bugün

entry'ler (1565)

kızların gizli gerçekleri

Sadece uludağ sözlük saplarının bildiği gerçeklerdir.

Ahahajah.

nazım hikmet

Nazım hikmet başlığı altında bile başkalarına laf sokmaya çalışacak kadar ilginçsiniz arkadaşlar.

ilginç yerine başka şeyler demek isterdim ama kredi kartı borcum var, avukat tutamam.

tatlandırıcı

Coca cola zero gibi 0 kalorili gazlı içeceklerde çokca bulunur. Üstte de söylendiği gibi kanserojendir.

nazım hikmet

Kişiliğini, siyasi kişiliğini sevmem. Ama edebi kişiliğiyle kalbimde yer edinmiştir.

yanımda kal

" düşlerin yetmez ki bana..."

erkekle kadın arasında kaç yaş olmalı sorunsalı

iki taraftan biri, diğerinin babası ya da çocuğu yaşında değilse yaş çok problem olacak şey değil.

seks yapmaktan sıkılmak

Kimselere vermesin tanrım böyle çileler.

herkesle iyi geçinen insan

Lanet olası bir iki yüzlüdür.

kız babası olacağını öğrenen erkek hüznü

Kız çocuğu ne kadar da büyük bir nimet. Ergenken en büyük hayalim bir kızımın olmasaydı.

Ergen aklıyla bile bazı erkeklerden daha doğru düşünüyormuşum.

kulak tıkanıklığı

Bu sabah başıma gelen.

Yetişkin bir eksi ruyalar her ay illa ki bir kulak burun boğaz rahatsızlığı geçirir. Bu onun için olmazsa olmazdır...

bin takipçili erkeğe yazılır mı

Takipçi sayısı bir insan hakkında bana çok fikir vermiyor şahsen. istanbul, Kocaeli, Sakarya gibi şehirlerde yaşayan ve aktif bir iş yaşantısı olan kişinin bin takipçisi olur normal.

Küçük ve muhafazakar şehirlerden birinde yaşayan birininse 1k takipçiye sahip olması evet insanı bir şüpheye düşürebilir. Her neyse, hayırlısı olsun e loria.

günaydın sözlük

Günaydın sözlük yazarları. Umarım iyisinizdir. Cumartesi günü erken kalkma salaklığını da göstermiş durumdayım.

yay burcu erkeği oğlak burcu kadın

Ateş ve toprak mı. Şeytan ve Adem gibi. Olmaz.

lila

Bu renk biz Açık tenlilere çok yakışır.

eski sevgilinin yeni sevgilisi

Kız, görgüsüzlüğün, lümpenliğin ete kemiğe bürünmüş hali.

Eski sevgilime en çok gıcık olduğum konulardan biri de bu. Allah a yeryüzünde o kadar görgülü, alçak gönüllü, asil kadın varken gidip bunu mu sevdin lan gerçekten? Sevecek ne buldun bu kızda anlamıyorum ki.

true benimle evlenir misin

True nun dubaili bir Arap prensi olduğunu bilmiyordum. Bilseydim, aynı maddelerle ben evlilik teklif ederdim.

Ya da etmezdim. Ne de olsa para her şey değil ahahajah.

herkes nikini kız niki veya erkek niki yapsın

Erkeksi rüyalar sjsjsjsjs.

sözlük yazarlarının gözleri

Şüphesiz o gözlerin sahibi onların rengini değiştirmek için kaş rengini değiştirip durmaktır.

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Yanımdaki kız, sabah sabah gülden karaböcek sevsen ne olurdu dinliyor. Hıh şimdi gidip musmutlu bir saha çalışması yapabilirim *

uludağ sözlük yazarlarının yaşamak istediği ülke

iyi niyetli ve saf insanların üzülmeden yaşayabildiği bir ülke var mı?

Dünyada yok galiba mars veya venüs e gideyim ben en iyisi...