bugün
- sözlük kızlarının kekleri22
- dantelli sütyen takan erkek12
- erkek erkeğe buluşmaya giderken parfüm sıkan erkek5
- gülerken ısınarak terleyip pasta kokan kız7
- ak partililerin apoya villa yaptırması37
- kürdistan5
- türk açılımı5
- sen dost ararsan koş mevlana ya4
- erkekle kadının arkadaş olması5
- nil karaibrahimgil dinleyen erkek5
- neme lazım diyen erkek6
- kitap kurdu erkeklerin hiç osurmaması3
- dindarların çoğunun fakir olması7
- betray me masklavi frank lucas kerhaneci yagmurcu4
- filenin sultanları'nın siklenmemesi4
- yesene beni diyen kız9
- klip çekmesinler diye boş fabrikaya köpek bağlamak3
- sözlükte ki gay başlıkları2
- sütyen kelimesindeki süt2
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı8
- müstehcenlik soruşturmaları4
- bir lahmacuncunun yapabileceği en kırıcı hareket3
- mehdi'nin türkiye'yi en ileri götüreceği gerçeği2
- 19 eylül 20263
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- renault toros4
- kız sesi duymak için müşteri hizmetlerini aramak8
- kıyıcı yazarlar2
- ölümden korkuyor musunuz17
- taşacak bu deniz dizisi3
- diyarbakır2
- ufuksal yönelimler2
- sayın mod arkadaşlar2
- amed erxeni2
- meyhanede masayı yumruklayıp hancı hancı demek9
- feto'nun kamu gizli yapılanmasına operasyon3
- palamut7
- ölüm korkusundan ölmek3
- intihar düşüncesi7
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- anın görüntüsü22
- kahve kupasını iki elle tutup camdan bakan erko2
- az gelişmiş ülkeler2
- bara giden erkeğin asıl amacı12
- insanın hayvandan koptuğu özgürlük eşiği2
- futbol10
- 2026 sonbaharında izmir3
- eyes wide shut2
- abdullah öcalan'a villa yapılması2
- süper lig7
o artık bir yazar.
(bkz: yarasa kovucu)
bir saatte 350 böcek yiyebilirler. evcil hayvanlardan özellikle atlara sararlar. saldırdıkları hayvanı ikinci bir defa gördüklerinde, sürüdeki diğer hayvanlardansa, onu tercih ederler yine. salgılarındaki pıhtılaşmayı önleyici bir madde sayesinde, 20-30 dakika kanın akmasını sağlarlar ve her gün, vücut ağırlıklarının yarısı kadar kan içerler. manyak bir toplumsal dayanışmaları vardır. mesela yeterli kan içemediği için ölmek üzere olan diğer grup üyelerine, kusarak kan verir ve ölmesini engellerler onun. ayrıca, yavrularını da kan kusarak besleyebiliyorlar emzirme dışında.
elimde bir tane yavrusu bulunan fakat beslemeyi bilmediğimden dolayı azad ettiğim yavrusu çok sevimli hayvan.
otruduğumuz yazlık evin salonunda gece uyuklarken garip bir sesle uyandım.sanırım fare var dedim kalktım ışığı açtığımda yarasa yavrusuyla karşılaştım bu sefer uçmuyor sürünüyordu acayip birşey sanırım şömine borusundan düştü ve titreşimsel bir ses çıkarıyordu enteresan.
otruduğumuz yazlık evin salonunda gece uyuklarken garip bir sesle uyandım.sanırım fare var dedim kalktım ışığı açtığımda yarasa yavrusuyla karşılaştım bu sefer uçmuyor sürünüyordu acayip birşey sanırım şömine borusundan düştü ve titreşimsel bir ses çıkarıyordu enteresan.
gece hayvanı çocukların korkulu rüyası...
şu sıralar sözlüğe kısa bi süreliğinede olsa veda etmeye hazırlanan yazar.
(bkz: elveda sözlük)
editasyon:hemende eksilenmeye başlandık naptım şimdiki?
(bkz: elveda sözlük)
editasyon:hemende eksilenmeye başlandık naptım şimdiki?
yaklaşık 1 dakika önce odama yarasa girdi. ben hemen kaçtım ama kaçarken kapıyı kapatamadım. evde herkes telaşla sağa sola kaçışıyor. ne yapmalıyız. bu yazıyı banyodan yazıyorum. kendimi oraya kitledim.
kısa bi süre önce çaylak olmuş, lakin yeniden yazarlığa merhaba demiş vatandaş.
(bkz: seviyorum ulan be seni sözlük)
(bkz: seviyorum ulan be seni sözlük)
an itibariyle bi adet yakaladığım ve şuan birbirimize söver gibi bakıştığımız nicktaşım.* o değilde ne tuhaf bakıyor lan bu. beni yiyicek sanırsınız şimdi.
bilimci olabilecek kadar bir bilgiye ve yeteneğe sahip bir adet hayvandır. bu kadar işi öğrenmek için kim bilir kaç tane kitap okumuştur... siz bakmayın öyle tepe taklak uyuduklarına. bunlar çok dâhiler ya.
ateist.
ateist.
son 1 haftadır dönüşmeye başladığım şey.
dün gece gördüğüm rüyada dönüştüğüm yaratık/hayvan. ama yinede seviyorum be sözlük bu hayvanı, dile kolay 98 yılından beri internet aleminde bana eşlik etmiş olan sevimli nickimdir. zira ben onsuz o da bensiz yapamaz. eğer gün olurda ayrılırsak veya bu ilişki biterse, o gün ya hayatta değilimdir. yada herhangi bir huzur evinde yarasa günlükleri tutuyorumdur.
bence iyi yazıyor.. yani..
yarasa, tuz bascan hacı. hani öyle çok açıldıysa dikişliktir o. ben bir doktor tavsiyesi al derim. yok yok benim psikolog anlamaz o işten. e uzmanlık alanı değil adamın. gerçi küçük bir şeyse... bilemedim.
valencia futbol takımının sembolüdür ayrıca. nedeni, hikayesi nedir bilememekle birlikte gayet güzel bir seçim olduğu konusunda hemfikiriz valencia taraftarları ile birlikte. en karizmatik hayvanlar sıralamasında kuzgun ile birlikte üst basamaklarda yer alan kanatlılardandır.
düşüp bel omurlarımı ve kuyruk sokumumu zedelediğimden beri düzenli olarak hal hatır soran, yardıma koşan sözlük meleği.
ters uyumuyordur umarım.
teşekkür ederim.
ters uyumuyordur umarım.
teşekkür ederim.
aydınlıktan korkan, ışık gördüğünde kaçan, kan emici bir hayvan.
aksine gerçeği gören, karanlıktan ışığa doğru emin adımlarla ilerleyen körermiş zihniyetlerin kanını emen yaratık.
gözleri kör, kulakları çok iyi duyan bir hayvandır. ona duymasını istediğiniz şeyleri söylemeniz yeterlidir. görmüyor ki. kan emerken de herhangi bir ayrım yapmaz.
dün itibarıyla doğum günü olmasına rağmen hiç bir yazar meslektaşı tarafından hatırlanmayan yazar. aynı şekilde moderatör tarafından'da. bravo sözlük çok vefalısınız.
geçmiş doğum günüsünü kutluyoruz ailecek.
"niye doğdun seeeen, niye ki doğdun seeeen" şeklinde şarkı ile doğumgününü protesto ettiğimiz üyedir.
eski mısırlılar, "göz enfeksiyonları" ve körlük tedavisinde yarasa kanı kullanırlarmış. yarasa kördür, onun kanı sürüldüğünde kör kişi iyileşecektir. antitedavi, panzehir sağlanacaktır. ironik..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar