bugün
- en iyi antidepresan7
- kötü biri olduğunu bilmek4
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- deli olduğunun farkına varmak6
- acıkmamak için öneriler5
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor4
- true denilen yazar10
- arkadaşlar nasılsınız6
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek3
- rocky 4 te aporlo'nun ölmesi3
- diyanetin abd'deki villaları8
- iç sesin sürekli konuşması3
- abd iran anlaşması imzaya hazır2
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- ışınlanma2
- adalet duygusu2
- sürekli aynı şeyleri yapmanın can sıkması2
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- uludağ sözlüğün en yakışıklı ve en zeki yazarı4
- gammazlar çetesi18
- gecenin şarkısı4
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- şato sahibi olunsa yapılacak ilk şey2
- cilgincapkin221
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- türkiye de yaşanabilir en ideal şehir5
- cibali sahil3
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- iyi geceler arkadaşlar2
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- otobüs muavini3
- parası olduğu halde işe giden insan2
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- ölümü merak edip ölmek2
- giden gider2
- ferdi tayfurun 6 milyar tl servet yapması4
- zaman baba birader bey birader4
- en iyi türkçe klip3
- 15 mayıs uludağ sözlüğün kurtuluşu3
- trabzon'un abartılmış balon bir şehir olması3
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- can sıkıntısından kendine sarmak2
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- clydeless bonnie7
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- sarı yeleli aslan trump8
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı6
gitarın her türlüsünü on numara çalan hemşeri yazar. bu aralar balığa merak sarmı$ hadi rastgele karde$im...
6. nesil yazar, bir enry'si ilgimi çekti.
--spoiler--
başlık: 800 ytl maasla 3 cocuk okutup ailesine bakan baba
entry: kazancına bakmadan evlenen oda yetmiyormuş gibi bir değil iki değil tam üç tane çocuk yapan, plansız programsız yaşayan, kendi edip kendi bulan babadır. *
olaya bence biraz da bu yönden bakmak lazım: insanların karın tokluğuna çalışmasını buyuran para babaları ve hükümetler herkese onurlu bir şekilde yaşayabilecek maaş verirler, verigleri adam gibi değerlendirirler, o zaman 3 çocuk da 5 çocuk da sorun olmaz. fakirin çocuk yapma hakkı yoktur düşüncesi yerine 500 dolarlık türban takanlar, alışveriş merkezlerini kapatanlar, 50 kişilik koruma ordularıyla gezenler, insanları kuru soğana muhtaç edenler, çalışanın gerçek emeğini vermeyenlere odaklanmak lazım...
yoksa o garibanın kimseye zararı yok, klavye başında nüfus planlaması yapmak yerine ekonomi politikalarını iyi değerlendirmek lazım.
--spoiler--
1 yıl sonra gelen editle eski yazımı spoiler'a aldım, sözlük yazarıyla polemiğe girilen entry'ler siliniyomuş, bunu da 1 sene sonra öğrenmiş(!) oldum. bunu okuyup polemik olduğunu düşünen mod, yazar varsa sözlüğün polemik başlığına baksın... neyse daha da polemiğe girmeden tanıma geçeyim: 6. nesil yazar, iyidir hoştur...
--spoiler--
başlık: 800 ytl maasla 3 cocuk okutup ailesine bakan baba
entry: kazancına bakmadan evlenen oda yetmiyormuş gibi bir değil iki değil tam üç tane çocuk yapan, plansız programsız yaşayan, kendi edip kendi bulan babadır. *
olaya bence biraz da bu yönden bakmak lazım: insanların karın tokluğuna çalışmasını buyuran para babaları ve hükümetler herkese onurlu bir şekilde yaşayabilecek maaş verirler, verigleri adam gibi değerlendirirler, o zaman 3 çocuk da 5 çocuk da sorun olmaz. fakirin çocuk yapma hakkı yoktur düşüncesi yerine 500 dolarlık türban takanlar, alışveriş merkezlerini kapatanlar, 50 kişilik koruma ordularıyla gezenler, insanları kuru soğana muhtaç edenler, çalışanın gerçek emeğini vermeyenlere odaklanmak lazım...
yoksa o garibanın kimseye zararı yok, klavye başında nüfus planlaması yapmak yerine ekonomi politikalarını iyi değerlendirmek lazım.
--spoiler--
1 yıl sonra gelen editle eski yazımı spoiler'a aldım, sözlük yazarıyla polemiğe girilen entry'ler siliniyomuş, bunu da 1 sene sonra öğrenmiş(!) oldum. bunu okuyup polemik olduğunu düşünen mod, yazar varsa sözlüğün polemik başlığına baksın... neyse daha da polemiğe girmeden tanıma geçeyim: 6. nesil yazar, iyidir hoştur...
cok iyi bir yazar sahsen kendisini yakindan takip ediyorum hem guldurur hem dusundur.
altina entry girdigi basliklarin neden karakter sorununa ugradigini anlamayan yazar.
(bkz: lanetli yazar)
ilk entry giren ben olurum dediğim doğum günü kutlu olsun demek yerine allahından bulsun demek istediğim yazar. swh
moderasyondan dertli...
bir bkz.in beni bu kadar eglendirebilecegini tahmin etmezdim.
(bkz: ülkücülerin yüzündeki iç ısıtan daimi tebessüm/#7792024)
(bkz: ülkücülerin yüzündeki iç ısıtan daimi tebessüm/#7792024)
hayatında hiç kitap okumadan yazar olmuş yazar.
asker uğurlamasında görülmüş yazar. takipçileri çok geliyor haberleri.
sikici yaz okulu derslerinde 3g ile buralarda takilmaya calisan yazar.
vicdanlı bir adama benziyor.
hoşgelmiş yazar.
(#8865627)
ekşi sözlük'te de takılıyor.
güncel Önemli Başlıklar