bugün
- ispanya'nin terör bitirme formülü35
- ara sıra kadın gibi hissetmek15
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi45
- ilk buluşmaya kocam yazan pastayla gitmek8
- fiziği güzel sözlük kızları52
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak12
- sözlük yazarları köfte ekmeği nasıl tercih ediyor13
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita17
- hesabını gizleyenler hangi kafayı yaşıyor6
- izmir'in akp'ye geçmesi20
- ilk adımı kızdan bekleyen erkek12
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı17
- sözlük kapanırsa yazarlar ne yapacak7
- akp'nin neo osmanlı devletine hazırlanması7
- özel uçak alacaklara tavsiyeler6
- sabahın köründe işe giden ezik13
- tayyip istifa7
- yağmurcunun homofobikliği şüpheli mi4
- kadın şoför5
- dürümle ayranı aynı anda bitirmek6
- nazilere tapınıp gayya çukuruna düşmek5
- koç burcu insanları7
- sümük fetişi6
- kalp krizi2
- yay burcu4
- lustral5
- akp'nin kürdistan'a hazırlanıyor olma ihtimali13
- apo'ya villa vermek vs karının aldatmasına susmak2
- ellerim bos gonlum hos8
- kuran da namazın olmaması8
- en iyi antidepresan2
- tel avive atom bombası atmak8
- teknede yaşamak4
- 90 larda ayak fetişi diye bişe yoktu7
- güllü muhallebi2
- ayrı mutfakların insanları9
- muhallebici2
- vakıflar'ın saraçhane'ye devir başvurusu3
- yolda tanıdık görünce telefonla oynama numarası2
- ağzı mantarlı ayak fetişisti6
- koltuğuma kılıçdaroğlu oturdu napmalıyım5
- özel bir şey konuşuyoruz git diyen arkadaş9
- silah bırakan pkklı kızlara ne olacak7
- edirneli başbirader2
- 3 kere üst üste 31 çekmek16
- kasap köfte4
- 6 ekim 2026 lüksemburg bulgaristan maçı2
- sözlükteki aktroller8
- recep tayyip erdoğan31
- izmirdeki atatürk silüeti3
winston subtle silver için ''aa hafifmiş aslında, bundan daha hafifi varmıdır ki?'' denilmiş,o bitince tekele gidilmiş, bembeyaz paket görülmüş ve tarafımdan demin alınmıştır.
yoo yoo hayır, kendisi bir sigara değildir, zira ilk nefesi aldığımda kahkahalara boğuldum, sünger yardımıyla temiz hava çeksem ancak bu kadar hafif olabilirdi. kıscası diğer tüm sigaralardan sonra sizinle dalga geçen hafiflik konusunda abarmış, kenara atılası yüzüne bakılmayası sigaradır.
editimsi: evladım neden kötülen? dudaklarını ekranın başında dilber hala gibi büzüştürüp ' cık bööeenmedim ' filan diosan hafif lan hakkaten.. valla bak..
yoo yoo hayır, kendisi bir sigara değildir, zira ilk nefesi aldığımda kahkahalara boğuldum, sünger yardımıyla temiz hava çeksem ancak bu kadar hafif olabilirdi. kıscası diğer tüm sigaralardan sonra sizinle dalga geçen hafiflik konusunda abarmış, kenara atılası yüzüne bakılmayası sigaradır.
editimsi: evladım neden kötülen? dudaklarını ekranın başında dilber hala gibi büzüştürüp ' cık bööeenmedim ' filan diosan hafif lan hakkaten.. valla bak..
yerine oksijen tavsiye ettiğim olay.
(bkz: winston erotic red)
(bkz: hava içmek)
Sigara'yı bırakmaya çalışanların, "azaltmaya önce nikotinden başlıyorum" diye giriştikleri olaydır bu sigaraya başlamak...
White içmeye başlanılır, sonra eski sigaranın tadının özlendiği ve tiryakiliğin kaldığı yerden devam ettiği olayı görülür..
Winston White'a okadar para vermek, parayı havaya saçmakla eşdeğer bir olaydır..
Hiç girişmeyin böyle birşeye dediğim durumdur..
(bkz: siz siz olun)
(bkz: sıfıra sıfır elde var sıfır)
White içmeye başlanılır, sonra eski sigaranın tadının özlendiği ve tiryakiliğin kaldığı yerden devam ettiği olayı görülür..
Winston White'a okadar para vermek, parayı havaya saçmakla eşdeğer bir olaydır..
Hiç girişmeyin böyle birşeye dediğim durumdur..
(bkz: siz siz olun)
(bkz: sıfıra sıfır elde var sıfır)
içmediğim sigara neredeyse kalmadı, parliament, parliament reserve, marlboro light ile başlayan serüven lark, bond, maltepe, samsun 216, viceroy, west, tekel 2001, winston, chesterfield son olarka davidoff ile devam etti. günde 2 paket içtiğim zamanlar çok oldu. ama işin bağımlılıktan çok psikolojik boyutu ağırdı benim için, emzik gibi kullanıyordum sigarayı.
sonra astım problemi olan bir arkadaşta gördüm winston white ı. başladım içmeye ilk zamanlar 1.5 - 2 paket içiyordum, içtiğimden de bişey anlamıyordum. sonraları (2 haftayı bulmadı) normal sigara gibi gelmeye başladı dumanı, alıştım. nikotin bağımlılığım oldukça azaldığındandır sanırım yoksunluk da çekmiyorum içmediğim zaman. yemekten sonra içmeliyim diye bişey kalmadı yani.
şuanda 2 günde 1 paket içer durumdayım. arkadaş ortamına falan girersem yine günde 1 paketi buluyor. tadı normal sigaradan kesinlikle farklı. normal sigara mide bulantısı vs. yapmazken bu mide bulantısı yapıyor, tadı da biraz değişik, yani sigaradan tiksindiriyor biraz adamı.
dişlere daha az zararlı, sigaranın ağır yükünü üstünüze bindirmiyor.
eğer obsesif şekilde sigara içiyorsanız işe yarayabilir, daha az sağlık sorunları ve psikolojik sorunlarla karşılaşırsınız.
uzun süre içmediğinizde yoksunluk belirtisi hissetmiyorsunuz. nikotin'e daha az bağımlısınız. ben 24 saat içmesem sorun yaşamıyorum, ama sonra başlıyor yoksunluk belirtileri.
bırakmayı düşünüyorum ama işimi yaparken sigara benim için kaçamak olduğundan hiçbir şeye yaramasa bile, kaçamaklarımla ilişkilendiğinden şu an bırakabilmem kolay durmuyor.
velhasıl ne olursa olsun kötünün iyisi.
sonra astım problemi olan bir arkadaşta gördüm winston white ı. başladım içmeye ilk zamanlar 1.5 - 2 paket içiyordum, içtiğimden de bişey anlamıyordum. sonraları (2 haftayı bulmadı) normal sigara gibi gelmeye başladı dumanı, alıştım. nikotin bağımlılığım oldukça azaldığındandır sanırım yoksunluk da çekmiyorum içmediğim zaman. yemekten sonra içmeliyim diye bişey kalmadı yani.
şuanda 2 günde 1 paket içer durumdayım. arkadaş ortamına falan girersem yine günde 1 paketi buluyor. tadı normal sigaradan kesinlikle farklı. normal sigara mide bulantısı vs. yapmazken bu mide bulantısı yapıyor, tadı da biraz değişik, yani sigaradan tiksindiriyor biraz adamı.
dişlere daha az zararlı, sigaranın ağır yükünü üstünüze bindirmiyor.
eğer obsesif şekilde sigara içiyorsanız işe yarayabilir, daha az sağlık sorunları ve psikolojik sorunlarla karşılaşırsınız.
uzun süre içmediğinizde yoksunluk belirtisi hissetmiyorsunuz. nikotin'e daha az bağımlısınız. ben 24 saat içmesem sorun yaşamıyorum, ama sonra başlıyor yoksunluk belirtileri.
bırakmayı düşünüyorum ama işimi yaparken sigara benim için kaçamak olduğundan hiçbir şeye yaramasa bile, kaçamaklarımla ilişkilendiğinden şu an bırakabilmem kolay durmuyor.
velhasıl ne olursa olsun kötünün iyisi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar