bugün
- nickten isim tahmini yapmak72
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- hikayeyi devam ettir30
- kalabalıklar içinde yalnız olmak10
- arkadaşlar bir bakar mısınız9
- hayattan zevk alamamak15
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi8
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- gocunun nerede olması12
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- rüyamda kadın olmuştum6
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- uyumayın konuşalım5
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor6
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey12
- uysaljakoben16
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum17
- temiz nevresimler içinde uyumak4
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- yazarların öldükten sonraki planları4
- habire12 adamdır37
- yeşilçam filmi izlemek6
- biber dolması olsa da yesek5
- türk kızlarına bir öğüt bırak4
- yazarların sözlükte bulunma amaçları4
- insana kendini güvende hissettiren şeyler4
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu4
- yeni parti50
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak3
- fakesi çaylak yiyen yazarın dramı4
- makine mühendisliği3
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar5
- mesajlara geç cevap veren insanlar3
- spora yeni başlayacaklara tavsiyeler3
- sokakta kavga teknikleri3
- sözlüğe yön veren kutup yıldızı yazarlar4
- habire1259
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi6
- gecenin bu saatinde acıkmak3
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- yazarların zeka seviyeleri7
- başlık altında laf sokmaya çalışan tipler3
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı7
- mesajlaşılan kızın silik yemesi3
- cem küçük5
- erector eski nesil hesapları nereden buluyor6
- arkadaşlar şeftali yer miyiz8
- nick vermeden bir yazara seslen16
- güzel kızların pizza yemesi7
entry'ler (24)
Bir de unutmadan ben judas ı kondomsuz sikip attırdığım Döllerimi abisine ev süsü bibloları olarak gönderdim.
"fe" demir kalitesi eksikliği. Hammallık olarak vuku bulur. Hammallık da yansır. Söverek kurtulmaya debelenmek de refleks etkidir.
Tıbben hala araştırılmayan Mongol bombesi gibi bir şeydir. Eziklik tıbbi bir problem malesef. Kolejli olmayanlar boşuna yaşıyor. 18 yaşına bastığıminda kenarda 9-10 milyon TL'lik arabası ve 20 milyon TL miktarında cash'i ve 1 tripleks villası olmayanlar yokmolmslıdor. insanlığın kurtuluş reçetesi görgüdür. Esasında tşplerşndekş bombe de itiraf ediyor.
Bir toplumu olduğu iddia edilen takma isimli kişi.
Makina mühendisi.
Irki Kıskançlık bunların Alayı Atatürk düşmanıdır şarkıcı köpeklerin. reisleri, akıl hocaları da yahudi, sözde Türk yazalardır. Dedeci alagavatların Arka bahçelerindeki ancıklarını prenses diye pazarlamaları.
Senelerdir cumhuriyete saldıran köpek bunlar. göt ayakları da takdire şayandır.
https://m.youtube.com/watch?v=UaY-JDa_rJ4
Senelerdir cumhuriyete saldıran köpek bunlar. göt ayakları da takdire şayandır.
https://m.youtube.com/watch?v=UaY-JDa_rJ4
Tff'nin hakkında açıklama yaptığı yeni profesyonel lig.
https://www.yenicaggazete...rtta-basliyor-639311h.htm
https://www.yenicaggazete...rtta-basliyor-639311h.htm
Doğru söylüyor kaç çomar var soktumun dünyasında. Anadolu çomar merkezidir. Dünya'da ki TL m çomarların da tapınağıdır.
Yaş 18.
Kazanılan bölüm: Boğaziçi bilgisayar mühendisliği.
Sıfır araba;
görsel
1000.000 TL nakit ve hayata geçiş.
edit: gerizekalı'nın biri diyorki istanbul'la ne alakası var? Senin dededen toruna günü ikbalini, hezeyanı hayatını, öğreti fücurunu s*kiyim.
Sanane ulan esası dangalak, dümbük, paran yoksa al gameover'ını sie go. Sana mı soracağım nereyi nasıl yorumlayacağımı, sen de yazarsın ben de. götüme 3-5 gün çaylaklık girer şuracıkta sikerim seni.
Kazanılan bölüm: Boğaziçi bilgisayar mühendisliği.
Sıfır araba;
görsel
1000.000 TL nakit ve hayata geçiş.
edit: gerizekalı'nın biri diyorki istanbul'la ne alakası var? Senin dededen toruna günü ikbalini, hezeyanı hayatını, öğreti fücurunu s*kiyim.
Sanane ulan esası dangalak, dümbük, paran yoksa al gameover'ını sie go. Sana mı soracağım nereyi nasıl yorumlayacağımı, sen de yazarsın ben de. götüme 3-5 gün çaylaklık girer şuracıkta sikerim seni.
9,8,7,6. Bir alttaki yazara çağrıdır.
Yaratmak diye bir kavramın mümkünatı yoktur. Yaratma var olması halinde ifşa olması matematiksel olarak kesin bilgidir. Bu bağlamda "yaratma" ancak bir inanış/isimlendirme ve varsayıdır. Varsayı açısından makul, gerçekliğine inanış halinde tehdittir.
179 santim 64 milimetre 16 desimetredir. Bilim adamlarının inceleyip vardıkları genel oran budur. Orantı için (bkz: saç).
Bozuk konuşma biçimi. ne anlattığı belirsiz cümle kurma biçiminin ürünü olan ne dediği belirsizlik. tanımsız anlatı olabilme değerine nail olamamış harf kurgusu.
insan bedeninin beşeri durumunu göz etmeden yapılan, şahsın bireysel varlığının doğal evrimine zararı en net gösteren hatalardandır. Halbuki bir insan hiç vücuduna dışsal tesirde bulunmasaydı, kendi kendine olacaklar doğal evriminin sonuçları olacaktı.
Vpn destekli çok amaçlı Bir tür web tarayıcısı.
Uydurulmuş tekerleme benzeri kelime. Nedenle tanımı kaotiktir. Nefret de korku ds içerebilen anlamda bir kelimeyle tanımlamak, gelecekte varolmayan durumlara vesile olmaktır.
Söylenceye göre, "kur an ı kerim"in (bir yerlerden) indirildiği dönemde yaşandığı iddia edilen 3 büyük savaştan biridir.
Bir dışavurum. Şahsi olarak ifade edilebileceği gibi, çoğu kez toplu halde birtakım toplumsal toplanma alanlarında, örneğin; (bkz: maç) gibi kalabalıkların olduğu mekanlarda toplu halde söylenen slogan.