bugün
- hikayeyi devam ettir54
- mezoterapi12
- sokakta kavga teknikleri16
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak14
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak9
- nickten isim tahmini yapmak72
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası37
- yeni parti49
- pilot bir erkekle sevgili olmak12
- geceleri uyutmayan dertler3
- arkadaşlar bakar mısınız28
- çekirge7
- sözlük yazarlarının saatleri10
- kaos show4
- gününüz nasıl geçti bakalım9
- sokakta dayak yiyen kadına yardım etmek3
- 31 yaş sendromu5
- enteresan neden kavga yok6
- kavganın kazananı yoktur6
- abaddon2
- tai lung26
- üç harflilerden korkmak5
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- kürk giyen erkek6
- arkadaşlar iyi geceler4
- sözlükte polemiğe girmek istemeyen yazar7
- tekne turu11
- geceye bir şarkı bırak14
- uysaljakoben17
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek9
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri9
- 32 yaş sendromu3
- köy evinde kahvaltı yapmak6
- bir yazarın zekasına hayran olmak8
- sigara 1000 tl olsa bile içerim4
- türklerin islama göre yaşamaması5
- kimse kalmamış lan sözlükte4
- katates'in yanlışlıkla ismini yazması8
- pişi olsa da yesek3
- şampuan8
- sedef adası4
- adalarda bisiklet sürmek4
- evreşe yollarını dar olmaması4
- flörtün ev adresinizi öğrenmesi3
- çıplak ayakla hamam böceğine basmak3
- aradığınız hiçbir şeyi bulamadığınız büyük şehir3
- büyük filmlerden büyük replikler2
- sapık olduğu için çaylak olan insan9
- islam medeniyeti diye bir şey yoktur8
- habire12 adamdır37
çaylak olmuş yazar.
bu arkadaş sanırım hiç statyuma gidip maç izlememiş, gitmiş olsaydı, bize ağzına gelen küfürü eder, ondan sonra da 'ne var bunda statyum da herkes ediyor' derdi, öyle ya, sen söylemiyorsun ki, hatırlatıyorsun! aslında hatırlatacak slogan arasak kendimize çoook kelime çıkar ağzımınızdan ama biz ne olursa olsun insan olsunculardanız, geçmiş olsun.
bu arkadaş sanırım hiç statyuma gidip maç izlememiş, gitmiş olsaydı, bize ağzına gelen küfürü eder, ondan sonra da 'ne var bunda statyum da herkes ediyor' derdi, öyle ya, sen söylemiyorsun ki, hatırlatıyorsun! aslında hatırlatacak slogan arasak kendimize çoook kelime çıkar ağzımınızdan ama biz ne olursa olsun insan olsunculardanız, geçmiş olsun.
fobi konusunda uzman bir şahsiyet.
küfürün klişeleşmesi halinde, küfürün küfür vasfını kaybedeceğini sanan kişi.
ib.e kelimesinin küfür olarak algılanmasına karşı çıkan bünye.
Not: ne zaman çıktı ya bu kelime küfür kategorisinden?
Not: ne zaman çıktı ya bu kelime küfür kategorisinden?
(#3507289)
bu arkadaş; ampule oy verenlerin, götlerine florasan girsin demiş, açık açık demiş, hatta bilerek demiş, oysa amına girsin deseydi, sadece ampule oy veren kadınları hedef alıp erkeklerine tam istediğini diyememiş olacaktı, öyle ya, başka türlü nasıl, kardeşime,karıma, bana, anneme, babama, yan komşuma, dayımın oğluna, belki tanımadığı bir öğretmene, ya da üst düzey bir yöneticiye, veya bir çobana, belki annesine, belki ablasına, belki kapıcısına, kısacası bu ülkede yaşayan yaklaşık otuz milyon kişiye hakaret, etmiştir.
moderasyonun bu terbiyesizliğine seyirci kalacağını sanmıyorum.
bu arkadaş; ampule oy verenlerin, götlerine florasan girsin demiş, açık açık demiş, hatta bilerek demiş, oysa amına girsin deseydi, sadece ampule oy veren kadınları hedef alıp erkeklerine tam istediğini diyememiş olacaktı, öyle ya, başka türlü nasıl, kardeşime,karıma, bana, anneme, babama, yan komşuma, dayımın oğluna, belki tanımadığı bir öğretmene, ya da üst düzey bir yöneticiye, veya bir çobana, belki annesine, belki ablasına, belki kapıcısına, kısacası bu ülkede yaşayan yaklaşık otuz milyon kişiye hakaret, etmiştir.
moderasyonun bu terbiyesizliğine seyirci kalacağını sanmıyorum.
kontra-entry lerine edeb dairesi içinde cevap veremeyen, bunun yerine ağzını bozan sözlük üyesi.
istanbul'daki semtlerin hikayeleri adlı çalışmalarıyla sözlüğe pek olumlu katkıda bulunmuş yazar. tebrikler...
istanbuldaki semtlerin hikayeleri konusunda ihtisas yapmış, bizleri de bilgilendirmeyi kendine şiar edinmiş yazar.
eline sağlık.
http://www.uludagsozluk.c...aki-semtlerin-hikayeleri/
eline sağlık.
http://www.uludagsozluk.c...aki-semtlerin-hikayeleri/
hakkında bu kadar entry girilince çok sevildiğini sandığım..
fakat gene yanlış anlaşıldığına hemen kanaat getirdiğim..
meğer hala ciddiye alınıyormuş..
normalde fatih ürek söylüyor ama duruma binayen ibrahim tatlıses'ten gelsin:'elalem ne derse desin hadi hadi hadi..'
fakat gene yanlış anlaşıldığına hemen kanaat getirdiğim..
meğer hala ciddiye alınıyormuş..
normalde fatih ürek söylüyor ama duruma binayen ibrahim tatlıses'ten gelsin:'elalem ne derse desin hadi hadi hadi..'
''ahan da ben geldim uleyyynnnn'' şeklinde kendini ortalara atmış nesildaş yazardır.hoş gelmiştir. ayrıca yeri gelmişken:
(bkz: hele bi otur soluklan yigidim)
(bkz: hele bi otur soluklan yigidim)
yazmalı mı yazmamalı mı,yoksa hiç girmemeli mi sorunsalları hakkında insanı düşündüren,düşündürdüğü gibi de güldüren er kişi..
ben gülüyorum şahsen,yaptığı hiçbirşeyle karşı çıkmıyorum ona*. sankim içime doğmuş gibi bir önceki entarimde de sölemişim bazen cozutacağını ama aldırış edilmemesi gerektiğini.. zira o burada cozuturken ben yoktum da ondan olmuş o. bensiz yapamaz da bu yazamaz.. *
ben gülüyorum şahsen,yaptığı hiçbirşeyle karşı çıkmıyorum ona*. sankim içime doğmuş gibi bir önceki entarimde de sölemişim bazen cozutacağını ama aldırış edilmemesi gerektiğini.. zira o burada cozuturken ben yoktum da ondan olmuş o. bensiz yapamaz da bu yazamaz.. *
yaz mamalı. sıcaklarda iyi gidiyor.
bastır mastır. bekleme yapma.
bastır mastır. bekleme yapma.
gönüllerin sultanı.. *
kalplerin kralı..*
gözünü sevdiğimin sarı şekeridir kendileri..* üstüne adam tanımam şu internet ahalisinde.*
yakışıklı,karizmatik,seksi,düşünceli,umursamaz,kandırıkçı,sevgi insanıdır kendileri.. bazen cozutur ama yavşaklığından değildir bu,canı sıkılmıştır muhtemelen. ben olmadığım için de başka eğlenceler bulur kendine,mazur görün garibi.. *
velhasılıkelam iyi yazardır,hoş yazardır,okunası kişilik,güldüren zaattır.. takip etmenizi önemle rica ederim. saygılar efenim..hörmetler.. *
kalplerin kralı..*
gözünü sevdiğimin sarı şekeridir kendileri..* üstüne adam tanımam şu internet ahalisinde.*
yakışıklı,karizmatik,seksi,düşünceli,umursamaz,kandırıkçı,sevgi insanıdır kendileri.. bazen cozutur ama yavşaklığından değildir bu,canı sıkılmıştır muhtemelen. ben olmadığım için de başka eğlenceler bulur kendine,mazur görün garibi.. *
velhasılıkelam iyi yazardır,hoş yazardır,okunası kişilik,güldüren zaattır.. takip etmenizi önemle rica ederim. saygılar efenim..hörmetler.. *
"bok gibi yazıyor, hiç sevmiyorum ben bunu yeaaa" diyenleri çok sever, arada yapabilirsiniz, karşılığında da sevgi, saygı, sakatat alabilirsiniz ama uyarmadı demeyin.
aşinayım gözlerine. yazar yazamaz.
başka bir sözlük klonundan nickine aşina olunan yazardır.
hoşgelmiştir.
hoşgelmiştir.
her ne kadar yazamaz denilse bile çok güzel yazan yazar. kalbini ferah tutan iyi niyetli bir insan.
yürü be kim tutar seni dememek için kendimi zor tuttuğum nesildaş. hoş gelmiştir.
nickinin kaderi olmamasını dilediğim yeni, taze, beşinci nesil yazardır. kendi nickinin altına ilk entryi girerek değişik bir akım başlatabilecek kişidir. ** * *
edit: #3446866 ve #3451420 gibi entryleri nedeniyle yakında başına taş yağabilme olasılığı yüksek yazar. ayrıca sözlüğe güzel kız getirecekmiş. * *
edit: #3446866 ve #3451420 gibi entryleri nedeniyle yakında başına taş yağabilme olasılığı yüksek yazar. ayrıca sözlüğe güzel kız getirecekmiş. * *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar