu gercekten bir erkek aktivitesi degil.
yemek yapmayi erkek aktivitesi olarak gorebilen herkes mutsuzdur cinsel kimlik rolunu terk etmistir. zaman israfi bir de.
Kimseye muhtaç olmayan, kendi işini kendi halledebilen, benim de içerisinde bulunduğum gruptur.
açtır.
her şeyde derin anlamlar aramayın. bir şekilde karnımızı doyurmak zorundayız.
her şeyde derin anlamlar aramayın. bir şekilde karnımızı doyurmak zorundayız.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar