bugün
- asimilasyon harika bir şey4
- hakkı yenen türkler de dağa çıksın3
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması14
- fenerbahçe10
- evliliğin anlamı5
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı18
- sarhoşken yapılmış en aptalca şey13
- saraca finch house2
- 16 ağustos 20262
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği6
- günaydın4
- gençlerbirliği6
- ağlayarak 31 çekmek2
- kadın olmanın avantajları16
- askerde 200 metre atışı yapmak15
- sözlükteki fenerbahçeliler9
- nervio22
- g i l d e d l i l y18
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler15
- yaşamak istenilen şeyler10
- hayatın kuralları9
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- kadın sürücü görünce yapılması gerekenler11
- uludağ sözlük evreni10
- türkiye'ye geldim11
- hangi manifest kızı ile sevişmek isterdin6
- kurtar bizi müsavat16
- geceye bir şarkı bırak10
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı25
- fotoğraflarda bir türlü gülemeyen insan6
- bir bayan yazarın erkek yazarla kavga etmesi10
- penisi seks objesi olarak görmek7
- her şeyi açıklayan en kısa cümle8
- hiçbir hobisi olmayan düz insan5
- kankadan sevgili olur mu5
- fırçaya takılıp gelen tuvalet deliği kapağı4
- okan buruk10
- sözlükte kafa açıcı başlık olmaması9
- alevi kızların alev alev yanması13
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi10
- yazarların sevmediği insan türleri2
- damarsız tüysüz manisa yaprağı25
- anın görüntüsü30
- iremga31
- bir yazar entry ni beğenmedi4
- kürtsüz türkiye4
- friedrich hegel la bi cay icek7
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi20
- devran dönecek8
- ismail kartal4
Yağmuru sevmeyi de unuttuk.
Unuttum.
Unuttum.
toprak kokusu, huzur, sessizlik, kahve, kitap, film, müzik, hayaller.. güzel şey yağmur kendini bulursun.
Sesi içeride kendisi dışardı olan doğa olaylarının en kıymetlisi.
Hala bertuğ cemil' den dinlenilesi şarkı. Eskimez.
En çokta istanbula yakışır. herşey gibi...
avcılar'dan bildiriyorum. sert yağıyor şuan. romantizm kasıp , sevgilinizle el ele gezerken şemsiyenin üzerine şıpışıpı diye vuran aşk tanecikleri gibi değil de cihada çıkan bir ışid'li gibi yağıyor. oturun evinizde.
Buruk yağıyor bu akşam biraz.
(bkz: Erkin koray)
Yağmur geldi aklıma. 1. Sınıfta sevdiğim kız. Eğer o gün, 7 yaşında bir çocuk sevdiği kızın karşısında altına işemeseydi, bu gece çok daha farklı olabilirdi mesela. Bu gece yağmur'a içiyorum. Nisanlar hüzünlüdür hep. Bu gece, 23 nisan gösterisine aylarca hazırlanıp 22 nisanda okul değiştiren küçük bir çocuğa içiyorum. Bu gece, büyüdüğünde istediği hayvan olabileceğini sanan, köpek olmak için büyümek isteyen, ağzında dişi olmayan bir bebeğe içiyorum. Bu gece 10 yıldır ev numarası aklımdan hiç silinmeyen ilk arkadaşım Ahmet'e içiyorum. Ben bu gece, asla sigara içmem diyen, astım hastası, tırnakları sapsarı bir adama içiyorum. Siyahıma, Yeşilime, hatta Mavime bile içiyorum. Leonard Cohen'e bu geceyi lütfettiği için, Axl Rose'a bana sevmeyi öğrettiği için, Frank Sinatra'ya saygıyı öğrettiği için, Jon Bonjovi'ye hayat gayemi öğrettiği için içiyorum. Tüm umutlarıma. Ben bu gece; Yıllar boyu ağlamış bir kadına, yıllar boyu ağlamamış bir adama içiyorum. Ben bu gece 10 yıl birbirini görmeden, duymadan, sağ mı-ölü mü bilmeden hayatlarına devam eden, birbirinin ismini asla anmayan, ama birinin yanında diğerinin konusu açılınca gözleri yağmurlara boğulan iki insana içiyorum. Ben bu gece, geleceğime içiyorum. Unutamadığım her şeye, her an düşündüğüm onca şeye, bana bu ödülü ehliyetim olmadan veren Tanrı'ya içiyorum. O bana günah yazıyor, ben onun da şerefine içiyorum. Hayat tek seferlik. Zıvanayı fazla deldik. Şimdi ne koyarsak suya düşüyor.**
En sevdiğim hava durumu, bide böyle dolu dolu yağıyosa o kadar mutlu oluyorum ki.
kan kokusunu temizlemek için mi yağıyorsun ? hiç başarılı değil..
ağır ağır ince ince yağıyor. sanki yolları değil de benim içimi temizliyor. uzun uzun dalıyorum uzaklara yağmurla birlikte çok şey hatırlatıyor iyi, kötü.. kokusunu özlemişim yağmurun, yada başka şeylerin kokusunu özlemini yağmurda bulmuşum. bıraksalar gezerim yağmurun altında serserice. keşke akıp gittiği temizlediği gibi her şeyi, benimde içimi temizlese bir güzel ne olurdu sanki...
en şiddetlisinin bile artık pisliğimizi, vurdumduymazlığımızı, karanlığımızı temizleyemediğidir.
romantizmin son kalesidir.
nerede "romantik" bir şeyler görseniz büyük ihtimalle yanında,
"yağmurun sesi" veya "yağmurun kokusu" olur.
öyle bir meret bu işte.
nerede "romantik" bir şeyler görseniz büyük ihtimalle yanında,
"yağmurun sesi" veya "yağmurun kokusu" olur.
öyle bir meret bu işte.
Efendim sözlük' cevabını vereceğim entry'dir.
ismimdir.
ismimdir.
yağ yavrum yağ. her damlanda biz arınsak tüm pisliklerimizden ?
Ben kapalı mekanlardayken yağdığında sevdiğim doğa olayı.
Dün akşam izmir'i ziyaret edip beni mutlu etti kendisi. Islanmanin bazen nasıl da huzur verdiğini unutmuşum.
rahmettir. ülkemizin kuraklığa sürükleyen yaz sıcaklığı iÇin berekettir . inşallah fazlası ile yağar.
an itibari ile antalyamızın bazı bölgelerini etkisi altına alan berekettir.
Huzur ,huzun , mutluluk ,mutsuzluk ,gozyaşi ,gulucukler ,o kadar Yağmur'u severim ki bunlarin hepsini bir yağmur yagmasiyla yaşaya biliyorum ...
Yağmur yağmur yağmur geri verecek buharlaşan sevgimizi şarkı sözlerini hatırlatan yağış türüdür benim için.
Çok ihtiyacim olan birsey şu an ...ama maalesef kar yağıyor ...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar