bugün

Ebeveynlerine göre lanet bir sinek türüdür.

Tabii henüz doğmuşlarından bahsetmiyorum, biraz gelişmiş serpilmiş olanları size bir sardı mı tövbe bırakmaz. Kovarsınız gelir, kovarsınız gitmez.

Engin bir hayvan sevgisine sahipseniz öldüremezsiniz de.. Ölür müsün öldürür müsün? Başa bela...
yavşak , ha o yavru bit'ti la. pardon.
yavrusunu sinek kapmış gördün mü amanin yandım şarkısındaki yavru olduğu halde milletin yavrusunu çalan sinek olabilir.
yaptığım uzuuun süren araştırmalar sonucunda, biraya karşı zaafları olduğunu keşfettiğim tür. evde, cafede nerede olursanız olun.. birayı bardağa döktükten 2 dakika (araştırmada en dikkat çekici nokta bu), evet tam 2 dakika sonra yavru bir sinek bardağı bulur ve etrafında dolaşmaya başlar. olayı abartıp bardağa balıklama atlayanları da görülmüştür. çocuk işte.. ebeveynlerinin böyle bir şey yaptığını hiç görmedim. araştırmalarımda dikkat çeken bir husus da şu; bu 2 dakikalık süre efes için geçerli. tuborg içerken bu süre daha da aza iniyor. biradan da anlıyo ibneler.
Güçcük sinek güçcük sinek anan olacak karı nerede?
Uçamıyorsun Uçamıyorsun yürüyorsun zeminde.

Ay buna annesi uçmayı öğretmedem salmış sokağa, uçamıyor. Uçması için birtakım direktifler verip destek oluyorum, bak diyorum fıtı fıtı kanat çarpacaksın diğer türlü olmaz.

Napacam ben bunla başıma bela oldu. Ay yazık.

https://i.hizliresim.com/2w812zy.jpg
onun adını biliyorum normal sivri sinekten daha kötü ısırıyor bro.
adı aklıma gelmedi.
bunun niye başlığı var amk.
(img:#2305624)
o şu.
ürtiker yapar her yeri kabartıyor.
Yakar / yakarca derler ya sanki. Adi şerefsiz sinek kategorisindedir. Lakin işte onu da Allah yaratmış yapacak bir şey yok.
küçük pij.
seri sekilde ısırır.
Hiiicç o daha küçük falan demem. Elimde olsa hepsini toplayıp fırınlarda yakarım, sabun yaparım...
© copyright 2005 - 2026